این روزها کارتخوان سیار برای بسیاری از کسب‌وکارها به یک ابزار ضروری تبدیل شده است. این پایانه‌های دریافت وجه، مزایای متعددی مانند ارتباط پایدار، هزینه نصب و نگهداری پایین‌تر نسبت به کارتخوان ثابت و از همه مهم‌تر، قابلیت حمل و جابجایی را با خود به همراه آورده‌اند. آن‌ها مانند یک کامپیوتر به سیستم‌عامل مجهز هستند و از این طریق قابلیت‌های نرم‌افزاری بالایی نیز دارند.

اما همه این مزایا تنها زمانی محقق می‌شوند که کارتخوانی با کیفیت ساخت و طراحی قابل قبول و استاندارد تهیه کنید. در غیر این صورت، این دستگاه، خود تبدیل به یکی از چالش‌های تکنیکی هرروزه کسب‌وکارتان خواهد شد. با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله به معرفی پنج مورد از بهترین کارتخوان‌های سیار در سال ۱۴۰۴ در بازار ایران می‌پردازیم؛ با ما همراه باشید.

انواع کارتخوان سیار و مزایای آن‌ها

به‌طورکلی کارتخوان سیار از نظر نرم‌افزاری یعنی نوع سیستم‌عامل نصب‌شده روی آن، به دو نوع اندرویدی و لینوکسی تقسیم می‌شود. هر دو این دستگاه‌ها، به شرط برخورداری از سخت‌افزارهای قابل قبول و طراحی نرم‌افزاری اصولی، قابلیت‌های بالایی دارند. با‌این‌حال، کارتخوان‌های اندرویدی، به دلیل رابط کاربری ساده‌تر و البته آشناتر برای عموم کاربران، محبوب‌تر هستند. هرچند این سیستم‌عامل معمولا به منابع سخت‌افزاری بیشتر و بالاتری نیاز داشته و به همین دلیل، قابلیت‌های نرم‌افزاری بیشتری هم دارد.

از سوی دیگر، سیستم‌عامل لینوکس، به‌طورکلی نرم‌افزاری ساده‌تر و سبک‌تر است. به همین دلیل نیز آن را معمولا روی کارتخوان‌های سیاری می‌بینیم که سخت‌افزارهای متوسط‌تری دارند. با این وجود، کارتخوان سیار لینوکسی، انعطاف‌پذیرتر بوده و برای کسب‌وکارهایی که تنها به پردازش تراکنش‌ها بدون نرم‌افزارهای دیگر نیاز دارند، می‌تواند گزینه بهتر و ارزان‌تری باشد.

اتصال همه انواع کارتخوان سیار به اینترنت نیز از طریق یک سیم‌کارت اعتباری صورت می‌گیرد و منبع تغذیه آن‌ها نیز باتری است. با این مقدمه در ادامه به معرفی پنج مورد از بهترین کارتخوان‌های سیار موجود در بازار ایران در سال ۱۴۰۴ می‌پردازیم.

دستگاه کارتخوان D300

دستگاه کارتخوان D300 را می‌توان یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهایی دانست که حجم تراکنش‌های متوسط به بالایی دارند. این دستگاه هوشمند، به نرم‌افزار اندروید نسخه ۱۱ مجهز شده و بنابراین قابلیت نصب نرم‌افزارهای نسبتا پیشرفته حسابداری، بارکد اسکن، بارکد کالا، پرداخت و غیره را دارد. کارتخوان D300 محصولی از شرکت توسن تکنو است و سیستم‌عامل آن نیز از طریق پلتفرم همین شرکت به‌صورت خودکار به‌روزرسانی می‌شود.

از مشخصات سخت‌افزاری دستگاه کارتخوان D300 باید به پردازنده چهارهسته‌ای با فرکانس ۲ گیگاهرتزی و رم یک گیگابایتی آن اشاره کرد. این مشخصات به‌خوبی برای پردازش حجم تراکنش‌های متوسط به بالای شرکت‌ها مناسب هستند. قابلیت اتصال به شبکه 4G و همچنین وای-فای دو کاناله آن با نسخه بلوتوث ۵ نیز کیفیت و پایداری اتصال کاربر را تضمین می‌کند. این دستگاه، مجهز به یک صفحه‌نمایش ۲٫۸ اینچی، هشت گیگابایت حافظه داخلی، یک دوربین دو مگاپیکسلی و یک باتری قدرتمند ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است.

دستگاه کارتخوان P10

بهترین کارتخوان های سیار

دستگاه کارتخوان Techno P10 نیز محصول دیگری از شرکت توسن تکنو است. این دستگاه از نظر نرم‌افزاری و سخت‌افزاری تا حد زیادی به مدل D300‌ همین شرکت شباهت دارد. اندروید ۱۱،‌ پردازنده چهارهسته‌ای، دوربین دو مگاپیکسلی و رم یک گیگابایتی، مهم‌ترین این شباهت‌ها هستند. اما آنچه دستگاه P10 را به نسخه‌ای حرفه‌ای‌تر برای کسب‌وکارهای بزرگ و مدرن تبدیل می‌کند، صفحه‌نمایش لمسی ۶٫۵ اینچی آن است؛ کیفیت فوق‌العاده HD+ و رزولوشن ۱۶۰۰ در ۷۰۰ از مهم‌ترین ویژگی‌های این صفحه‌نمایش محسوب می‌شوند.

از طرف دیگر، پردازنده دستگاه کارتخوان P10، دو گیگاهرتز فرکانس دارد که ثبات عملکرد آن در تراکنش‌ها و بار محاسباتی بالا را تضمین می‌کند. حافظه داخلی هشت گیگابایتی، قابلیت اتصال به شبکه‌های 2G، 3G و 4G، پشتیبانی از وای-فای دو کاناله، بلوتوث ۵، قابلیت‌های موقعیت‌یابی با سه تراشه جداگانه و نیز پشتیبانی از انواع کارت‌های بانکی و نیز پرداخت‌های بین‌المللی از دیگر ویژگی‌های دستگاه کارتخوان P10 هستند.

دستگاه کارتخوان سیار نیولند مدل ME31

اگر به دنبال خرید یک کارتخوان دکمه‌دار با قابلیت‌های عملکردی ساده هستید، کارتخوان سیار ME31‌ محصول کشور چین می‌تواند گزینه مناسبی باشد. قابلیت‌های سخت‌افزاری این محصول، به اندازه‌ای است که تنها تراکنش‌های شما را پردازش کند و بنابراین نمی‌توان نرم‌افزارهای پیچیده‌تر را روی آن نصب کرد. از مهم‌ترین مشخصات این دستگاه باید به CPU یا پردازنده ۳۲ بیتی با ۵۰۰ مگاهرتز فرکانس، رم ۲۵۶ مگابایتی و حافظه ۲۵۶ مگابایتی آن اشاره کنیم.

مهم‌ترین مزایای کارتخوان سیار نیولند مدل ME31، بدنه بسیار مقاوم، وزن سبک و ابعاد کوچک آن هستند. این مزایا، کارتخوان ME31 را برای شرکت‌هایی با ارائه خدمات پرداخت در محل مناسب می‌کنند. یک صفحه‌نمایش ۲٫۴ اینچی فول‌کالر، باتری ۲۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی، قابلیت اتصال به پاوربانک، پشتیبانی از اینترنت 4G و سرعت پرینت ۴۰ میلی‌متر بر ثانیه نیز از دیگر مشخصات دستگاه پوز سیار ME31‌ هستند.

دستگاه کارتخوان D230

یکی دیگر از دستگاه‌های کارتخوان قدرتمند حال حاضر بازار، محصول D230‌ از توسن تکنو است. این دستگاه ضمن برآورده کردن حداقل نیاز بسیاری از کسب‌وکارها، قیمت مناسبی نیز دارد. در حقیقت، اگر یک لیست قیمت دستگاه کارتخوان سیار از بهترین محصولات بازار در سال ۱۴۰۴ تهیه کنیم، کارتخوان D230 تقریبا در میانه لیست قرار می‌گیرد. سیستم‌عامل کارتخوان D230 اما برخلاف دیگر دستگاه‌های معرفی‌شده، لینوکس است. همین موضوع مشخص می‌کند که این دستگاه برای کاربری‌های ساده‌تر گزینه‌ای ایده‌آل است.

از نظر سخت‌افزاری نیز دستگاه D230 یک پردازنده دوهسته‌ای کورتکس با فرکانس ۱٫۳ گیگاهرتز، رم ۲۵۶ مگابایتی و حافظه داخلی ۵۱۲ مگابایتی دارد. این ویژگی‌ها، پردازش تراکنش‌ها، پرینت و انجام دیگر عملیات ساده با سرعت مناسب را تضمین می‌کنند. از دیگر مشخصات این محصول کلاسیک توسن تکنو می‌توان به وزن سبک، صفحه‌نمایش ۲٫۸ اینچی، باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی، پشتیبانی از اینترنت 4G و وای-فای ۲.۴ گیگاهرتز آن اشاره کرد.

دستگاه کارتخوان سیار پکس مدل PaxS910

بهترین کارتخوان های سیار

دستگاه کارتخوان سیار PaxS910‌ محصول برند چینی Pax نیز یکی دیگر از کارتخوان‌های کلاسیک سیار موجود در بازار با عملکرد کیفی مناسب است. این دستگاه ده‌دکمه‌ای، یک نمایشگر ۲٫۴ اینچی رنگی از نوع TFT با وضوح تصویر ۳۲۰ در ۲۴۰ پیکسل دارد. سیستم‌عامل اندروید، پردازنده ۳۲ بیتی مدل ARM11 و رم ۶۴ مگابایتی نیز از مهم‌ترین ویژگی‌های کارتخوان سیار پکس مدل S910‌ محسوب می‌شوند.

از نظر ظاهری، کارتخوان پکس S910‌ را می‌توان دستگاهی کلاسیک ارزیابی کرد که در سه رنگ آبی، سبز و مشکی در بازار یافت می‌شود و ابعاد و وزن آن نیز در سطح متوسط قرار می‌گیرند. با‌این‌حال از مهم‌ترین مزایای این دستگاه باید به مقاومت بالای بدنه، پشتیبانی از تقریبا همه انواع کارت‌های بانکی، پشتیبانی آن از دو سیم‌کارت و باتری پرقدرت ۲۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی‌ با قابلیت نگهداری ۲۴ تا ۷۲ ساعت شارژ اشاره کرد. از نقاط ضعف پکس S910 نیز باید به عدم برخورداری آن از بارکد اسکنر و بلوتوث اشاره کرد.

جمع بندی؛ مقایسه پنج کارتخوان برتر بازار در سال ۱۴۰۴

با توجه به اطلاعاتی که در این مقاله ارائه کردیم، می‌توان گفت که دو کارتخوان P10 و D300 گزینه‌هایی مناسب برای کسب‌وکارهایی با نیاز به قدرت پردازش بالا و حجم تراکنش‌های زیاد در طول روز هستند. در رده بعدی نیز دو محصول D230 از توسن تکنو و ME31 از برند نیولند قرار می‌گیرند. آن‌ها ضمن ارائه قدرت پردازش متوسط، قیمت مناسب‌تری نیز دارند و نیاز کسب‌وکارهای کوچک و متوسط را برآورده می‌کنند. همچنین به‌طورکلی، کارتخوان D230 را می‌توان بهترین کارتخوان لینوکسی حال حاضر بازار دانست. درنهایت محصول چینی PaxS910‌ نیز کارتخوانی استاندارد اما با مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پایین‌تر است.

در پایان، توصیه می‌شود هنگام خرید کارتخوان سیار، نیازهای خود را با قدرت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دستگاه مقایسه کرده و از دریافت خدمات پس از فروش مناسب نیز مطمئن شوید.

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

source

توسط expressjs.ir