شایانیوز- گراتن یه غذای فرانسوی خوشمزه ست که با مواد اولیه مختلفی میشه اون رو آماده کرد. گراتن مرغ، گراتن گل کلم، گراتن پاستا و… این غذای فوق العاده معمولا با یک یا دو نوع سبزیجات و گوشت چرخ کرده یا مرغ به اضافه سس سفید آماده میشه اما ما در این مطلب، طرز تهیه گراتن بادمجان بدون گوشت رو بهتون آموزش میدیم که با سس گوجه فرنگی تهیه میشه. این دستور عالی رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.

geraten-bademjan-5

مواد لازم برای تهیه گراتن بادمجان

بادمجان متوسط ۴ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد

سیر ۳ حبه

ریحان چند شاخه

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

geraten-bademjan-1

طرز تهیه گراتن بادمجان گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن گراتن بادمجان خوشمزه، ابتدا بادمجون ها رو بشویید سپس حلقه حلقه کرده و روی اون ها نمک بپاشید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا تلخی شون خارج بشه. بعد از این مدت، بادمجون ها رو بشویید و اون ها رو خشک کنید.

مرحله دوم

وقتی بادمجون ها خشک شدن، داخل یک تابه کمی روغن سرخ کردنی بریزید و اون ها رو سرخ کنید. سپس بادمجون ها رو روی حوله کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی شون کشیده بشه.

مرحله سوم

حالا سس گراتن بادمجان رو آماده کنید؛ گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و رنده کنید. سیر رو هم پوست بگیرید و رنده کنید. حالا داخل یک تابه کمی روغن بریزید و سیر رو تفت بدید.

مرحله چهارم

وقتی عطر سیر آزاد شد، گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه کنید و کمی با هم تفت بدید. سپس نمک، فلفل سیاه و ریحون ساطوری شده رو هم اضافه کنید. اجازه بدید کمی بجوشه و غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید.

geraten-bademjan-4

مرحله پنجم

چند قاشق از سس گوجه فرنگی داخل یک ظرف پیرکس یا هر ظرفی که بشه داخل فر گذاشت بریزید. حالا یک ورقه بادمجون سرخ یا گریل شده بچینید. کمی پنیر پیتزا و پنیر پارمزان روش بریزید و بعد دوباره چند قاشق سس اضافه کنید و دوباره بادمجون، پنیر پیتزا و پارمزان و بعد سس بریزید. به همین ترتیب ادامه بدید تا همه مواد تموم بشه. روی لازانیا رو هم با پنیر پیتزا بپوشونید.

مرحله ششم

ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه. برای فرهای برقی و توسترها دما رو ۲۰ درجه کمتر در نظر بگیرید. ۱۰ دقیقه آخر پخت کمی دیگه پنیر پارمزان روی گراتن بادمجان بریزید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه غذای خوشمزه شما آماده شد، ظرف رو از فر خارج کنید، کمی زمان بدید تا از داغی بیفته و بعد گراتن بادمجون رو برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.

*این غذا رو می تونید بدون فر و داخل یک تابه نچسب هم درست کنید. فقط کافیه تا مواد رو داخل تابه بچینید و حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم گاز قرار بدید.

geraten-bademjan-2

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir