شایانیوز- شیرازی ها در زمینه آشپزی اصالت و مهارت زیادی دارن و غذاهای زیادی از این نقطه زیبا، در تمام کشور معروف و پر طرفداره. کلم پلو، لوبیا پلو، قنبر پلو، کتلت بازاری، آش سبزی و… کلی غذای خوشمزه دیگه که مربوط به شهر شیرازه و قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم.
مشته بادمجون هم یکی دیگه از غذاهای معروف و خوشمزه شیرازیه که به راحتی درست میشه و میتونه در کنار پلو یه غذای کامل و عالی باشه. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی رو به روش اصیل با شما به اشتراک بذاریم. حتما این غذای فوق العاده رو امتحان کنید و از خوردنش در کنار عزیزان تون لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مشته بادمجان شیرازی
بادمجان متوسط ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۳ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آرد نخودچی یا آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی
مرحله اول
برای درست کردن مشته بادمجان شیرازی خوشمزه، ابتدا باید بادمجان ها رو پوست بگیرید، کمی نمک روشون بپاشید و به مدت یک ساعت کنار بذارید تا تلخی شون بیرون بیاد.
مرحله دوم
حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید، رنده ریز کنید، آبش رو بگیرید و به همراه نمک، فلفل سیاه، آرد سوخاری یا نخودچی به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز بدید تا منسجم و چسبناک بشه. سپس قلقلی های کوچیک درست کنید و به مدت نیم ساعت در داخل یخچال استراحت بدید.
مرحله سوم
داخل یک تابه مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه. سپس بادمجان ها رو داخل تابه بچینید و زمان بدید تا یک طرفشون سرخ بشه و بعد برگردونید تا سمت دیگشون هم سرخ بشه و بعد از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغنشون بیرون بیاد.
مرحله چهارم
حالا داخل همون تابه گوشت قلقلی ها رو سرخ کرده و بعد اون ها رو هم از تابه خارج کنید. یک عدد پیاز بعدی رو پوست بگیرید، خلالی نازک خرد کنید و داخل تابه تفت بدید تا طلایی رنگ بشه. وقتی که پیاز سرخ شد کمی زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و کمی دیگه تفت بدید.
مرحله پنجم
گوجه فرنگی ها رو به صورتی حلقه ای برش بزنید. ابتدا کف قابلمه پیاز داغ بریزید، بعد یک لایه گوجه روی پیاز داغ قرار بدید و بعد همه بادمجان های سرخ کرده رو روی گوجه فرنگی بچینید. دوباره یک لایه گوجه فرنگی روی بادمجون ها بچینید و در نهایت گوشت قلقلی ها رو روی گوجه فرنگی ها بریزید.
مرحله ششم
رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان آب جوش رقیق و یکدست کنید و روی غذا بریزید و در قابلمه رو ببندید و حدود یک ساعت زمان بدید تا خوراک مشته بادمجون خوشمزه به آرومی بجوشه و بپزه. بعد از این مدت این غذای خوشمزه حاضره و می تونید همراه با نان تازه یا پلوی زعفرونی سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
source