شایانیوز- اگر شما جزو کسانی هستید که در ماه محرم غذای نذری میپزن و بین مردم توزیع میکنن احتمالا این روزها حال و هوای خاصی دارید. پلو و خورشت قرمه سبزی جزو غذاهای پرطرفدار برای نذری دادن هست و ما در این مطلب طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری برای 50 و 100 نفر رو به شما آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

qormesabzinazri-4

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی نذری برای 50 نفر

گوشت گوساله یا گوسفندی 4 کیلوگرم

سبزی قورمه 6 کیلوگرم

لوبیا قرمز یک کیلوگرم

پیاز 2 کیلوگرم

لیمو عمانی 50 عدد

روغن 2 و نیم کیلوگرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

qormesabzinazri-6

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 50 نفر

مرحله اول

برای تهیه قورمه سبزی نذری برای 50 نفر، باید لوبیا قرمز رو از 12 ساعت قبل چند بار بشویید و سپس با مقداری آب خیس کنید. در این مدت 2 تا 3 بار هم آبش رو عوض کنید تا هم نفخش از بین بره و هم بعد از پخت نرم بشه.

مرحله دوم

پیازها رو پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه، با مقداری روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه. سپس گوشت گوساله یا گوسفندی رو که در اندازه های حدودا 4 سانتی متری خرد کردید به قابلمه اضافه کنید. گوشت رو تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. 4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه و 6 قاشق غذاخوری زردچوبه هم بریزید و تفت بدید.

مرحله سوم

وقتی عطر ادویه ها آزاد شد، لوبیا قرمز رو آبکش کنید و همراه گوشت چند دقیقه تفت بدید. بعد آب جوش و 2 قاشق غذاخوری نمک داخل قابلمه بریزید و حرارت رو زیاد کنید تا به جوش بیاد، سپس حرارت رو کم کنید تا خورش قرمه سبزی نذری به آرومی بجوشه و جا بیفته.

مرحله چهارم

لیمو عمانی ها رو داخل آب گرم قرار بدید تا تلخی اون ها گرفته بشه. سبزی خورشتی رو ساطوری خرد کنید و داخل یک تابه با مقداری روغن و نمک تفت بدید تا آب سبزی تبخیر و کمی سرخ بشه.

qormesabzinazri-2

مرحله پنجم

بعد از اینکه گوشت و لوبیا نیم پز شدن، سبزی سرخ شده رو به خورش قرمه سبزی نذری اضافه کنید و هم بزنید و زمان بدید تا آروم بجوشه. حدود یک ساعت بعد، لیمو عمانی ها رو به خورش قورمه سبزی اضافه و نمک خورش رو هم اندازه کنید.

مرحله ششم

بعد از 3 تا 4 ساعت که خورشت نذری آروم آروم جوشید و جا افتاد، قورمه سبزی نذری خوشمزه شما حاضره و می تونید همراه پلو داخل ظرف های تک نفره نذری بریزید و اون ها رو توزیع کنید. نذرتون قبول.

نکات پخت خورش قورمه سبزی نذری

-برای 50 نفر باید حدود 7 و نیم کیلوگرم برنج بپزید.

-برای درست کردن خورش قرمه سبزی نذری برای 100 نفر میزان مواد اولیه رو دو برابر و برای 200 نفر 4 برابر کنید.

-استفاده از گوشت گوسفندی مزه بهتری به خورش قورمه سبزی میده اما در صورت تمایل از گوشت گوساله هم می تونید استفاده کنید.

-موقع سرخ کردن سبزی، اون رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره و نسوزه. اگر سبزی حین سرخ کردن بسوزه مزه تلخی به خورشت میده.

-خورشت قورمه سبزی برای لعاب دار شدن و جا افتادن به حرارت ملایم و زمان زیادی نیاز داره. حدود 4 تا 5 ساعت زمان خوبی برای جاافتادن این غذاست.

qormesabzinazri-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir