شایانیوز- ته دیگ بخش مهم غذاهای پلویی به حساب میاد که خیلی ها واسش سر و دست میشکونن! اگر به آشپزی و ایجاد تنوع در اون، علاقمند باشید حتما دلتون میخواد ته دیگ های متنوع و خوشمزه درست کنید تا همه غذا با عشق و لذت خورده بشه.

اینکه ته دیگ چی بذارید یه طرف قضیه ست و اینکه چجوری یه ته دیگ ترد و خرچ خرچی درست کنید بخش دیگه ماجراست! در این مطلب طرز تهیه ته دیگ های خوشمزه و ترفندهای مهم برای درست کردن بهترین ته دیگ ممکن رو بهتون آموزش میدیم تا اگر شما هم جزو عاشقان ته دیگ هستید، امتحانشون کنید و با خوردنشون یه سره تا بهشت سفر کنید. پس تا پایان همراه ما باشید.

tahdiig-1

رژیم و کالری شماری رو کنار بذارید!

اگر دلتون میخواد که ته دیگ درجه یک و خوشمزه درست کنید باید قید رژیم و شمردن کالری های غذا رو بزنید. چون ته دیگ برای خوشمزه و ترد شدن به روغن نسبتا زیادی نیاز داره. یعنی اگر داخل قابلمه روغن کمی بریزید و ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید، حتما ته دیگ خوبی نخواهید داشت.

هر چیزی که به عنوان ته دیگ کف قابلمه قرار میگیره، برای برشته شدن نیاز به روغن کافی داره اما خب باید توجه کنید که بیش از اندازه هم روغن نریزید تا ته دیگ شما خیلی چرب نشه.

tahdiig-5

حرارت زیر قابلمه رو تنظیم کنید

وقتی ته دیگ رو کف قابلمه گذاشتید و غذا رو دم کردید، بسته به نوع ته دیگ و ضخامت کف قابلمه، باید چند دقیقه ای حرارت رو متوسط بذارید و بعد شعله رو ملایم کنید. ته دیگ برای برشته و ترد شدن به مدت زمان کافی نیاز داره و بهتره 10 تا 15 دقیقه حرارت گاز متوسط و حدود نیم ساعت ملایم باشه. اگر تمایل دارید که از اول حرارت رو ملایم کنید باید حدود یک ساعت زمان بدید تا ته دیگ کاملا برشته و خرچ خرچی بشه.

ته دیگ نون و کنجد

احتمالا ته دیگ نون محبوب ترین ته دیگ بین ایرونی ها باشه. برای درست کردن یه ته دیگ نون خوشمزه، به اندازه کافی روغن داخل قابلمه بریزید، کنجد سفید رو به صورت یکنواخت بپاشید و نون رو کف قابلمه بچینید. بهتره نون رو به تکه های کوچیکتر برش بزنید تا در زمان سرو ظاهر بهتری داشته باشه. اگر نونی که برای ته دیگ استفاده می کنید، خشک و سفت هست می تونید اول اون رو کمی نمدار کنید.

tahdiig-6

ته دیگ سیب زمینی و زعفرون

یکی دیگه از ته دیگ های خوشمزه که اگر حسابی برشته بشه فوق العاده میشه، ته دیگ سیب زمینی رنده شده و زعفرونه. برای درست کردن این ته دیگ عالی، به مقدار لازم سیب زمینی رو رنده کنید، آبش رو بگیرید، نمک و زعفرون دم کرده اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل قابلمه که روغن داغ شده داره، بریزید و سطحش رو با پشت قاشق کمی فشرده و صاف کنید.

tahdiig-4

ته دیگ بال مرغ

ته دیگ بال مرغ هم یه ته دیگ خوشمزه دیگه ست که ظاهر بسیار خوبی هم داره. برای درست کردنش، بال های مرغ شسته ای که آبشون رفته رو با نمک، فلفل و زعفرون دم کرده مزه دار کنید. بهتره حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد داخل قابلمه روغن بریزید و بال ها رو با دقت بچینید و سپس برنج رو اضافه کرده و دم کنید.

tahdiig-2

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir