شایانیوز- عید همیشه برای ما ایرانی ها از جایگاه بسیار مهمی برخوردار بوده چرا که این مراسم قدیمی و زیبا نوید تحویل سال و نو شدن اون رو میده از این رو طبیعی هست که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشه به همین دلیل از اسفند ماه دیگه همه به تب و تاب این میفتن که برای اون حاضر بشن و برای این منظور تدارکات متنوعی رو انجام میدن مثلا خیلی ها برای عید به سراغ تهیه ی لباس های نو میرن، خیلی ها خونه تکونی میکنن و خیلی ها هم حتی به سراغ تغییر یه سری وسایل در دکوراسیون میرن مثلا ظروف آجیل خوری جدید میخرن تا توی اون ها از مهمون هاشون پذیرایی به عمل بیارن و حالا در این بین یه موضوعی که بسیار مهمه برای عید بهش توجه خاص و ویژه داشته باشید سفره ی هفت سین هست که اصلا جزء جدانشدنی عید بشمار میاد و در صورتی که نباشه عید هم بی معنی خواهد بود به همین دلیل خیلی ها در پی این هستن که این سفره رو به زیبایی هر چه تمام تر بچینن مثلا برای این منظور به بهترین جاها برای خرید وسایل سفره هفت سین میرن تا بتونن با زیباترین وسایل اون رو تزیین کنن مثلا در این بین یه آیتمی هست که وجودش توی سفره ی هفت سین اهمیت زیادی داره و اون سبزه ی عید هست که هم میشه از بیرون تهیه اش کرد و هم میشه خودتون سبزش کنید که خب در صورتی که از دسته ی دوم هستید و مایلید که خودتون سبزه برای عیدتون تهیه کنید در این مقاله میخواهیم چندتا سبزه فوری برای عید بهتون معرفی کنیم، پس در صورتی که مایل بودید با اون ها آشنا بشید در ادامه با ما همراه باشید.
سبز کردن سبزه عید با عدس
برای سبز کردن سبزه با عدس در وهله ی اول می بایست دونه های عدس رو به مدت سه تا چهار روز توی آب خیس کرده و توی این مدت، آب اون ها رو مرتب چک کنید تا در صورت نیاز بهشون آب تازه اضافه کنید تا اینطوری یه وقت عدس ها خشک نشن.
بعد از جوونه زدن عدس ها هم باید اون ها رو توی ظرف نهایی که ترجیحا باید ظرف چینی یا سفالی باشه بریزید و سطح اون ها رو صاف کنید و بعد با پارچه ی نخی نم دار بپوشونیدشون و پارچه رو مرتب مرطوب نگه دارید و بعد از گذشت دو تا سه روز که جوونه ها رشد کردن پارچه رو بردارید و ظرف سبزه رو تو مکانی که دارای نور طبیعی هست قرار بدید و بعد برای رشد یکنواخت اون ها هر چند روز یه بار، ظرف رو بچرخونید تا سبزه تون به طور یکنواخت رشد کنه. بعد از رشد کافی جوونه ها، آبیاری رو با اسپری انجام بدید و بعد از بلند شدن سبزهها هم دور اون ها رو با روبان و یا تزیینات دیگه ببندید تا مرتب بشن.
سبزه کنجد
برریم سراغ یادگیری کاشت یه سبزه فوری دیگه که سبزه کنجد سیاه و سفید هست و برای اون در ابتدا باید دونه ها رو به مدت شش تا هشت ساعت توی آب خیس کنید تا نرم بشن، بعد اون ها رو به شکل یکنواخت توی ظرفی که حاوی خاک و یا پارچه ی نخی هست پخش کنید و بعد با اسپری آب مرطوبشون کنید و ظرف رو تو یه مکانی که دارای نور ملایم و همچنین تهویه مناسب هست قرار بدید و روزانه با استفاده از اسپری، رطوبت خاک و یا پارچه رو حفظ کنید و بعد از دو تا چهار روز هم که جوونه های کنجد ظاهر شده و سبز شدن شروع به رشد خواهند کرد و سبزه ی عید شما میره برای آماده شدن جهت درخشیدن تو سفره ی هفت سینتون.
سبزه گندم
برای آماده کردن سبزه گندم هم تا عید می بایست ابتدا گندم رو به مدت یک تا دو روز توی آب خیس کنید و آب اون رو مرتب عوض کنید تا از ترش شدنش جلوگیری بشه بعد ظرف سفالی یا چینی رو با پنبه و یا پارچه نخی نم دار بپوشونید و گندم های جوونه زده رو به شکل یکنواخت روی اون پخش کنید و حالا روی گندم ها رو با پارچه نخی نم دار بپوشونید و توی محیطی با نور غیرمستقیم قرار بدید و پارچه رو مرتبا مرطوب نگه دارید و بعد از این هم که ریشه ها به طور کافی رشد کردن پارچه رو بردارید و سبزه رو در کنار پنجره همراه با نور مناسب قرار بدید و با آب ولرم آبیاریش کنید. برای موندگاری بیشتر سبزه هم بعد از رشد دو تا پنج سانتیمتری، سبزه رو به یه مکان خنک منتقل کنید.
source