شایانیوز- نان فنجانی یکی از خوشمزه ترین نان های خانگی هست که می تونید اون رو به راحتی درست کنید. تک نفره بودن و بافت عالی اون باعث میشه تا خیلی ها به نان فنجانی علاقمند باشن. در این مطلب، طرز تهیه نان فنجانی با بهترین دستور رو به شما آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه نان فنجانی

آرد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم

شیر ولرم ۶۰ گرم

شکر ۳۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

کره ۲۵ گرم

آب ولرم  ۶۰ گرم

پودر خمیر مایه ۵ گرم

کشمش و گردو به مقدار لازم

مواد رومال

زرده تخم مرغ یک عدد

زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری

ماست یک قاشق مرباخوری

cup-bread-1

طرز تهیه نان فنجانی

مرحله اول

برای درست کردن نان فنجانی خوشمزه، ابتدا پودر خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر در آب ولرم بریزید و به خوبی مخلوط کنید. روی لیوان رو بپوشونید و حدود ۱۰ دقیقه کنار بذارید تا خمیر مایه به عمل بیاد.

مرحله دوم

بعد از گذشت این مدت، تخم مرغ، شکر، شیر ولرم، کره به دمای محیط رسیده و خمیر مایه عمل اومده رو در یک ظرف گود بزرگ بریزید و همه مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست بشن.

مرحله سوم

حالا آرد الک شده رو کم کم داخل مایه کیک فنجانی بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید. وقتی خمیر کمی سفت شد همزن رو کنار بذارید و خمیر رو با دست جمع کنید. آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی که به دست نچسبه به وجود بیاد.

cup-bread-3

مرحله چهارم

خمیر آماده شده رو روی سطح کار منتقل کنید و با کف دست کمی ورز بدید. در این زمان مقداری کشمش پاک شده و مغز گردوی خرد شده به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز بدید.

مرحله پنجم

خمیر رو به شکل چونه دربیارید و در یک ظرف گود که کمی چرب شده قرار بدید. روی خمیر رو سلفون بکشید، با یک پارچه ضخیم بپوشونید و به مدت یک ساعت در محیط نسبتاً گرم آشپزخانه استراحت بدید.

مرحله ششم

بعد از گذشت این مدت، پف خمیر رو بگیرید و یک دقیقه ورز بدید. خمیر نان فنجانی رو کمی پهن و به ۱۲ قسمت تقسیم کرده و چونه‌ های حدودا ۶۰ گرمی درست کنید.

cup-bread-4

مرحله هفتم

داخل قالب مافین کپسول بذارید و چونه هایی که درست کردید رو داخل قالب ها قرار بدید. روی خمیرها رو بپوشونید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید تا باز هم استراحت کنه.

مرحله هشتم

برای رومال، زرده تخم مرغ رو با ماست و زعفرون دم کرده مخلوط کنید و این ترکیب رو بعد از گذشت مدت زمان استراحت خمیر، با قلم موی آشپزخونه روی نون ها بمالید.

مرحله نهم

قالب نان فنجانی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا بپزن. برای جلوگیری از خشک شدن نون ها یک کاسه آب هم داخل فر بذارید. بعد از اینکه نان های فنجانی پخته شدن، قالب ها رو از فر خارج کنید و بذارید تا خنک بشن سپس اون ها رو سرو کنید. نوش جان.

cup-bread-6

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir