شایانیوز- انواع بسیار زیاد کوکوها باعث شده تا خیلی ها طرفدار این غذای ساده و خوشمزه باشن. کوکوها در زمان هایی که وقت و حوصله کافی برای آشپزی ندارید به دادتون می رسن و شما یک غذای ساده اما دوست داشتنی دارید. میشه گفت با تمام مواد غذایی اعم از گوشت ها، سبزیجات، حبوبات و غلات میشه کوکوهای فوق العاده ای درست کرد و بستگی داره شما چه مواد اولیه ای در دسترس دارید، اگر چند عدد تخم مرغ داشته باشید حتما می تونید یک کوکوی خوشمزه درست کنید.

شاید تا حالا اسم کوکوی شیر به گوش تون نخورده باشه اما این غذا وجود داره و شما می تونید با چند ماده اولیه ساده یک کوکوی عالی درست کنید. در این مطلب طرز تهیه کوکوی شیر رو به شما آموزش میدیم؛ این دستور رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.

kuku-shir-4

مواد لازم برای تهیه کوکو شیر

شیر یک لیوان سر خالی

آرد 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز بزرگ یک عدد

سبزی خشک شامل شوید، ترخون، ریحان یک قاشق غذاخوری پُر

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

kuku-shir-3

طرز تهیه کوکو شیر

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی شیر خوشمزه، ابتدا باید تخم مرغ ها رو در یک کاسه بزرگ بشکنید و با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد. سپس نمک و ادویه ها، سبزی خشک و آرد رو به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.

مرحله دوم

حالا پیاز رو پوست بگیرید، رنده کنید، آبش رو بگیرید و به مخلوط تخم مرغ و آرد اضافه کنید. در آخر هم شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کوکوی شیر یکدست بشه.

مرحله سوم

وقتی مایه کوکوی شیر آماده شد اون رو کنار بذارید و داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه. حالا با ملاقه از مایه کوکو بردارید و کف تابه بریزید به طوری که کل کف تابه پر بشه. در تابه رو ببندید و اجازه بدید کوکو مغز پخت بشه.

kuku-shir-2

مرحله چهارم

بعد از چند دقیقه با قاشق لبه کوکو رو بلند کنید اگر سرخ شده بود برش بزنید و برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. به همین ترتیب کوکوی شیر خوشمزه رو سرخ کنید و در آخر این غذای ساده و سبک رو همراه با نان تازه و خیارشور و کاهو سرو کنید. نوش جان.

نکات درست کردن کوکوی شیر

-در تهیه کوکوی شیر می تونید از آرد قنادی و یا آرد نانوایی استفاده کنید.

-در تهیه کوکوی شیر می تونید از ادویه های دلخواه تون استفاده کنید.

-بعد از رنده کردن پیاز حتما آبش رو به صورت کامل بگیرید و بعد به مایه کوکو اضافه کنید.

-مایه کوکوی شیر غلیظ نیست اما اگر دیدید خیلی رقیقه کمی دیگه آرد بهش اضافه کنید.

-کوکوی شیر میتونه یک شام ساده و سبک و یا یک صبحانه گرم و خوشمزه باشه.

kuku-shir-5

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو  با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir