به گزارش ایسنا، محمدجعفر قائم پناه، امروز (۲۶ فروردین) در دیدار با اعضای مرکز دیدهبان توسعه استان کرمانشاه، با تاکید بر لزوم بهرهگیری بیشتر از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در سیستم تصمیمگیری کشور، اظهار کرد: باید از دانشگاهیان و صاحبان فکر و اندیشه برای حل مشکلات کشور استفاده کنیم.
وی افزود: با توجه به نگاهی که دولت برای استفاده از ظرفیت نخبگان و صاحبان فکر و اندیشه دارد، پیشنهاد داده شده تا در همه استانهای کشور اتاقهای فکری با حضور این افراد تشکیل شود.
معاون اجرایی رئیس جمهور تصریح کرد: طبق این برنامه در هر استان، گروهی از عالمان و نخبگان دانشگاهی فارغ از هر فکر و اندیشهای دور هم جمع خواهند شد و برای حل مشکلات حوزههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قدم برمیدارند.
وی تاکید کرد: پیشنهاد میشود در هر استان ۱۰ تا ۱۵ نفر از عالمان رشتههای مختلف فارغ از نگاه سیاسی و قومی و… به این اتاق فکرها دعوت شوند و برای حل مشکلات و معضلات استان خود راهکار ارائه دهند.
قائم پناه در ادامه با اشاره به عدم توسعه یافتگی کرمانشاه در سالهای گذشته، عنوان کرد: این استان باید توسعه پیدا کند، اما توسعه یافتگی آن منوط به خلق ثروت و سرمایه انسانی است.
وی به شروط مهم برای توسعه یافتگی استان اشاره کرد و افزود: عدم تخریب نیروهای انسانی، نگهداری آنها، جلوگیری از مهاجرت نیروهای انسانی و جذب آنها به سوی استان، جذب منابع مالی و سرمایهگذاری از مهمترین اقداماتی است که باید انجام گیرد.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه چهره کرمانشاه باید عوض شود، گفت: شرایط این استان در شان مردم نیست و باید برای توسعه، دانشگاهیان کمک کنند.
انتهای پیام