روزنامه کیهان واکنش جدید به شایعه استعفای پزشکیان نشان داده است.

این روزنامه اصولگرا نوشته است: عوامل رسانه‌ای دولت در واکنش به موضوع استعفای مسعود پزشکیان به خط شده‌اند و با انتقاد از انتشار چنین گمانه‌زنی‌هایی؛ آن را به منتقدان دولت نسبت داده و زبان به ناسزا گشوده‌اند، این در شرایطی است که یکی از چهره‌های حامی پزشکیان و عضو شورای راهبری دولت این حرف را پیش کشید.

 

علی ربیعی به عنوان دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور حتی سرنخ ماجرا را در خارج از کشور پیدا کرده است! اما نیازی نبود که آقای ربیعی تا خارج کشور برود؛ فقط کافی بود نگاهی به اطرافیان خود بیندازد.

پیشتر، عباس عبدی یکی از چهره‌های حامی پزشکیان و عضو شورای راهبری دولت در ۱۹ آذر ۱۴۰۳ اولین بار حرف از استعفای مسعود پزشکیان را پیش کشید. عبدی در گفت‌و‌گو با تارنمای حامی دولت خبرآنلاین با توجه به عدم رفع فیلترینگ به عنوان یکی از وعده‌های پزشکیان گفته بود: وعده‌ای فراتر از قدرت خود داده‌اند از مردم عذرخواهی کنند و راه را برای برگشت قبلی‌ها باز نمایند. مردم رای نداده‌اند که فقط صندلی نشینان تغییر کنند بلکه دنبال تغییر سیاست‌ها و بهبود شرایط هستند. لطفا صداقت در برابر مردم را فراموش نکنند.

مدتی پیش نیز فیاض زاهد یکی دیگر از چهره‌های حامی دولت پیشنهاد استعفای مسعود پزشکیان را داد و گفت: پزشکیان شرایط موجود را می‌دانست و چنین مسئولیتی را پذیرفت. اگر ظرف چند ماه آینده نتواند به قول‌هایش درخصوص فیلترینگ یا حجاب عمل کند، باید استعفا بدهد. حالا معلوم نیست عوامل رسانه‌ای دولت از چه کسی طلبکارند؟! آنها از حرفی آشفته شده‌اند که پیشتر خودشان در رسانه‌های خودشان مطرح کرده بودند. این اتفاق یک بار دیگر به‌هم‌ریختگی در نهاد ریاست‌جمهوری و عوامل رسانه‌ای آن را نشان می‌دهد. پیشتر نیز در حالی که رسانه وابسته به یکی از اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت؛ دولت پزشکیان را به دلیل انتصاب‌هایش به باد انتقاد گرفته بود؛ روزنامه رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت علیه منتقدان به انتصاب‌های دولت مطلب می‌نوشت.

ظاهرا خود درگیری در داخل دولت همچنان ادامه دارد و کسی نیست که این جریان را مدیریت کرده و جلوی گاف‌های رسانه‌ای آن را بگیرد.

این درحالی است که روزنامه کیهان دیروز در واکنش به شایعه استعفای پزشکیان نوشته بود «به نظر می‌رسد این روز‌ها مطرح کردن شایعه استعفا، استیضاح و حتی تعطیل کردن جلسات هیئت دولت دارای انگیزه‌هایی است که بن‌مایه آن ایجاد یک تورم سیاسی در داخل و خروجی آن انسداد در خارج از آن است. همچنین برخی دست‌های آلوده به سرویس‌های خارجی به‌ویژه صهیونیست‌ها برای کنار رفتن پزشکیان لحظه‌شماری کرده تا یک فشار سیاسی با آنتالپی بالا را به کشور تحمیل کنند، این جریان در حال حاضر با پوشش نیروی انقلابی مشغول کار است. کاربرانی که در پوشش انقلابی، حتی بیانات صریح رهبر انقلاب در حمایت از دولت‌ها را هم نادیده می‌گیرند»؛ در شماره امروز حرفش را عوض کرده و نوشته: «پیشنهاد استعفای پزشکیان را مدعیان اصلاحات مطرح کردند».

source

توسط expressjs.ir