شایانیوز- اگر قاطی پلوها رو در برنامه غذایی خانواده تون داشته باشید، می دونید که این نوع غذاها خیلی تنوع دارن و هر نقطه از کشور که سر بزنید، به پلو مخلوط های خوشمزه ای برمی خورید که حتما به یک بار امتحان کردنشون می ارزن.

کلم پلو، کباب لا پلو، رشته پلو، لوبیا پلو، عدس پلو و قیمه لا پلو از خوشمزه ترین قاطی پلوهای ایرونی هستن که قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم. در این مطلب هم طرز تهیه هویج پلو بدون گوشت رو بهتون آموزش میدیم که خیلی خوشمزه و خوش عطره و پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید.

haviijpolo-5

مواد لازم برای تهیه هویج پلو بدون گوشت

برنج 3 پیمانه

هویج ٤ عدد

قارچ متوسط ٩ عدد

زرشک یک فنجون

شکر ۲ قاشق مرباخوری

پودر دارچین یک قاشق چایخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

زعفرون دم کرده به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

haviijpolo-4

طرز تهیه هویج پلو بدون گوشت

مرحله اول

برای درست کردن هویج پلو، ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده رو تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.

مرحله دوم

وقتی پیاز سرخ شد، پودر دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید. قارچ ها رو چهار قسمت کرده، به پیاز اضافه کنید و با حرارت زیاد چند دقیقه سرخ کنید تا آبش کشیده بشه.

مرحله سوم

در این مرحله برنج رو که از قبل شستید و خیس کردید اضافه کنید، مقداری آب بریزید و اجازه بدید روی حرارت متوسط بجوشه و آبش تبخیر بشه. بعد در قابلمه رو ببندید و روی حرارت کم بذارید تا به مدت 40 دقیقه دم بکشه.

haviijpolo-1

مرحله چهارم

تا پلو دم میکشه، زعفرون رو آسیاب کنید و روش 2 تا 3 تکه یخ بریزید تا رنگش کاملا باز بشه. هویج ‌ها رو هم پوست بگیرید و درشت رنده کنید، سپس ۱۰ دقیقه با مقداری روغن روی حرارت کم سرخ کنید.

مرحله پنجم

وقتی هویج نرم شد، زرشک رو به همراه شکر، کمی نمک و زعفرون دم کرده اضافه کنید و تفت بدید. ٢ دقیقه‌ بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

وقتی پلو دم کشید، اون رو به همراه هویج و زرشک تفت داده شده، به صورت لایه لایه توی ظرف مورد نظرتون بکشید و همراه سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.

haviijpolo-2

اگر به آشپزی علاقمندید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir