شایانیوز- مافین یک نان یا شیرینی هست که در اصل به کشورهای انگلیس و آمریکا مربوط میشه. مافین انگلیسی نوعی نان کم شیرین هست که در اون پودر خمیر مایه استفاده و در اندازه های کوچیک پخته میشه. نوعی از مافین که در اون از بیکینگ پودر استفاده میشه، مافین آمریکایی نام داره. مافین رو با انواع میوه ها و همینطور به صورت شکلاتی آماده میکنن و در کشورهای آمریکا و انگلیس با صبحانه یا هنگام در کنار چای یا قهوه میل میشه. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مافین زردآلو با فر و بدون فر رو به شما آموزش بدیم تا با زردآلوهای تازه و خوشمزه این کیک فوق العاده رو درست کنید. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مافین زردآلو
آرد سفید قنادی 320 گرم
زردآلو خرد شده سه چهارم پیمانه
شیر 300 میلی لیتر
روغن مایع 150 میلی لیتر
شکر 120 گرم
تخم مرغ درشت 2 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری سر صاف
پرک بادام به میزان لازم
طرز تهیه مافین زردآلو
مرحله اول
برای درست کردن مافین زردآلوی خوشمزه، ابتدا باید تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه بشکنید، وانیل، شکر، شیر و روغن مایع رو هم اضافه کنید و با همزن دستی کمی هم بزنید.
*نکته مهم در تهیه مافین و کاپ کیک اینه که نباید از همزن برقی استفاده کنید.
مرحله دوم
آرد و بکینگ پودر رو داخل یک ظرف الک کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. سپس وسط آرد رو گود کنید و مواد تخم مرغی رو اضافه کنید و با همزن دستی به آرومی هم بزنید تا یکدست بشه. در آخر زرد آلو مکعبی خرد شده رو بریزید و با قاشق هم بزنید تا به صورت یکدست در مایه مافین ترکیب بشه.
مرحله سوم
دو سوم قالب های کاغذی مافین رو با مایه کیک پر کنید. کمی دیگه زرد آلو خرد شده و پرک بادام برای تزیین روی اون ها بذارید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا بپزن.
پخت مافین زردآلو بدون فر و در قابلمه
برای درست کردن مافین زردآلو بدون فر، یک قابلمه رو از 15 دقیقه قبل روی حرارت ملایم قرار بدید تا داغ بشه. زمانی که مواد کیک رو داخل مافین ها ریختید، یک توری فلزی داخل قابلمه قرار بدید، مافین ها رو روش بچینید و در قابلمه رو دم کنی بذارید. تا 20 دقیقه در قابلمه رو باز نکنید. در این روش روی مافین زردآلو طلایی نمیشه و می تونید کمی پودر قند روی مافین ها الک کنید.
مرحله چهارم
وقتی مافین زردآلو پخت، اون رو از فر یا قابلمه خارج کرده و این شیرینی خوشمزه رو در کنار چای یا قهوه میل کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
source