شایانیوز- کیک پختن توی خونه جذابیت زیادی داره و همین موضوع باعث شده تا خیلی ها مواد و لوازم کیک پزی رو در حد توان خودشون تهیه کنن و توی خونه کیک ها و شیرینی های خوشمزه ای بپزن.

کیک های متنوعی هست که میشه به راحتی اون ها رو آماده کرد؛ کیک هویج و گردو، کیک اسفنجی، کیک ساده، کیک شکلاتی، کیک لیمو و… از خوشمزه ترین کیک های خونگی هستن. الان هم که فصل بهاره و با میوه های نوبرونه بهاری میشه کیک های خوشمزه ای درست کرد. در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالو اسفنجی رو به شما آموزش میدیم که طعم و مزه خیلی خوبی داره و خیلی هم پف میکنه. این دستور رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.

cake-albaloo-1

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو

آرد قنادی 2 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

شکر یک لیوان سرخالی

شیر نصف لیوان

روغن مایع سه چهارم لیوان

وانیل یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری

آلبالو هسته گرفته نصف لیوان

مواد مایه ماستی

ماست خامه ای یا پرچرب 5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ یک عدد

شکر یک قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

آلبالو نصف لیوان

cake-albaloo-3

طرز تهیه کیک آلبالو اسفنجی

مرحله اول

برای درست کردن کیک آلبالو خوشمزه، ابتدا تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه بشکنید، وانیل و شکر رو اضافه کنید و 7 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

مرحله دوم

در ادامه شیر به دمای محیط رسیده و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر رو در چند مرحله داخل مواد کیک الک کرده و به آرومی و در یک جهت هم بزنید.

مرحله سوم

آلبالوهای هسته گرفته رو به نشاسته ذرت آغشته کنید و به آرومی با مایه کیک مخلوط کنید. کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و کمرش رو محکم ببندید و بعد با کره کل قالب رو چرب کنید. مایه کیک آلبالو رو که آماده کردید، داخل قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید.

cake-albaloo-6

مرحله چهارم

حالا مایه ماستی کیک آلبالو رو آماده کنید؛ تخم مرغ، ماست، شکر و نشاسته ذرت رو داخل یک ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. حالا این مخلوط رو با قاشق روی سطح کیک بریزید. در آخر آلبالوها رو روی مواد کیک بچینید.

مرحله پنجم

قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه برقی یا 180 درجه گازی به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار بدید تا بپزه. اواخر پخت یک سیخ چوبی وسط کیک آلبالو فرو ببرید اگر چیزی به سیخ نچسبید، یعنی کیک پخته.

مرحله ششم

وقتی کیک پخت قالب رو بلافاصله از فر خارج نکنید، فر رو خاموش کنید و درش رو نیمه باز بذارید و بعد از چند دقیقه قالب رو از فر خارج کنید. بعد از اینکه کیک آلبالو کمی خنک شد، کمربند رو باز کنید و روی کیک پودر قند الک کنید، برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.

cake-albaloo-5

اگر به آشپزی و شیرینی و کیک پزی علاقمند هستید، اینجا رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir