24 فروردین 1404 ساعت 15:16

بیل گیتس طی مصاحبه‌ای با یک پادکستر، پرده از میزان ارثیه فرزندانش برداشته است. چقدر از کل ثروت بنیان گذار مایکروسافت به فرزندانش می‌رسد؟

هر انسانی در این دنیا دارایی دارد و به هنگام مرگ یا حتی در زمان حیات خود، آن را میان ورثه خود تقسیم می‌کند. گاهی منظور از دارایی مجموع ثروتی است که طی سال‌های متمادی روی هم انباشته شده و گاها از دارایی به عنوان بدهی یاد می‌شود. ثروتمندان دنیا هم مثل مردم عادی، ثروت اندوخته شده خود را به فرزندان خود یا خیریه و… می‌دهند تا آنچه در زندگی به دست آورده‌اند، بیهوده هدر نرود.

میزان سهم الارث فرزندان بیل گیتس

سهم الارث فرزندان بیل گیتس

همه ما با بیل گیتس آشنا هستیم و می‌دانیم که یکی از ثروتمندترین مردان جهان است. این توسعه دهنده بزرگ که بنیان گذار مایکروسافت به شمار می‌رود، در مجموع 101.2 میلیارد دلار ثروت دارد و اخیرا در مصاحبه‌ای با یک پادکستر هندی به نام راج شمانی، پرده از سهم الارث فرزندانش برداشته است. بیل گیتس سه فرزند به نام‌های جنیفر، روری و فیبی دارد که قرار است میزان ارثیه آن‌ها کمتر از یک درصد باشد.

از آنجایی که کل ثروت گیتس حدود 102 میلیارد دلار برآورد شده، یک درصد آن بیش از یک میلیارد دلار می‌شود که رقم هنگفتی است. شمانی در گفتگوی با بیل گیتس، به رسم هندوها اشاره کرد که دارایی خود را پس از مرگ به فرزندانشان اهدا می‌کنند و همین موضوع باعث شد تا ماجرای سهم الارث فرزندان بیل مطرح شود.

بیشتر بخوانید

سهم الارث فرزندان بیل گیتس

همزمان با ورود به قرن بیست و یکم، بیل و ملیندا گیتس به همراه یکدیگر، موفق به تأسیس یک خیریه شدند. این سازمان که در حال حاضر بزرگ‌ترین خیریه خصوصی جهان به حساب می‌آید، توسط بیل اداره می‌شود. گیتس در مواجهه با سوال راج شمانی درباره طرز فکر والدین راجع به ارث گذاشتن برای فرزندان گفت:

فکر می‌کنم این موضوعی است که هر کسی باید خودش راجع به آن تصمیم گیری کند. درباره من، فرزندانم به خوبی تربیت شده و آموزش دیده‌اند. آن‌ها کمتر از 1 درصد از کل ثروتم را به ارث خواهند برد، زیرا احساس کردم این کار لطفی در حق آن‌ها نخواهد بود. نمی‌خواستم چیزی به آن‌ها تحمیل شود و قرار نیست مدیریت مایکروسافت را به عهده بگیرند.

به اعتقاد گیتس، فرزندانش باید به تنهایی کسب درآمد کنند و شخصیت مستقلی برای خودشان داشته باشند. این کارآفرین برجسته و مدیر موفق، باور دارد افراد ثروتمندی که از طریق حوزه فناوری موفق به کسب ثروت هنگفت شده‌اند، راحت‌تر دارایی خود را صرف امور خیریه می‌کنند. در پایان شمانی از آقای گیتس پرسیده که آیا فرزندانش نسبت به این تصمیم اعتراض کرده‌اند یا خیر و ایشان جواب داده است که به همه آن‌ها به طور برابر رسیدگی خواهد شد و من فلسفه این تصمیم را برای آن‌ها روشن کرده‌ام.

همچنین بخوانید

source

توسط expressjs.ir