استراتژی آپر در بازارهای مالی بهترین موقعیت‌های معاملاتی را در اختیار تریدرها قرار می‌دهد و فرصت‌های مناسبی را برای خرید و فروش در بازار مربوطه به معامله‌گر نشان می‌دهد. بنابراین به نقاط طلایی که برای ورود به معامله و خروج از آن توسط معامله‌گر انتخاب می‌شود استراتژی آپر می‌گویند. با توجه به اینکه هر اندازه تریدرها بتوانند در شناسایی سطوح مهم قیمتی در انجام معاملات مهارت پیدا کنند، معاملات پرسودتری انجام می‌دهند، بنابراین این استراتژی از اهیمت بالایی برخوردار است. در این مطلب از مجله فرادرس یاد می‌گیریم که استراتژی آپر چیست و در ادامه پیدا کردن فرصت‌های طلایی برای انجام معاملات را شرح می‌دهیم. در پایان نیز درباره برخی از اندیکاتورها در این استراتژی توضیحاتی می‌دهیم.

فهرست مطالب این نوشته
997696

استراتژی آپر چیست؟

استراتژی آپر در تحلیل تکنیکال شامل تکنیک‌ها و روش‌های بهینه‌ای می‌شود که با آن تریدرها می‌‌توانند نقاط ورود و خروج مناسبی را در معامله مربوطه شناسایی کنند. برای اینکه تریدرها بتوانند از بازارهای مالی کسب سود کنند لازم است تا استراتژی‌های سودآوری برای پیدا کردن فرصت‌های معاملاتی و اعمال آن‌ها داشته باشند.

برای رسیدن به این هدف می‌بایست درک درستی از نحوه کارکرد و کاربرد اندیکاتورها، روندهای بازار و پرایس اکشن پیدا کنند تا بتوانند با ترکیب آن‌ها با عوامل تاثیرگذار بنیادی تصمیم‌گیری درستی برای ورود به معامله یا خروج از آن داشته باشند.

نقطه ورود در استراتژی آپر چیست؟

نقطه ورود مناسب در استراتژی آپر مقدار ریسک را کاهش و مقدار سود احتمالی در معامله مربوطه را افزایش می‌دهد. بنابراین پیدا کردن نقطه ورود مناسب نیازمند استفاده از بهترین استراتژی معاملاتی برای ترید است و به تجربه و مهارت بالایی نیاز دارد.

در تصویر زیر نمونه‌ای از نقطه مناسب برای ورود به معامله با توجه به تشکیل کندل تایید بعد از کندل چکش را در نمودار مشاهده می‌کنید.

نمونه‌ای از نقطه مناسب برای ورود به معامله با توجه به تشکیل کندل تایید (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

نقطه ورود در استراتژی آپر ناحیه‌ قیمتی دقیقی است که با استفاده از بهترین استراتژی‌ معاملاتی برای ورود به معامله توسط تریدرهای شناسایی می‌شود. بنابراین شناسایی و انتخاب نقطه ورود در استراتژی آپر به‌طور تصادفی نیست و نیاز به تحلیل مناسب قیمت در بازار مربوطه دارد.

بنابراین انتخاب نقطه مناسب برای ورود به معامله نیازمند استفاده از انواع اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال و تحلیل درستی از وضعیت بازار موردنظر است. در این حالت تریدرها می‌توانند با توجه به روند احتمالی آتی در بازار مربوطه قیمت مناسبی برای باز کردن پوزیشن‌های معاملاتی لانگ یا شورت پیدا کنند.

در این قسمت یاد گرفتیم که نقطه ورود در استراتژی آپر چیست. در ادامه یاد می‌گیریم که نقطه خروج در استراتژی آپر چیست و درباره بستن پوزیشن‌ معاملاتی در زمان مناسب توضیح می‌دهیم.

نقطه خروج در استراتژی آپر چیست؟

برای پیدا کردن نقاط خروج بهینه در استراتژی آپر می‌بایست تریگرهای مناسب برای ترید را انتخاب کنیم. برای مثال در تصویر زیر نواحی خروج مناسب از پوزیشن معاملاتی را در نواحی نزدیک به خط مقاومتی مشاهده می‌کنید.

نواحی خروج مناسب از پوزیشن معاملاتی (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

نقطه خروج در ترید زمانی است که معامله‌گر پوزیشن معاملاتی خود را می‌بندد. بستن پوزیشن معاملاتی هم می‌تواند برای برداشت سود انجام شود و هم می‌تواند برای کاهش ضرر باشد. انتخاب نقطه خروج مناسب در استراتژی آپر نیز تصادفی نیست و نیازمند تحلیل بازار، بررسی میزان تحمل ریسک و استراتژی معاملاتی مدون است.

لازمه داشتن استراتژی معاملاتی بهینه توجه به این موضوع است که در کنار انتخاب نقطه ورود به معامله نیاز است تا ناحیه مناسبی را نیز برای خروج از معامله مربوطه درنظر بگیریم.

یادگیری ترید با فرادرس

برای یادگیری ترید در ابتدا لازم است تا بتوانیم مهارت خود را در تحلیل بازار مربوطه افزایش دهیم. برای این منظور می‌بایست عوامل تاثیرگذار در نوسانات قیمتی در بازار مربوطه را شناسایی کنیم. این عوامل که به عنوان تحلیل بنیادی در تحلیل بازار از آن‌ها یاد می‌شود با توجه به نوع بازار انتخابی متفاوت هستند.

برای مثال برای تحلیل بنیادی سهام شرکت‌های بورسی لازم است تا نحوه و میزان سودآوری شرکت مربوطه را بررسی کنیم. در کنار تحلیل بنیادی لازم است تا از تحلیل تکنیکال نیز برای پیدا کردن استراتژی آپر مناسب برای ورود و خروج به معاملات استفاده شود.

صفحه نخست مجموعه فیلم‌های آموزشی بورس و تحلیل تکنیکال فرادرس
صفحه نخست مجموعه فیلم‌های آموزشی بورس و تحلیل تکنیکال فرادرس

با توجه به اهمیت شناسایی و انتخاب بهترین استراتژی ترید فیلم‌های آموزشی متنوعی در فرادرس تهیه شده است که لینک برخی از آن‌ها را در فهرست زیر مشاهده می‌کنید.

برای دسترسی به فیلم‌های آموزشی بیشتر در حوزه تحلیل تکنیکال می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

فرصت‌های ورود و خروج در استراتژی آپر

تریگرهای استراتژی آپر فرصت‌های ورود و خروج مناسب را به تریدرها نشان می‌دهند که در ادامه نحوه شناسایی موقعیت‌های ورود و خروج را به‌‌طور جداگانه شرح می‌دهیم.

برای یادگیری نحوه شناسایی تریگرهای ورود به معامله در تحلیل تکنیکال می‌توانید فیلم آموزش تحلیل تکنیکال در سرمایه گذاری بازارهای مالی فرادرس را مشاهده کنید.

شناسایی موقعیت ورود

برای پیدا کردن تریگرهای ورود مناسب در استراتژی‌های معاملاتی می‌توانیم از روش‌های زیر استفاده کنیم.

  • استفاده از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال: با استفاده از اندیکاتورهایی مانند میانگین متحرک و شاخص قدرت نسبی در تحلیل تکنیکال تریدرها می‌توانند سیگنال‌های مناسبی را برای ورود به معاملات پیدا کنند.
  • بررسی سطوح حمایت و مقاومت: با بررسی سطوح حمایت و مقاومتی در بازار مربوطه تریدرها می‌توانند نواحی مناسب ورود به معامله و سطوح مهم برگشت قیمت را شناسایی کنند.
  • بررسی رفتار کندل‌ها: بررسی نحوه تشکیل کندل‌ها به تریدرها در شناسایی نقاط بهینه ورود برای ترید موفق کمک می‌کند.
  • استفاده از تحلیل بنیادی: همزمان با استفاده از تحلیل تکنیکال لازم است تا تریدرها اطلاعات اقتصادی، اخبار مربوطه و نحوه عملکرد شرکت‌های بورسی را نیز به عنوان تحلیل بنیادی در نظر بگیرند.

مثال تریگر ترید

فرض کنید تریدری از استراتژی ورود در شکست الگوهای قیمتی استفاده می‌کند. در این استراتژی تریدر موردنظر در زمان شکست الگوی قیمتی نسبت به ورود به معامله اقدام می‌کند. نمودار تصویر زیر نمونه‌ای از ورود به معامله در زمان شکست الگوی قیمتی را نشان می‌دهد. در این تصویر که نمودار ۱۵ دقیقه‌ای EURUSD را نشان می‌دهد، الگوی مثلث تشکیل شده است و تریدر می‌تواند پس از شکست این الگو به معامله ورود کند.

ورود به معامله پس از شکست الگوی مثلث (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

شناسایی نقاط خروج از معامله

برای شناسایی نقاط مناسب برای خروج از معامله لازم است تا علاوه بر انتخاب نواحی مناسب در نمودار مربوطه، سطوح قیمتی برای خروج را به‌گونه‌ای در نمودار انتخاب کنیم که مطابق با استراتژی مدیریت ترید باشد.

برای مثال در تصویر فوق همزمان با انتخاب نقطه ورود به معامله لازم است تا سطحی را برای حد ضرر در ناحیه‌ای پایین‌تر از خط حمایت پایینی در الگوی مثلث انتخاب کنیم. از سوی دیگر برای خروج از معامله لازم است تا تارگت را مشخص کنیم. در مثال تصویری بالا سطح مربوط به تارگت با خط سبز مشخص شده است.

بنابراین علاوه بر اهمیت شناسایی تریگرهای ورود به معامله نیاز است تا تریدرها سطوح قیمتی مناسبی را برای خارج شدن از پوزیشن معاملاتی درنظر بگیرند که در ادامه برخی روش‌های مهم جهت خروج از پوزیشن معاملاتی را شرح می‌دهیم.

  • قرار دادن اهداف معاملاتی: برای خروج از معامله لازم است تا با توجه به نسبت ریسک به ریوارد در استراتژی‌های معاملاتی سطوح مناسبی را برای تارگت در نظر بگیریم.
  • خروج از معامله با حد ضرر شناور: استفاده از حد ضرر شناور در انجام معاملات علاوه بر اینکه استفاده از حداکثر سود را فراهم می‌کند، باعث می‌شود تا ضررهای احتمالی نیز محدود شود.
  • استفاده از اندیکاتور برای خروج از معامله: سیگنال‌های اندیکاتورهایی مانند مکدی و استوکاستیک به تریدرها در شناسایی نواحی برگشتی مهم و پیدا کردن سطوح خروج مناسب در معاملات کمک می‌کند.
  • پایبندی به استراتژی معاملاتی: لازم است تا تریدرها از قبل سطوح خروج مناسب برای پوزیشن‌های معاملاتی را تعیین کنند و به استراتژی معاملاتی انتخابی پایبند باشند.

نکات مهم در استراتژی آپر

در طرح‌ریزی استراتژی آپر برای شناسایی نواحی مهم قیمتی برای انجام معاملات لازم است تا به نکاتی توجه کنیم که در ادامه به چند نکته مهم در استفاده از استراتژی آپر اشاره می‌کنیم.

  • کنترل احساسات در ترید: احساساتی همانند ترس و طمع باعث تاثیر در نحوه انجام معاملات می‌شود. بنابراین با کنترل احساسات و ترید با برنامه‌ای مشخص می‌توانیم معاملات موفقی انجام دهیم.
  • رصد دائمی بازار: با توجه به تغییرات دائمی در بازارهای مالی لازم است تا تریدرها همواره بازار انتخابی را رصد کنند تا بتوانند همواره بهینه‌سازی استراتژی معاملاتی مربوطه را انجام دهند.
  • ترکیب تحلیل‌های بنیادی و تکنیکال: برای دستیابی به تحلیلی درست برای انتخاب سطوح مناسب ورود و خروج مناسب در استراتژی معاملاتی لازم است تا از ترکیب تحلیل‌های بنیادی و تکنیکال در ترید استفاده کنیم.
  • یادگیری دائم: برای موفقیت در بازارهای مالی همواره لازم است تا استراتژی‌های به‌روزتری را یاد بگیریم و از آن‌ها برای ترید در بازارهای مالی استفاده کنیم.

فرصت های طلایی با استراتژی آپر

استراتژی آپر در واقع روشی برای پیدا کردن بهترین فرصت برای ورود به معامله و خروج از آن برای تریدرها فراهم می‌کند. برای درک نحوه شناسایی بهترین فرصت‌های معاملاتی با استراتژی آپر در ادامه پیدا کردن فرصت‌های معاملاتی مناسب برای ورود و خروج را به‌طور جداگانه شرح می‌دهیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه شناسایی و استفاده از فرصت‌های طلایی در ترید می‌توانید فیلم آموزش مدیریت حرفه‌ای ترید در بازار سرمایه فرادرس را مشاهده کنید.

بهترین فرصت‌ برای ورود به معامله

برای پیدا کردن فرصت‌های طلایی برای ورود به معامله لازم است تا از ترکیب تحلیل بهینه بازار و انتخاب زمان مناسب برای ورود به معامله استفاده کنیم. بنابراین برای بسیاری از تریدرها بهترین زمان ورود به معامله زمانی است که اندیکاتورها سیگنال‌های همدیگر را تایید کنند.

از سوی دیگر یکی از فرصت‌های طلایی برای ورود به معامله زمانی روی می‌دهد که نقدینگی در بازار افزایش پیدا می‌کند و بازار دارای نوسان شود. برای یافتن این شرایط تریدرها بازه‌های زمانی مربوط به بازگشایی بازار مالی موردنظر یا زمان همپوشانی سشن‌های معاملاتی را بررسی می‌کنند.

ورود به معامله پس از تایید روند با استفاده از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال مانند میانگین متحرک یا مکدی احتمال ترید موفق را افزایش می‌دهد. مطابقت ناحیه ورود به معامله با نواحی حمایت و مقاومت نیز اعتبار سیگنال ورود به معامله را افزایش می‌دهد.

بنابراین بهترین فرصت باز کردن پوزیشن معاملاتی زمانی است که نقطه ورود انتخابی با توجه به سیگنال‌های تحلیل تکنیکال، شرایط بازار مربوطه و استراتژی مدیریت ریسک موردنظر شناسایی و انتخاب شود.

در تصویر زیر نمونه‌ای از موقعیت مناسب برای ورود به معامله را مشاهده می‌کنید. در این تصویر پس از تشکیل الگوی مثلث در موقعیتی مناسب قیمت از خط مقاومت بالایی آن خارج شده است و فرصت مناسبی را برای باز کردن پوزیشن لانگ در اختیار تریدرها قرار می‌دهد.

نمونه‌ای از موقعیت مناسب برای ورود به معامله (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

بهترین زمان خروج از معامله

بهترین زمان خروج از معامله زمانی است که تریدر با توجه به استراتژی معاملاتی انتخابی با بستن یا خروج از معامله بتواند سود موردنظر را از معامله به دست آورد. بنابراین بهترین زمان خروج از معامله در استراتژی آپر معمولا توسط اندیکاتورها و استراتژی‌های از پیش طرح‌ریزی شده تعیین می‌شود. تارگت‌های معاملاتی برای تیک پروفیت که بر مبنای نسبت ریسک به ریوارد معاملاتی و اصول تحلیل تکنیکال استفاده می‌شوند، سطوح قیمتی مناسبی برای بستن پوزیشن معاملاتی محسوب می‌شوند.

از سویی دیگر استفاده از ابزارهای مدیریت ریسک مانند حد ضرر شناور در پوزیشن‌های معاملاتی به تریدرها در پیدا کردن بهترین زمان خروج از معامله کمک می‌کند.

استفاده از ابزارهای موجود در تحلیل تکنیکال مانند اسیلاتورهای RSI و استوکاستیک تضعیف مومنتوم را در روندها شناسایی می‌کند و تریدرها را در شناسایی سطوح برگشت قیمت برای خروج از معامله یاری می‌کند. رصد دائمی تغییرات رفتار قیمت در بازار در کنار پایبندی به برنامه معاملاتی تعیین شده باعث یافتن بهترین زمان خروج از معامله می‌شود.

برای اینکه بدانیم انواع اندیکاتورهای استراتژی آپر چیست در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌ها را شرح می‌دهیم.

اندیکاتورهای استراتژی آپر

برای شناسایی بهترین نقاط ورود و خروج به معامله می‌توانیم از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال تاییدهای لازم را دریافت کنیم که در ادامه آن‌ها را شرح می‌دهیم.

میانگین متحرک

میانگین متحرک یکی از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال است که مانند فیلتری برای هموار کردن روندهای قیمتی عمل می‌کند. این اندیکاتور میانگین قیمت را در بازه زمانی تعیین شده دنبال می‌کند و با خطی در کنار نمودار قیمت نشان داده می‌شود.

شیب‌های صعودی و نزولی میانگین متحرک سیگنالی برای احتمال روندهای صعودی و نزولی در نمودار مربوطه است. تریدرها با توجه به تقاطع بین میانگین متحرک کوتاه مدت و بلندمدت می‌توانند نواحی مناسبی برای ورود به معامله و خروج از آن پیدا کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره میانگین متحرک می‌توانید مطلب اندیکاتور میانگین متحرک چیست از مجله فرادرس را مطالعه کنید.

دریافت سیگنال‌های ورود و خروج با میانگین متحرک (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

یکی از استراتژی‌های معاملاتی محبوب استفاده از سیگنال مربوط به تقاطع دو میانگین متحرک است. در این روش از دو میانگین متحرک که یکی کوتاه مدت و دیگری بلند مدت است برای تحلیل نمودار قیمت استفاده می‌شود.

همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید زمانی که میانگین متحرک کوتاه مدت قرمز از بالا به پایین میانگین متحرک بلندمدت‌تر را قطع می‌کند سیگنالی نزولی است. اما زمانی که میانگین متحرک کوتاه مدت از پایین به بالا میانگین متحرک بلندمدت‌تر را قطع می‌کند سیگنالی صعودی در بازار مربوطه است.

شاخص قدرت نسبی

شاخص قدرت نسبی با اندازه‌گیری مومنتوم قیمت به تریدرها در شناسایی نواحی اشباع خرید و اشباع فروش در نمودار مربوطه کمک می‌کند. شاخص قدرت نسبی اسیلاتوری است که بین صفر و صد حرکت می‌کند. زمانی که اندیکاتور RSI پایین‌تر از ۳۰ باشد، نواحی اشباع فروش را نشان می‌دهد که در این نواحی تریدرها می‌توانند فرصت‌های مناسبی برای خرید در بازار مربوطه پیدا کنند.

از سویی دیگر اعداد بالای ۷۰ در اندیکاتور RSI بیان‌گر نواحی اشباع خرید است که در این نواحی تریدرها می‌توانند موقعیت‌های مناسبی برای فروش و خروج از معامله پیدا کنند. بنابراین می‌توان گفت این اندیکاتور قیمت را پیش‌بینی نمی‌کند اما می‌تواند نواحی احتمالی برای اصلاح قیمتی را مشخص کند.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی را در قسمت پایین نمودار در تصویر زیر مشاهده می‌کنید. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که کاربرد اندیکاتور باند بولینگر در استراتژی آپر چیست و این اندیکاتور را شرح می‌دهیم.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی در قسمت پایین نمودار (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

باند بولینگر

اندیکاتور باند بولینگر همانند کانال‌های قیمتی هستند که با توجه به نوسانات قیمت متراکم یا باز می‌شوند. برای درک بهتر باند بولینگر دو نوار انعطاف‌پذیر را در دو سوی نمودار قیمت در نظر بگیرید که نوسان شدید قیمت باعث باز شدن آن‌ها از هم می‌شود و احتمال شکست این نوار را افزایش می‌دهد.

از سویی دیگر کاهش نوسانات در بازار مربوطه باعث فشرده شدن نوارها می‌شود و احتمال ایجاد فاز تثبیت را بیان می‌کند.

زمانی که قیمت به باند پایینی نزدیک می‌شود سیگنالی برای شرایط اشباع فروش است. در صورتی که نزدیک شدن قیمت به باند بالایی شرایط اشباع خرید را بیان می‌کند. برای پیدا کردن نقاط مناسب ورود و خروج در استراتژی آپر نیاز است تا علاوه بر این سیگنال‌های معاملاتی تاییدهای اندیکاتورهای دیگر را نیز دریافت کنیم.

باند بالایی و پایینی و میانگین متحرک در اندیکاتور باند بولینگر (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

اندیکاتورهای حجم

زمانی که اندیکاتورهای حجم در روندهای صعودی افزایش حجم را نشان دهند، این موضوع بیان‌گر وجود فشار خرید شدید در بازار مربوطه است که روند صعودی مربوطه را تایید می‌کند. از سویی دیگر افزایش حجم در زمان کاهش قیمت بیان‌گر وجود فشار فروش شدید در بازار مربوطه است.

تریدرها از واگرایی میان اندیکاتور حجم و روند قیمتی نیز می‌توانند برای تشخیص میزان قدرت روندهای جاری در بازار استفاده کنند. برای این منظور زمانی که در روندهای صعودی اندیکاتورهای حجم کاهشی می‌شوند، این موضوع کاهش قدرت روند صعودی مربوطه را نشان می‌دهد.

از سویی دیگر کاهش حجم در روندهای نزولی نیز بیان‌گر کاهش قدرت روند نزولی مربوطه است. البته لازم است تا برای انجام معاملات موفق همواره با احتیاط از اندیکاتور حجم استفاده کنیم و برای ورود به معاملات از سایر اندیکاتورها نیز در کنار اندیکاتور حجم تاییدهای لازم را دریافت کنیم.

حجم معاملات در قسمت پایین نمودار قیمت (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

استراتژی آپر در ارز دیجیتال

برای اینکه تریدرها بتوانند در بازار ارزهای دیجیتال با استراتژی آپر معاملات موفقی انجام دهند، لازم است تا مهارت لازم برای پیدا کردن نواحی مهم قیمتی را در در این بازار پیدا کنند. شناسایی سطوح مهم قیمتی این امکان را به تریدرها می‌دهد تا بتوانند با ورود و خروج به‌موقع معاملات سودآوری را در بازار کریپتو داشته باشند.

برای این منظور تمامی تریدرها می‌بایست علاوه بر تحلیل تکنیکال به عوامل تاثیرگذار در نوسانات قیمت دارایی‌های دیجیتال نیز توجه کنند. عواملی مانند نحوه و شرایط توزیع توکن‌ها و میزان کاربرد آن‌ها در پلتفرم‌های غیرمتمرکز نمونه‌هایی هستند که برای انجام ترید موفق باید به آن‌ها توجه کرد.

صفحه نخست فیلم‌های آموزشی ارز های دیجیتال فرادرس
برای مشاهده مجموعه فیلم‌های آموزش ارزهای دیجیتال فرادرس، روی تصویر کلیک کنید.

با توجه به اهمیت استفاده از بهترین استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال فیلم‌های آموزشی متنوعی در فرادرس تهیه شده است که لینک برخی از آن‌ها را در فهرست زیر مشاهده می‌کنید.

برای مشاهده فیلم‌های آموزشی بیشتر در این حوزه می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

جمع‌بندی

در ابتدای این مطلب از مجله فرادرس یاد گرفتیم که استراتژی آپر چیست و درباره نقاط ورود و خروج به معامله در این استراتژی توضیحاتی را بیان کردیم. سپس به این موضوع پرداختیم که تریگرهای استراتژی آپر چیست و آن را با مثالی شرح دادیم. برای این منظور شناسایی تریگرهای ورود و شناسایی نقاط خروج از معامله را توضیح دادیم.

سپس نکات مهم در زمان استفاده از این استراتژی را بیان کردیم. فرصت‌های طلایی با استراتژی آپر را بیان کردیم. برای این منظور بهترین فرصت برای ورود به معامله و بهترین زمان خروج از معامله را توضیح دادیم. اندیکاتورهای استراتژی آپر را شرح دادیم و در پایان درباره این استراتژی در بازار ارزهای دیجیتال توضیحاتی ارائه کردیم.

source

توسط expressjs.ir