طرز تهیه ذرت طعم دار خامه ای

طرز تهیه ذرت خامه ای
طرز تهیه ذرت خامه ای

ذرت خامه ای یکی از انواع دسر های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در مدت کمی و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

ذرت طعم دار شده:  نصف فنجان
خامه ترش:  ۳۰۰ میلی گرم
پیازچه خرد شده:  یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:  به اندازه لازم

مواد لازم برای طعم دار کردن ذرت:

سرکه سفید:  یک سوم فنجان
شکر:  نصف فنجان
خردل خشک:  یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه:  یک چهارم قاشق چایخوری
ذرت:  یک و یک چهارم فنجان
پیاز خرد شده:  یک چهارم فنجان
فلفل قرمز شیرین خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز شیرین خرد شده:  ۲ قاشق غذاخوری
نمک:  مقداری

طرز طعم دار کردن ذرت:
ابتدا سرکه، شکر، خردل و زردچوبه را در یک ماهیتابه کوچک ریخته و روی شعله متوسط حرارت دهید.
سپس ذرت، پیاز و فلفل ها را به ماهیتابه اضافه کرده و برای ۴ دقیقه بپزید. بعد کمی نمک به آن اضافه کنید.
از این مواد به اندازه یک و یک چهارم فنجان ذرت طعم دار تهیه می شود.

روش تهیه ذرت خامه ای:
حال در ظرفی ذرت تهیه شده به روش بالا و خامه ترش و یک قاشق غذاخوری از پیازچه خرد شده را بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، خوب با هم مخلوط کنید.

باقیمانده پیازچه را روی آن بریزید.

این چاشنی را می توانید با انواع سبزیجات خام و پخته شده و انواع نانها، انواع چیپس، نان برشته و هر نوع غذای لذیذ و اشتها آوری سرو کنید.

نکته: می توان به این چاشنی انواع سبزیجات مثل برگهای جعفری تازه، گشنیز، آویشن و ریحان اضافه کرد.

توجه: این چاشنی را می توانید در ظرف دربسته به مدت ۵ روز در یخچال نگهداری نمایید.

منبع خبر ( timearamesh ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7921 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

source

توسط expressjs.ir