شایانیوز- کوکو یه غذای ساده و فوری به حساب میاد که خیلی از خانم های خونه دار، انواع اون رو به عنوان شام و یا ناهار درست میکنن. کوکو مخصوصا برای وقت هایی که فرصت و حوصله آشپزی کردن کم باشه به کمک افراد میاد تا هم یه غذای ساده و راحت و هم خوشمزه و عالی درست کنن.
دلیل دیگه محبوبیت کوکو، تنوع زیاد این غذاست؛ به طوری که میشه گفت با اکثر مواد غذایی اعم از انواع گوشت ها، انواع سبزیجات، انواع غلات و حبوبات میشه کوکوهای خوشمزه ای درست کرد. کوکوی نخود سبز هم یکی دیگه از کوکوهای خوشمزه ست که در فصل بهار میشه اون رو با نخود فرنگی تازه و در فصول دیگه سال با نخود سبز کنسرو شده و یا فریزری درست کرد. در این مطلب طرز تهیه کوکوی نخود سبز با بهترین دستور رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی نخود فرنگی
نخود فرنگی 300 گرم
سیب زمینی متوسط 4 عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر 3 حبه
تخم مرغ 3 عدد
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی نخود سبز خوشمزه، ابتدا نخود فرنگی رو به همراه 2 پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا نخود فرنگی ها کاملا بپزن.
مرحله دوم
حالا سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و رنده کنید. آب سیب زمینی رنده شده رو بگیرید و اون رو داخل یک کاسه بریزید. سپس سیر و پیاز رو هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. آب پیاز رو بگیرید و همراه سیر به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
مرحله سوم
وقتی که نخود فرنگی به طور کامل پخت اون رو آبکشی کنید و به بقیه مواد کوکوی نخود سبز اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها رو به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل ظرف بریزید و همه مواد رو به خوبی با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
در یک تابه مقداری روغن بریزید و زمان بدید تا روغن داغ بشه. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکوی نخود سبز رو در تابه بریزید و با پشت قاشق سطحش رو صاف و در تمام تابه پهن کنید.
مرحله پنجم
بسته به میزان شعله، حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا یک سمت کوکو سرخ بشه. سپس کوکو رو برگردونید و وقتی سمت دیگه کوکو هم سرخ شد اون رو در ظرف مورد نظرتون بچینید و همراه نون تازه سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
source