شایانیوز- نان خشک در کنار نان معمولی استفاده زیادی داره، خیلی ها برای صبحانه نان خشک و پنیر رو خیلی دوست دارن و البته در فصل گرما میل کردن آبدوغ خیار با نان خشک تیلیت خیلی لذت بخشه! احتمالا شما نان خشک رو از بازار تهیه می کنید؛ تنوع خیلی زیادی از نان خشک در بازار وجود داره که میشه به راحتی اون ها رو خریداری کرد اما خب لذت درست کردن نان خشک در خانه هم کم نیست. اگر دستی در آتش درست کردن نان و شیرینی دارید ما در این مطلب طرز تهیه یه نان خشک رژیمی و مغزدار رو به شما آموزش میدیم که خیلی راحت و سریع درست میشه و خیلی هم خوشمزه ست. این دستور عالی رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.

nan-rejimi-3

مواد لازم برای تهیه نان خشک رژیمی

کنجد ۱۰۰ گرم

تخم کتان ۱۰۰ گرم

تخم کدو ۱۰۰ گرم

تخم آفتاب گردان ۱۰۰ گرم

آرد ذرت ۱۰۰ گرم

آب جوش ۱۵۰ میلی لیتر

روغن نارگیل ۲۵ گرم

نمک یک قاشق چایخوری

شکر قهوه ای یک قاشق چایخوری

nan-rejimi-1

طرز تهیه نان خشک رژیمی

مرحله اول

برای درست کردن نان خشک رژیمی مغزدار، ابتدا باید مغزها شامل کنجد، تخم کتان، تخم کدو و تخم آفتابگردان رو در یک ظرف گود بزرگ بریزید. سپس آرد ذرت، نمک و شکر رو اضافه کرده و همه مواد خشک رو با هم به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا روغن نارگیل رو به بقیه مواد اضافه کنید و بعد آب جوش رو کم کم داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا خمیری لطیف به دست بیاد. دقت کنید که باید حتما آب رو کم کم اضافه کنید تا خمیر شل و آبکی نشه.

مرحله سوم

فر رو با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ بشه. کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کنید و بعد خمیر رو با لیسک روی سینی پهن کنید تا سطحش کاملا صاف و یکدست بشه.

مرحله چهارم

بهتره با لیسک یا چاقو خطوطی رو روی خمیر ایجاد کرده و خمیر رو به مربع های کوچیک تقسیم کنید تا بعد از پخت به راحتی بتونید اون رو خرد کنید.

مرحله پنجم

حالا سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۰ درجه به مدت حدودا یک ساعت قرار بدید تا نان خشک مغزدار بپزه.

nan-rejimi-2

مرحله ششم

وقتی نان خشک پخت، سینی رو از فر خارج کرده و کنار بذارید تا خنک بشه و بعد، نان خشک رژیمی رو از خطوطی که ایجاد کردید خرد کنید و سرو کنید. نوش جان.

نکات پخت نان خشک رژیمی

-ترکیب مغزها در نان خشم به ذائقه خودتون بستگی داره و اون ها رو می تونید حذف یا اضافه کنید.

-اگر شکر قهوه ای ندارید می تونید از شکر معمولی استفاده کنید.

-در صورت تمایل به جای روغن نارگیل می تونید از روغن زیتون استفاده کنید.

-هر چقدر خمیر رو داخل سینی نازک تر پهن کنید در نهایت نان رژیمی تردتر و خشک تری خواهید داشت.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir