شایانیوز- ادویه ها نقش مهمی در درست کردن انواع غذاها، دسرها، شیرینی ها و کیک ها دارن. میشه گفت اگر ادویه نباشه خوردنی ها طعمی ندارن و خوردن اون ها لذتی نخواهد داشت. پودر پیاز یکی از بهترین ادویه هایی هست که میشه از اون در طبخ انواع غذاها بهره برد. کسانی که حرفه ای تر و جدی تر آشپزی میکنن این ادویه رو در تهیه غذاها به کار می برن. اگر پودر پیاز رو توی خونه و خودتون درست کنید قطعا کیفیت بالاتری خواهد داشت و به همین خاطر ما در این مطلب، طرز تهیه پودر پیاز خانگی به ساده ترین روش رو به شما آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پودر پیاز
پیاز سفید یا زرد به مقدار لازم
طرز تهیه پودر پیاز در فر
مرحله اول
برای درست کردن پودر پیاز خانگی، ابتدا پیازها رو پوست بگیرید، بشویید و بعد به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیاز خرد شده رو روی دستمال تمیز پهن کنید تا آبشون کشیده بشه.
مرحله دوم
کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کنید و پیازها رو روش بریزید. فر رو با کمترین درجه روشن کنید تا داغ بشه و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید.
مرحله سوم
هر نیم ساعت یک بار سینی رو بیرون بیارید و پیازها رو زیر و رو کنید و دوباره در فر قرار بدید. چند باری این عمل رو تکرار کنید تا پیاز کاملا خشک بشه.
مرحله چهارم
به محض اینکه پیازها کاملا خشک شدن، سینی رو از فر خارج کرده و پیاز خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید. سپس پودر پیاز رو در ظرف شیشه ای با در محکم بریزید و در یخچال قرار بدید.
طرز تهیه پودر پیاز در مایکروفر
برای تهیه پودر پیاز در مایکروفر، ابتدا پیاز رو پوست بگیرید، بشویید و به صورت حلقه های نازک خرد کنید. سپس پیاز خرد شده رو داخل یک دستمال تمیز بپیچید تا آب اون ها خارج بشه. سپس پیازها رو داخل سینی مایکروفر پهن کنید و به مدت 5 تا 6 دقیقه زمان بدید تا پیازها کمی خشک بشن.
پیاز در مایکروفر کاملا خشک نمیشه و باید بعد از تبخیر شدن آب پیاز، اون رو داخل یک تابه بریزید و با حرارت خیلی کم روی گاز قرار بدید و دائم پیازها رو هم بزنید تا کاملا خشک و شکننده بشن. پیاز مایکروفری رو روی بخاری یا شوفاژ هم می تونید خشک کنید و بعد داخل آسیاب بریزید و پودر کنید.
نکات درست کردن پودر پیاز خانگی
– برای تهیه پودر پیاز فقط از پیاز سفید یا پیاز زرد استفاده کنید.
-از هر یک عدد پیاز متوسط تقریبا یک قاشق غذاخوری پودر پیاز به دست میاد.
-پیاز خلال شده نه ضخیم باشه و نه نازک. اگه نازک باشه کف سینی می چسبه و اگر ضخیم باشه دیر خشک میشه.
-هر چقدر دمای فر پایین تر باشه، مدت زمان خشک کردن بیشتر و رنگ پودر پیاز روشن تر میشه.
-پیاز رو بلافاصله بعد از خشک شدن پودر کنید وگرنه رطوبت محیط رو جذب می کنه و پودر نمیشه.
-پودر پیاز رو حتما در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید.
source