به گزارش ایسنا، کارگاههای آموزشی در حوزه بهداشت مواد غذایی به همت انجمن علمی دانشگاه اردکان در استان یزد برگزار شد. در این برنامهها، دانشجویان با مفاهیم و ابزارهای کاربردی در صنعت غذایی آشنا شدند و توانستند مهارتهای عملی خود را در زمینه نظارت و ارزیابی محصولات غذایی ارتقا دهند.
در یکی از کارگاهها، دانشجویان با نحوه کارکرد سامانه غذا و دارو و شیوه استفاده از آن برای ثبت و پیگیری اطلاعات مرتبط با ایمنی و کیفیت مواد غذایی آشنا شدند. همچنین، در کارگاه دیگری، دانشجویان با اصول کلی برنامهریزی رژیم غذایی و نیازهای خاص افراد دیابتی آشنا شدند و روشهای علمی و عملی تنظیم رژیمهای غذایی متناسب با شرایط جسمانی و بیماریهای مختلف را فرا گرفتند.
با توجه به گسترش صنعت غذا و افزایش موارد تقلب، کارگاه آموزشی «تقلبات رایج در صنعت مواد غذایی» نیز برگزار شد، تا دانشجویان، به عنوان مسئولان فنی و بازرسان آینده، توانایی تشخیص و پیشگیری از تخلفات را تقویت کنند.
برنامه ها همچنین شامل بازدیدهای میدانی از شرکتهای فعال در حوزه تولید و بستهبندی مواد غذایی بود تا دانشجویان با فرآیندهای عملی تولید و کنترل کیفیت آشنا شوند و تجربه عملی خود را در کنار آموزشهای تئوری تکمیل کنند.
انتهای پیام