به گزارش رکنا، چندی قبل زن میانسالی با مراجعه به پلیس گفت: «زن جوانی که صدایش شبیه مجریان تلویزیونی بود با من تماس گرفت و مدعی شد که من در یک مسابقه رادیویی برنده شده‌ام و جایزه‌ام سفر به کربلا در ایام اربعین حسینی است. من که آرزوی رفتن به کربلا را داشتم، آنقدر خوشحال شدم که به موضوع شک نکردم و طبق خواسته زن جوان خودم را به مقابل دستگاه عابر بانک رساندم و هر کاری زن جوان گفت، انجام دادم اما به جای واریز پول، چند میلیون تومان از حسابم برداشت شد.»

با شکایت زن میانسال، تحقیقات آغاز شد و مأموران با شکایت‌های مشابه مواجه شدند. در نخستین گام کارآگاهان به سراغ صاحبان سیم‌کارت‌هایی رفتند که با آنها تماس گرفته شده بود. همان طور که مأموران احتمال می‌دادند، سیم‌کارت‌ها متعلق به افراد معتادی بودند که اعتیاد به مواد مخدر داشته و آنها را به مبالغی اندک به فروش رسانده بودند.اما یکی از معتادان سرنخ اصلی را در اختیار مأموران قرار داد و گفت زن جوانی سیم‌کارتش را خریده و قرار است دوباره به سراغش بیاید تا سیم‌کارت دیگری از او بخرد. بدین ترتیب زن جوان بازداشت شد.

وی که در برابر مدارک پلیسی قرار گرفته بود، به کلاهبرداری‌های سریالی با ترفند برنده شدن در مسابقه اعتراف کرد. اما موضوعی که توجه تیم تحقیق را به خود جلب کرده بود، این بود که بعضی از شاکی‌ها مدعی بودند تماس گیرنده مرد جوانی بوده است. بنابراین تحقیقات ادامه یافت تا اینکه زن جوان گفت: «چندین سال قبل به مردی دل بستم اما خانواده‌ام با این ازدواج مخالف بودند. چون شهاب – مرد مورد علاقه‌ام- خلافکار بود و در نهایت هم به خاطر یک قتل به زندان افتاد. بعد از آن ماجرا من با مرد دیگری ازدواج کردم اما خیلی زود جدا شدیم.

من که هنوز عاشق شهاب بودم، از دوستانش خواستم به او پیام بدهند تا با من تماس بگیرد او هم با من از زندان تماس گرفت و متوجه شدم شاکی پرونده‌اش رضایت داده و اگر 7 میلیارد تومان به اولیای دم بدهد، آزاد می‌شود. این شد که تصمیم به کلاهبرداری تلفنی گرفتیم و گاهی من و گاهی خودش با مردم تماس می‌گرفتیم و کلاهبرداری می‌کردیم.»

با اعتراف زن جوان، همدست او نیز شناسایی شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

 

source

توسط expressjs.ir