راهنمای خرید محصولات مورد نیاز برای دکوراسیون منزل

در دکوراسیون منزل، چه وسیله هایی مورد استفاده قرار می گیرند؟

مبلمان و وسیله های خانه، از اجزای ضروری برای زندگی افراد هستند و عملکرد خوب، راحتی و زیبایی را به محیط هدیه می دهند. انواع مختلفی از این وسیله ها وجود دارند که برای هدف های مختلفی به کار گرفته می شوند و نیازهای متفاوتی را برآورده می کنند. انتخاب هر یک از آن ها، با توجه به نیازهای شما انجام می شود.

برای اینکه بدانید چه محصولاتی باید برای خانه تان انتخاب کنید، نیاز به دانستن انواع آن ها و کاربردشان دارید. در ادامه، ما درباره این ها توضیح داده ایم.

انواع مبلمان و کاربرد آن ها چیست؟

مبلمان، به هر وسیله با قابلیت حرکت دادن گفته می شود که به منظور کمک به انسان در فعالیت های مختلف (مانند نشستن، خوابیدن، غذا خوردن، ذخیره سازی و غیره) به کار گرفته می شود. انواع مختلفی از مبلمان موجود است و می توان آن ها را بر اساس کاربرد، جنس، سَبک و طراحی طبقه بندی کرد.

در اینجا برخی از رایج ترین انواع محصولات خانه آورده شده است:

مبل و صندلی

مبل و صندلی ها، طوری طراحی شده اند که مکانی راحت برای نشستن و استراحت فراهم کنند. آن ها در سَبک ها و اندازه های گوناگون وجود دارند و با متریال متفاوت ساخته شده اند. در اتاق های مختلف از جمله اتاق نشیمن، سالن غذاخوری و اتاق خواب، از انواع صندلی و مبل استفاده می شود. انواع رایج این وسایل کاربردی، عبارت هستند از:

  1. مبل راحتی و کاناپه: مبل ها و کاناپه های راحتی، برای نشستن در زمان گذران اوقات فراغت طراحی شده اند و اغلب در اتاق نشیمن یا اتاق خواب قرار داده می شوند. آنها در اندازه های مختلف، با بدنه های چوبی و فلزی، فوم های نرم و با روکش های چرمی و پارچه ای تولید می شوند.
  2. صندلی میز غذاخوری: چند عدد از این وسیله که به صندلی ناهارخوری معروف است، دور میز غذاخوری موجود در سالن یا آشپزخانه چیده می شوند. بدنه آن ها مانند مبل و کاناپه، از چوب یا فلز ساخته شده است. در بخش پشتی و نشیمن آن ها، گاهی فوم کار گذاشته شده و رویه از جنس چرم یا پارچه کشیده می شود.
  3. صندلی بار: صندلی پایه بلندی است که دور میز کانتر یا جزیره آشپزخانه گذاشته می شود. بدنه آن یا تمام چوبی است یا تمام فلزی و یا علاوه بر یکی از این دو، فوم و روکش چرمی یا پارچه ای هم دارد.
  4. صندلی میز کامپیوتر یا تحریر: در اتاق کار یا اتاق محصل ها، یک میز تحریر یا کامپیوتر موجود است و شما برای راحت تر کار کردن روی این میزها، باید روی یک صندلی استاندارد با نشیمن و پشتی راحت بنشینید.
  5. پاف: نوع مدرنی از صندلی ها، پاف ها هستند که پشتی و دسته ندارد. بدنه آن ها یا مستطیلی است یا مربعی یا دایره ای. این وسایل، در جلوی میزهای آرایش و در سالن پذیرایی کنار مبل ها دیده می شوند.
  6. نیمکت: نیمکت ها، در بخش های مختلفی مثل اتاق خواب و آشپزخانه و نزدیک درب ورودی منزل دیده می شوند. نزدیک درب ورودی، آن ها کنار جاکفشی قرار داده می شوند تا کار پوشیدن و درآوردن کفش راحت شود. در آشپزخانه، آن ها را دور میز ناهارخوری می توان دید. در اتاق خواب، گاهی جلوی تخت قرار می گیرند.
  7. صندلی های راک: دسته ای از صندلی ها هستند که پایه های منحنی شکل دارند و به صورت گهواره ای تکان می خورند. در نزدیکی کتابخانه و اتاق نشیمن، می توان از این صندلی ها استفاده کرد.
  8. تاب ریلکسی: دسته ای از صندلی های راحتی هستند که به شکل تاب می باشند. این وسایل، نوعی از صندلی های ریلکسی هستند که با یک زنجیر به یک پایه وصل شده اند و تکان می خورند. در تراس ویلاها و خانه ها و گوشه ای از اتاق نشیمن آن ها، از این وسیله می توانیم استفاده نماییم.

انواع میز

وجود میزها، برای ایجاد یک فضای راحت و کاربردی در هنگام کار و استراحت ضروری است. این وسایل که باید براساس نیازها و ترجیحات فرد و همچنین سَبک و طراحی داخلی محل مورد نظر انتخاب شوند، عبارت هستند از:

  1. میز ناهارخوری: در مرکز سالن پذیرایی و گاهی آشپزخانه، یک میز بزرگ یا کوچک قرار دارد که در شکل ها و اندازه های مختلف از جمله مستطیل، بیضی و گرد است و می تواند از متریال مختلفی مانند چوب، شیشه و فلز ساخته شوند. این میز، در زمان صرف غذا استفاده می شود.
  2. کنسول: میز کنسول، از وسایل مهمی است که وظیفه نگهداری از لوازم مختلف شما مانند ظروف را دارد. این وسیله، معمولاً آینه ای بالای خود دارد.
  3. میز اپن: این وسیله، از مدرن ترین وسایلی است که جدیداً در خانه های نوساز قابل استفاده است. آن را به اسم میز بار هم می شناسند و در نقاط مختلف مثل سالن پذیرایی، اتاق نشیمن و آشپزخانه قرار می گیرد. ارتفاع آن، از میزهای معمولی ناهارخوری بیشتر است و قفسه و کشو برای قرار دادن لیوان و ظروف دارد.
  4. میز تحریر یا کامپیوتر: افرادی که شاغل یا مشغول تحصیل هستند، حتماً یکی از این دو میز را دارند تا کار انجام تکالیف یا مسئولیت های شغلی شان برایشان راحت شود.
  5. میز عسلی و جلو مبلی: این ست را در سالن پذیرایی و اتاق نشیمن و نزدیک مبل ها می بینید. روی آن ها، لوازم مخصوص پذیرایی از مهمان را می توان قرار داد.
  6. پاتختی: یک میز کوچک است که کنار تختخواب قرار می گیرد. این وسیله، اغلب دارای کشو است و وظیفه نگهداری از لوازم کوچک را دارد. روی آن، می توانید یک شی تزئینی یا یک آباژور بگذارید.
  7. میز آرایش: در هر اتاق خوابی، یک میز آینه دار به نام میز آرایش یا میز توالت دیده می شود. بخش پایینی این میز، حُکم یک دراور چند کشو را دارد که امکان قرار دادن لباس تا شده و لوازم مورد نیاز آرایشی و بهداشتی را در آن ها دارید. در بخش بالای صفحه آن، حتماً یک آینه وجود دارد.

وسایل اتاق خواب

غیر از پاتختی و میز توالت که به آن ها اشاره کردیم، در اتاق خواب محصولات دیگری هم وجود دارد. وسایل اتاق خواب، طوری طراحی شده اند که مکانی راحت برای خواب و استراحت فراهم و البته نیازهای شما را برای ذخیره سازی لوازم برطرف کنند. دو عدد از این وسایل، عبارتند از:

  1. تخت خواب: تخت ها، مهمترین وسیله موجود در اتاق خواب ها هستند و در اندازه های یک نفره و دونفره ساخته می شوند. برخی از آن ها، پایه دار و برخی، بدون پایه هستند. کفی برخی از آن ها، قابلیت بلند شدن دارد تا بتوان لوازم را در آن ها ذخیره سازی کرد. برخی از تختخواب ها هم دارای کشو در زیر و قفسه هایی در بخش تاج هستند. بدنه آن ها، یا از فلز یا از چوب است.
  2. کمد لباس: گاهی در اتاق، یک کمد در دیوار قرار دارد که با مصالح ساختمانی مثل سیمان و گچ ساخته شده است. روی این مصالح، رنگ روغن یا پلاستیک زده می شود. درب این کمد، چوبی و از نوع لولایی یا ریلی است. معمولاً تعدادی طبقه و کشو در آن وجود دارد و یک میله برای آویزان کردن لباس با چوب رختی. اگر کمد گفته شده جای کمی داشته باشد یا اصلاً چنین کمدی نباشد، افراد اقدام به خرید یک کمد لباس با ابعاد مناسب می کنند تا فضای ذخیره سازی اتاقشان افزایش یابد.

خرید محصولات مورد نیاز برای دکوراسیون

پیش از خرید محصولات چوبی و غیر چوبی برای منزل، ابتدا باید به بررسی ابعاد و سَبک دکوراسیون بپردازید تا وسایلی با اندازه ها و شکل و شمایل و طرح و رنگ ایده آل بیابید. سپس، به سایت های مختلف مثل سایت فروشگاه اینترنتی سه گامه سر بزنید و یا به فروشگاه های سطح شهر بروید و وسایل مورد نیاز را بخرید.

source

توسط expressjs.ir