27 تیر 1404 ساعت 15:03

برای شما هم پیش آمده که آهنگی در ذهنتان تکرار شود اما نامش را ندانید؟ در اینجا با ۶ روش ساده برای پیدا کردن آهنگ با گوشی اندرویدی آشنا شوید.

فهرست مطالب

حتما برای شما هم پیش آمده که آهنگی در ذهنتان مدام تکرار شود اما نامش را به یاد نیاورید یا در محیطی آهنگی را بشنوید که بخواهید آن را به خاطر بسپارید ولی نامش را ندانید. خوشبختانه اگر یک گوشی اندرویدی داشته باشید، شناسایی موزیک‌های محیط اطرافتان هیچ وقت به این سادگی نبوده است.

روش‌های پیدا کردن نام آهنگ با گوشی‌ اندرویدی

تقریبا تمام این قابلیت‌ها به گوگل مرتبط هستند، اما هر کدام به شکلی متفاوت عمل می‌کنند. یکی از این روش‌ها حتی بدون نیاز به باز کردن قفل گوشی و به صورت آفلاین نیز کار می‌کند. در ادامه نگاهی به شش روش مختلف برای پیدا کردن آهنگ با گوشی اندرویدی می‌اندازیم.

۱. قابلیت Circle to Search

اگر از سیستم ناوبری سه‌دکمه‌ای در گوشی خود استفاده می‌کنید، دکمه وسط (دایره مربعی) را نگه دارید تا دستیار جمینای (Gemini) که قبلا با نام گوگل اسیستنت شناخته می‌شد باز شود. در این صفحه یک نوار جستجو، دکمه میکروفون، دکمه ترجمه و یک آیکون نت موسیقی خواهید دید.

بیشتر بخوانید

روی آیکون نت موسیقی ضربه بزنید. یک رابط کاربری با امواج صوتی ظاهر می‌شود که از شما می‌خواهد آهنگ را پخش کنید، بخوانید یا زمزمه کنید. پس از آن، لیستی از آهنگ‌های احتمالی به همراه درصد تطابق در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می‌شود.

۲. اپلیکیشن جمینای (Gemini)

هوش مصنوعی گوگل جمینای را باز کنید و روی گزینه Search a song ضربه بزنید. اگر این دکمه را نمی‌بینید، می‌توانید روی میکروفون ضربه بزنید و بپرسید What’s this song.

یک گوی تپنده ظاهر می‌شود و از شما می‌خواهد آهنگ را پخش، خوانده یا زمزمه کنید. اگرچه رابط کاربری متفاوت است، اما این روش نیز به همان نتایج جستجوی گوگل با درصد تطابق ختم می‌شود.

۳. اپلیکیشن گوگل

اپلیکیشن اصلی گوگل را باز کنید و روی آیکون میکروفون ضربه بزنید. در پایین صفحه گزینه‌ای با عنوان Search a song مشاهده خواهید کرد. نتیجه کار مشابه گزینه هوش مصنوعی جمینای است، اما اگر اپلیکیشن Gemini را نصب نکرده باشید، این روش یک راه راحت برای دسترسی به این قابلیت است.

۴. قابلیت Now Playing در گوشی‌های پیکسل

اگر گوشی پیکسل گوگل را دارید، احتمالا قابلیتی به نام Now Playing به صورت پیش‌فرض روی آن فعال است. وقتی این ویژگی روشن باشد، به طور خودکار آهنگ‌هایی را که در نزدیکی شما پخش می‌شوند شناسایی کرده و نام آنها را در پایین صفحه نمایش می‌دهد.

حتی می‌توانید این ویژگی را برای صفحه قفل گوشی نیز فعال کنید. برای اطمینان از روشن بودن این قابلیت به بخش Sound & vibration و سپس Now Playing بروید.

همچنین در این تنظیمات بخشی به نام Now Playing history وجود دارد که لیستی از آهنگ‌های پخش شده در اطراف شما را نشان می‌دهد تا بعدا بتوانید آنها را بررسی کنید. یکی از بزرگترین مزایای این روش برای پیدا کردن آهنگ این است که حتی به صورت آفلاین نیز کار می‌کند.

۵. جستجوی آهنگ در تنظیمات سریع

پنل تنظیمات سریع خود را به پایین بکشید. در اینجا گزینه‌هایی مانند هات‌اسپات، چراغ قوه و حالت ذخیره داده را می‌بینید. شما می‌توانید موردی به نام Song search را به این لیست اضافه کنید که به شما امکان می‌دهد تنها با چند حرکت به این ویژگی دسترسی پیدا کنید. این روش شما را به رابط کاربری Circle to Search هدایت می‌کند.

۶. اپلیکیشن‌های متفرقه

اگر می‌خواهید به طور کامل از اکوسیستم گوگل دوری کنید، می‌توانید از اپلیکیشن‌های اندرویدی مانند Shazam یا SoundHound استفاده کنید. حتی اگر نمی‌خواهید اپلیکیشن دیگری دانلود کنید، می‌توانید از وب‌سایت Shazam برای این کار بهره ببرید. این ابزارها نیز گزینه‌های قدرتمندی برای پیدا کردن آهنگ محسوب می‌شوند.

قابلیت‌های تشخیص آهنگ چقدر خوب کار می‌کنند؟

ما تمام این روش‌ها را امتحان کردیم و هر کدام تقریبا به یک شکل عمل کردند. چندین آهنگ محبوب و کمتر شناخته شده را با هر ابزار آزمایش کردیم و همه آهنگ‌ها به درستی شناسایی شدند. در مورد آهنگ‌های بی‌کلام چالش‌هایی وجود داشت، اما وقتی آنچه پخش کردیم را با چیزی که ابزارها تشخیص دادند مقایسه کردیم، آهنگ‌ها اغلب با همان توالی آکورد بسیار شبیه بودند.

اگرچه تقریبا تمام این روش‌ها ویژگی‌های متمرکز بر گوگل هستند، اما وجود انتخاب‌های مناسب و خوب آنقدر زیاد است تا بتوانید راحت‌ترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. چه در حال زمزمه کردن باشید، چه آواز خواندن یا شنیدن چند نت، به احتمال زیاد گوشی اندرویدی شما می‌تواند به شما کمک کند.

source

توسط expressjs.ir