شایانیوز- سوخاری ها دسته ای از غذاهای فست فودی هستن که معمولا در آرد طعم دار شده، تخم مرغ و آرد سوخاری غلتونده و سرخ میشن. شما می تونید انواع گوشت ها و سبزیجات رو به راحتی سوخاری کرده و میل کنید. مرغ سوخاری، ماهی سوخاری، میگو سوخاری، پیاز سوخاری، قارچ سوخاری و… که همگی خیلی خوشمزه و جذاب هستن و خیلی ها بهشون علاقمندن. شاید کمتر شنیده باشید اما بادمجون رو هم میشه سوخاری کرد و از اون در کنار انواع سوخاری ها و غذاها استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه بادمجان سوخاری رو با تمام نکات تهیه اون به شما آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم این فست فود خوشمزه رو در اولین فرصت امتحان کنید. تا پایان همراه ما باشید.

sokhari-2

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان متوسط ۲ عدد

تخم مرغ یک عدد

آرد گندم یک فنجان

آرد سوخاری یک فنجان

شیر یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

sokhari-6

طرز تهیه بادمجان سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن بادمجان سوخاری، ابتدا بادمجون های شسته شده رو پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنید. مقداری نمک روی بادمجون بپاشید و به مدت حداقل نیم ساعت کنار بذارید تا تلخی شون کشیده بشه.

مرحله دوم

بعد از گذشت این مدت، برش های بادمجان رو داخل یک ظرف پر از آب بریزید، آبکشی کرده و با دست فشار بدید تا به طور کامل آب اضافی شون خارج بشه.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ رو در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست بشه، شیر رو همراه مقداری نمک به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مرحله چهارم

آرد گندم رو در یک بشقاب بریزید و مقداری پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا آرد مزه دار بشه و در یک بشقاب دیگه هم آرد سوخاری رو بریزید.

sokhari-4

مرحله پنجم

در یک قابلمه کوچیک مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا داغ بشه. برش های بادمجون رو ابتدا دونه دونه در آرد معمولی بزنید، بعد خارج کرده داخل تخم مرغ قرار بدید و در نهایت داخل آرد سوخاری بغلتونید. به طوری که همه قسمت های بادمجون کاملا با آرد سوخاری پوشیده بشه و بعد به آرومی در روغن داغ بذارید تا سرخ بشن.

مرحله ششم

وقتی یک طرف بادمجون سوخاری شد برگردونید تا طرف دیگشون هم سرخ بشه. بادمجون سوخاری خوشمزه شما حاضره و می تونید از اون در کنار مرغ سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده و انواع غذاها استفاده کنید. نوش جان.

نکات درست کردن بادمجون سوخاری

-برای تهیه بادمجون سوخاری، بهتره از بادمجون قلمی و بدون تخم استفاده کنید.

-می تونید بادمجون رو بدون پوست گرفتن، سوخاری کنید.

-بادمجون رو می تونید به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و سوخاری کنید.

-برای طعم دار کردن آرد از هر ادویه ای که دوست دارید مثل پودر پیاز، پودر آویشن و… می تونید استفاده کنید.

-بادمجون ها رو بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون خارج بشه.

-اگر دستگاه ایرفرایر دارید می تونید روی همه بادمجون ها یک قاشق غذاخوری روغن اسپری کرده و داخل دستگاه بذارید.

sokhari-5

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir