افزایش هزینه غذا در ژاپن باعث افزایش قیمت در سلف سرویس‌ها شده و دانشجویان دانشگاه را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از آسیا نیوز نت‌ورک، تاثیرات این افزایش قیمت بیشتر در کیوتو دیده می‌شود. جایی که ۱۰ درصد از جمعیت کل دانشجویان در ژاپن را تشکیل می‌دهد. اگرچه مسئولان این بخش، مانند تعاونی‌های دانشگاه، تلاش کرده‌اند تا بر این وضعیت دشوار غلبه کنند، اما احتمالاً این وضعیت برای مدتی ادامه خواهد داشت.

مسئولین دانشگاه کیوتو گفته‌اند که ما تمام تلاش خود را می‌کنیم. با این حال، چاره‌ای جز افزایش مجدد قیمت‌ها نداریم.

در یک اطلاعیه کتبی، تعاونی دانشگاه کیوتو از قبل بابت افزایش قیمت‌ها برای دومین بار در هفت سلف سرویس که از برنج استفاده می‌کنند، عذرخواهی کرد و قیمت‌ها را بین ۱۳ تا ۱۰۰ ین افزایش داد. قیمت یک کاسه برنج متوسط ​​۵۵ ین، یک کاسه برنج خیلی بزرگ ۱۰۰ ین و یک بشقاب بزرگ کاری و برنج ۹۰ ین افزایش یافت.

شکایت دانشجویان ژاپن از افزایش قیمت غذا

علاوه بر افزایش قیمت مواد غذایی، این تعاونی دانشگاه، هزینه‌های بالاتر نیروی کار، آب و برق و توزیع غذا را به قیمت اقلام منو اضافه کرده است. این تعاونی از سال گذشته بیشتر تحت تأثیر افزایش شدید قیمت برنج قرار گرفته است.

برنج به طور مشترک توسط تعاونی‌های دانشگاهی در سراسر کشور تهیه می‌شود. ممکن است در ماه ژوئیه یا اوت افزایش قیمت دیگری نیز وجود داشته باشد.

طبق نظرسنجی انجام شده توسط تعاونی دانشگاه کیوتو، حدود ۸۰ درصد از دانشجویان دانشگاه از کافه تریاها برای ناهار به عنوان بخش مهمی از رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند. با این حال، میانگین پرداخت آنها برای هر وعده غذایی حدود ۶۰۰ ین باقی مانده است، که نشان می‌دهد دانشجویان احتمالاً با حذف یک غذای جانبی کوچک و سوپ میسو از وعده‌های غذایی خود، با افزایش قیمت‌ها کنار می‌آیند.

تاکاهیرو فوجی، ۲۱ ساله، دانشجوی سال چهارم حقوق از کوداماتسو، استان یاماگوچی، گفت: «تصویر کافه‌تریاهای دانشگاه که وعده‌های غذایی مقرون‌به‌صرفه سرو می‌کنند، کاملاً تغییر کرده است. همچنین هیچ نشانه‌ای از کاهش قیمت وجود ندارد.»

شرکت تعاونی دانشگاه کیوتو همچنان با کسری ۱۰۶.۶ میلیون ین در سال مالی ۲۰۲۴ و کسری انباشته ۲۳۸ میلیون ین، در وضعیت دشواری به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

شکایت دانشجویان ژاپن از افزایش قیمت غذا

برای مقابله با این وضعیت، این شرکت تعاونی در ماه مارس ارائه چای رایگان در سه کافه‌تریا را، با وجود محبوبیت این سرویس، متوقف کرد و به جای آن، دستگاه‌های آب‌سردکن نصب کرد.

این شرکت تعاونی انتظار دارد که این امر هزینه‌ها را سالانه بیش از ۱۰ میلیون ین کاهش دهد. با این حال، تایچی آبه، مسئول بخش کافه‌تریا، با نگرانی گفت: «قیمت برنج به سرعت در حال افزایش است و ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم که وضعیت چگونه خواهد بود.»

انتهای پیام

source

توسط expressjs.ir