به گزارش ایسنا، دکتر شجاع احمدوند در نشست تبادل توافقنامه همکاری هاب نوآوری پارک علم و فناوری با اشاره به قدمت ۷۰ ساله دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: این دانشگاه از سال ۱۳۳۶ فعالیت خود را آغاز کرده و از سال ۱۳۶۰ با هویت کنونی بهعنوان یکی از مراکز برجسته آموزش عالی کشور تثبیت شده است.
وی افزود: اکنون حدود ۱۰۰ هزار دانشآموخته از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند که بسیاری از آنها در جایگاههای کلیدی کشور، از جمله وزارتخانهها، مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه و بخش خصوصی، نقشآفرینی کردهاند.
سرپرست دانشگاه با افتخار به تأثیرگذاری مکتب اقتصاد نهادگرا، که دانشکده اقتصاد علامه طباطبائی متولی آن است، اشاره کرد و گفت: بهترین دوره اقتصادی ایران، بهویژه از سال ۱۳۷۶ به بعد، مدیون مدیرانی از این مکتب بوده و هماکنون نیز چهرههای برجستهای مانند رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان توسعه تجارت و معاون سیاستگذاری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی هستند.
دکتر احمدوند با اشاره به تغییر رویکرد دانشگاه از تمرکز صرف بر فعالیتهای نظری به سمت ایفای مسئولیت اجتماعی، اظهار داشت: از حدود یک دهه پیش، با راهاندازی مراکز رشد و مرکز کارآفرینی، دانشگاه به سمت کاربردیسازی دانش حرکت کرده است.
وی افزود: مرکز رشد واقع در خیابان جهانآرا، میدان ونک، هماکنون میزبان ۵۰ تا ۶۰ شرکت کوچک و بزرگ است و پارک علم و فناوری دانشگاه نیز بهعنوان یکی از معدود پارکهای دانشگاهی کشور، بستری برای نوآوری فراهم کرده است.
وی همچنین به موفقیت دانشگاه در حوزه آموزش مجازی در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: حضور ۵۷ درصد اعضای هیئت علمی زیر ۵۰ سال، که با فناوریهای نوین آشنا هستند، این دانشگاه را به پیشرو در آموزش مجازی کشور تبدیل کرد.
دکتر احمدوند با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبائی هماکنون بیش از ۱۴ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیئت علمی دارد و یکی از مراکز پیشرو در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است، اضافه کرد: دانشگاه علامه طباطبائی علاوه بر بهرهمندی از مزیتهای دانشی و اساتید و کارکنان متخصص و کاردان، ظرفیتهای زیرساختی دانشگاه زیادی ازجمله زمینی مسطح در غرب تهران (روبهروی استادیوم آزادی دارد. این زمین آماده بهرهبرداری است، اما نیازمند منابع مالی برای توسعه است.
وی همچنین به ارتباطات بینالمللی گسترده دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاههای کشورهای منطقه مانند روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، ترکیه، عراق و افغانستان، و همچنین کشورهای اروپایی مانند اسپانیا و ایتالیا، تفاهمنامههایی برای تبادل دانشجو و استاد دارد. این ارتباطات، بستری مناسب برای عرضه محصولات نوآورانه در بازارهای منطقهای و بینالمللی فراهم میکند.
دکتر احمدوند هدف از این توافقنامه را ترکیب ظرفیتهای علمی و زیرساختی دانشگاه با تجربه، تخصص و سرمایه بخش خصوصی دانست و اظهار داشت: در حالی که نگاه دانشگاهی معمولاً تئوریک بوده، بخش خصوصی با تمرکز بر حل مسئله، مکمل مناسبی برای دانشگاه است.
وی تأکید کرد: ما به دنبال خلق ارزش مشترک هستیم که مخاطبان خاص خود را در داخل و خارج از کشور پیدا خواهد کرد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی تعامل و همکاری دانشگاه با معاونت علمی و فناوری و نمایندگان بخش خصوصی را نقطه عطفی در مسیر تحول دانشگاه علامه طباطبائی به سمت نوآوری و نقشآفرینی در توسعه پایدار کشور ارزیابی کرد.
وی همچنین از حمایتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری به موفقیتهای بزرگی منجر شود.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به پتانسیلهای موجود، از جمله اعتبار مالیاتی برای بخش خصوصی و وجود پارک علم و فناوری، خاطرنشان کرد: دانشگاه مصمم است با بهرهگیری از نیروی انسانی جوان و متخصص و حمایت شرکای خود، در حوزه فناوریهای نوین به دستاوردهای چشمگیری دست یابد.
انتهای پیام