شایانیوز- خیلی از غذاها، کیک ها و نان های روسی در تمام جهان معروف هستن و افراد زیادی به طعم و مزه اون ها علاقمند هستن. قبلا طرز تهیه چیکن استراگانف و سالاد سیب زمینی روسی رو به شما آموزش دادیم و در این مطلب، دستور پخت یک نان خوشمزه روسی به نام واتروشکا رو به شما آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم این نان مغزدار روسی خوشمزه رو در اولین فرصت امتحان کنید.

vatrushka-6

مواد لازم برای تهیه نان واتروشکا

مواد خمیر

آرد ۲۵۰ گرم

شیر ۱۲۰ گرم

پودر خمیر مایه ۹ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

شکر ۴۰ گرم

نمک ۵ گرم

کره یک قاشق غذاخوری

مواد میانی

پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

عسل ۳۰ گرم

کشمش یک قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

vatrushka-3

طرز تهیه نان واتروشکا

مرحله اول

برای درست کردن نان واتروشکا خوشمزه، ابتدا نصف مقدار شیر رو کمی گرم کنید و با پودر خمیر مایه و نصف میزان شکر مخلوط کنید. روی ظرف رو بپوشونید و در محیط نسبتا گرم قرار بدید تا به عمل بیاد.

مرحله دوم

زرده تخم مرغ، بقیه شیر و شکر، کره به دمای محیط رسیده و نمک رو در یک ظرف گود بزرگ بریزید و با همزن دستی هم بزنید. بعد خمیر مایه به عمل آمده رو اضافه کنید دوباره هم بزنید. در نهایت آرد رو کم کم در چند مرحله داخل مواد نان روسی الک کنید و با دست هم بزنید.

مرحله سوم

خمیر رو حدود ۵ دقیقه خوب ورز بدید و چند بار به سطح کار بکوبید. سپس خمیر رو به شکل یک چونه بزرگ دربیارید و روی اون رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت زمان بدید تا استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.

مرحله چهارم

بعد از گذشت مدت زمان استراحت خمیر، کف سینی فر رو چرب کنید. ابتدا خمیر رو کمی ورز بدید و بعد گلوله های ۷۰ گرمی (اندازه یک نارنگی کوچیک) جدا کنید و به شکل گرد داخل دست باز کنید و در سینی فر بچینید.

vatrushka-5

مرحله پنجم

حالا باید خمیر رو با بخار آب استراحت بدید. برای این کار دو لیوان بلند و کوتاه رو در وسط سینی فر قرار بدید. داخل لیوان کوتاه رو با آب جوش پر کنید و بعد روی سینی سلفون بکشید و بذارید خمیر نان واتروشکا برای نیم ساعت استراحت کنه.

مرحله ششم

در این فاصله مواد میانی رو آماده کنید؛ داخل یک ظرف گود تخم مرغ، وانیل و پنیر خامه ای رو حدود ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس عسل و کشمش خیس خورده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحله هفتم

بعد از نیم ساعت روی سینی رو باز کرده و لیوان ها رو خارج کنید. وسط خمیرها رو با انگشت کمی گود کرده و از مواد میانی داخل نان ها بریزید. سپس سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط به مدت ۱۲ دقیقه قرار بدید تا نان واتروشکا بپزه.

مرحله هشتم

وقتی نان روسی مغزدار پخت، چند دقیقه قسمت گریل فر رو روشن کنید تا روی نان ها هم کمی طلایی بشه و بعد سینی رو از فر خارج کنید و اجازه بدید نان واتروشکا کمی خنک بشه. سپس می تونید این نان شیرینی های خوشمزه رو سرو کنید. نوش جان.

vatrushka-1

نکات درست کردن نان واتروشکا روسی

-بهتره برای مخلوط کردن شیر و پودر خمیر مایه از قاشق چوبی استفاده کنید.

-شیر حتما باید ولرم باشه؛ اگر شیر خیلی گرم یا خیلی سرد باشه خمیر مایه به عمل نمیاد و در کیفیت نان تاثیر میذاره.

-آرد رو حتما کم کم اضافه کنید شاید به همه میزان آرد گفته شده در دستور نیاز نباشه.

-اگر دوست دارید نان شیرین داشته باشید مقدار عسل رو بیشتر بریزید در غیر این صورت کمتر اضافه کنید.

اگر به آشپزی و شیرینی پزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir