دکتر رضا سیدحسینی معاون اجرایی این شرکت دانش بنیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پلمپ مرکز شماره ۲ این شرکت گفت: سازمان آتش نشانی با توجه به بازدیدی که از مرکز شماره ۲ اهدای پلاسمای این شرکت واقع در خیابان آیت الله کاشانی داشتند این ساختمان را به لحاظ موضوعات مرتبط با ایمن سازی و آتش نشانی مواردی را گزارش کرده بودند.
وی در توضیح این مساله افزود: در حالی که این ساختمان مجهز به سیستم اعلام حریق است، سازمان آتش نشانی گزارش کرده بود که سیستم اعلام و اطفا حریق این ساختمان باید به روز رسانی شده و مورد تایید این سازمان قرار گیرد. علیرغم اینکه سازمان آتش نشانی مهلت قانونی داده بود ولی متاسفانه به دلیل وجود برخی از حساسیتها از سوی سازمان مدیریت بحران و با وجود مهلت 3 ماهه، به صورت ضربتی از ادامه فعالیت این ساختمان جلوگیری شد.
حسینی در ادامه خاطر نشان کرد: با همکاری یکسری از مسوولان با درک شرایط فعلی و دغدغه های معیشتی نیروهای انسانی امروز این ساختمان فک پلمپ می شود و تشکر ویژه ای از دادستان منطقه ۵ تهران ، شهردار، معاون شهرسازی و معاون حقوقی شهرداری منطقه ۵ داریم.
معاون اجرایی این شرکت دانش بنیان ادامه داد. مسوولان با درک درست از مسایل بحرانی، مانع از توقف بیشتر فعالیت واحدهای تحقیقاتی شدند زیرا این موضوع را درک کردند که تعطیلی واحدهای اینچنینی میتواند کشور را برای تامین داروهای بیماران خاص با چالش مواجه شود و آنها با نهایت همکاری، دقت و تسریع در انجام یکسری از فرآیندهای اداری همکاری کردند و ما توانستیم مجوز بازگشایی این واحد را به فاصله یک هفته از پلمپ این واحد اخذ کنیم.
وی تاکید کرد. در صورتی که همکاری این مسوولان نبود انجام فرایند فک پلمپ شاید بیشتر از چند ماه به طول میانجامید و جا دارد که از آنها تشکر کنم که باعث شدند این مرکز مجددا به چرخه فعالیت خود بازگردد.
حسینی با اشاره به تاکید حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای رییس قوه قضائیه در جلوگیری از توقف فعالیت بنگاههای اقتصادی، تحقیقاتی و تولیدی گفت: جادارد که از اقدامات ریاست قوه قضائیه که مانع از توقف بی دلیل فعالیت چنین بنگاههایی میشود، تشکر کنم و امیدوارم که در آینده شاهد این باشیم که با همکاری مسوولان با بخشهای تولیدی هیچ واحد تولیدی در کشور به دلیل مسایل مختلف متوقف نشود و حمایت های مسوولان بر این محور باشد که حتی اگر مسائل و موضوعاتی در مسیر تولید آنها وجود دارد. با کمک خود این بنگاه بدون تعطیلی آنها را مرتفع کنند.
معاون اجرایی این شرکت دانش بنیان با اشاره به فعالیت مرکز شماره ۲ این شرکت توضیح داده این مرکز از سال ۹۰ در خیابان آیت الله کاشانی در تقاطع پل اتوبان حکیم به مدت ۱۴ سال است که فعالیت میکند و روزانه حدود ۱۰۰ نفر برای اهدای پلاسمای خود به این مرکز مراجعه میکنند.
وی با بیان اینکه در این ساختمان به غیر از این شرکت فعالیتهای درمانی دیگری مانند داروخانه آزمایشگاه مطب های تخصصی دندانپزشکی نیز در حال انجام است. گفت با پلمب این مرکز این واحدها چالش هایی به لحاظ درمانی و دارویی برای واحدها ایجاد شد که با همکاری مسوولان این چالش مرتفع شد و جلوی بحران جدی تر گرفته شد.
به گزارش ایسنا، این شرکت دانش بنیان به منظور جمع آوری پلاسمای انسانی از اهداء کنندگان سالم ایرانی جهت تولید محصولات مشتق از پلاسمای مورد نیاز بیماران مبتلا به بیماری های نادر از جمله هموفیلی، منطبق با بالاترین استانداردهای جهانی تأسیس شده است. این شرکت دانش بنیان دارای دو مرکز فعال پلاسما فرزیس است که سالانه توسط بازرسان اروپایی بازرسی میشود.
از جمله داروهای تولیدی این شرکت میتوان به هماکنین فاکتور ۸ انعقادی اشاره کرد. فاکتور ۸ انعقادی مشتق از پلاسمای انسانی است. در بدن بیمار مبتلا به هموفیلی نوع A فاکتور هشت انعقادی به میزان کافی تولید نمیشود و داروی هماکنین به عنوان جایگزین این فاکتور انعقادی در بدن موجب کاهش با جلوگیری از خونریزی میشود.
الیومین (آلبومین) از دیگر محصولات مشتق از پلاسمای این شرکت است. آلبومین یکی از مهمترین پروتئین های پلاسمای خون است که در کند ساخته شده و سپس وارد گردش خون می شود. این پروتئین نقش مهمی در حفظ فشار انکوتیک داخل وریدی دارد و مانع ورود مایع داخل رگ به بافت های دیگر خواهد
آلبومین دارای عملکردهای متفاوتی در بدن است که مهمترین آنها شامل کمک به حفظ فشار اسمتیک کلوئید ماکرومولکولهای پروتئینی داخل وریدی بهبود عملکرد پلاکت ها و انعقاد خون”، “حذف رادیکالهای آزاد ناشی از التهاب در بدن و انتقال دهنده داروها، اسیدهای چرب و کانیون های دو ظرفیتی مانند کلسیم و روی هورمون ها و بیلی روبین است..
هموناین به عنوان فرآورده فاکتور IX انعقادی از دیگر دستاوردهای دانش بنیان این شرکت است و این دارو به گروه درمانی آنتی هموراژیک ضد خونریزی تعلق دارد. فاکتور IX پروتئینی است که بخشی از روش طبیعی بدن برای تشکیل لخته و توقف خونریزی محسوب می شود.
فاکتور IX پروتئینی است که بخشی از روش طبیعی بدن برای تشکیل لخته و توقف خونریزی محسوب می شود. در صورت فقدان یا کمبود فاکتور IX در خون فرد از مشکلات انعقادی رنج می برد که باعث خونریزی در مفاصل عضلات با اعضای داخلی خواهد شد. ممکن است این شرایط از بدو تولد وجود داشته با اکتسابی باشد ولی تجویز هموناین میتواند این کمبود را جبران کند.
انتهای پیام