به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «محمد عالمزاده نوری»، معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله، اظهار داشت: در شرایط کنونی، علما وظیفه دارند که جامعه اسلامی را راهبری و راهنمایی کنند و با بیان سنتهای الهی و توجه دادن به وعدههای الهی، به جریان مقاومت امید و دلگرمی بدهند. در حال حاضر، امکان مشارکت مردم در تامین هزینههای جبهه مقاومت فراهم است و مساعدتهای دیگری هم هر مسلمانی به هر طریقی میتواند در حمایت از این جبهه انجام دهد، اما بحث اعزام نیروی نظامی به لبنان و انجام مشارکت مستقیم در این نبرد، منوط به اذن حضرت آقا و ایجاد زمینههای این کار توسط دستگاههای مربوطه است.
معاون حوزههای علمیه در گفتگو با دیده بان ایران، ادامه داد: ممکن است حضور فیزیکی ما در لبنان، چندان مفید نباشد، چون الان جنگ موشکها و جنگ تجهیزات نظامی در جریان است و شاید نیروی سرباز صفر بهکار نیاید، بلکه مستشاران نظامی کارکرد بیشتری داشته باشند. این که ایران در حال حاضر دقیقا به چه طریقی از حزبالله لبنان حمایت کند، نیاز به انجام وضعیتسنجی توسط متخصصان نظامی دارد که بررسی کنند آیا الان در میدان نبرد، به نیروی نظامی معمولی هم احتیاج است یا خیر و اگر نیروهای داوطلب اعزام کنیم، چه نقشی میتوانند ایفا کنند. البته برای انجام این کار، شرط اصلی، صدور اذن توسط خود حضرت آقا به عنوان راهبر جامعه است.
وی با بیان این که تا زمانی که شرایط لازم احراز نشود، نمیتوان نیروی نظامی به لبنان اعزام کرد، خاطرنشان کرد: همه ما اعلام آمادگی میکنیم که اگر رهبر انقلاب و فرماندهان نظامی کشورمان به این نتیجه رسیدند که به حضور مستقیم نیروی داوطلب از ایران در لبنان احتیاج باشد، همه آمادگی داریم که تا آخرین نفس و آخرین قطره خون، پای دفاع از امت اسلامی بمانیم. آرزوی ما شهادت است و اگر به این فیض برسیم، حتما افتخار خواهیم کرد.
محافظهکاری و معطل کردن در پاسخ به رژیم صهیونیستی، دیگر جایز نیست
عالمزاده نوری با تاکید بر این که علما، همواره پرچمدار حرکتهای مردمی در حمایت از جبهه مقاومت بودهاند، گفت: خبر شهادت سید حسن نصرالله بسیار ناگوار بود و همه مردم از جمله طلبهها و اساتید حوزههای علمیه از شنیدن این خبر متاثر شدند. اکنون خون غیرت ملت ما به جوش آمده است و منتظر آن هستند که یک اقدام متناسب از سوی حزبالله و جبهه مقاومت در پاسخ به این جنایت رژیم صهیونیستی انجام شود. البته دولت خودمان هم باید تا هر سطحی که میتواند، اقدامی را در این زمینه انجام دهد و به نظر میرسد که در حال حاضر همه روی این موضوع به اتفاق نظر رسیدهاند که محافظهکاری، دست دست کردن و معطل کردن، دیگر جایز نیست.
اگر در موارد قبلی کوتاهی شده دیگر نباید معطل کرد
معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه در پایان تصریح کرد: تا حالا هم اگر در موارد قبلی کوتاهی شده است، اینبار باید خیلی آزادمنشانهتر و بدون ملاحظات سیاسی و محافظهکاری، پاسخ دندانشکن و بنیانافکنی برای اینگونه تجاوزها در نظر گرفته شود.ااین بار نباید معطل کنیم، باید به جنگ برویم. انشاءالله دولت ما نیز در این زمینه همراهی خواهد کرد، زیرا ترس از این که در صورت ارائه پاسخی قاطع به رژیم صهیونیستی، ممکن است منافع ما به خطر بیفتد، دیگر روا نیست. البته حتما خود لبنانیها به همراه یمنیها، به دور از هرگونه محافظهکاری سیاسی، با عزم بیشتری به نبرد با دشمن وحشی تجاوزگر ادامه خواهند داد.
source