رئیس سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری با اشاره به موضوع نخبه پروری، از راه‌اندازی ۱۶۰ مجموعه نخبه پرور در سراسر کشور سخن گفت.

به گزارش ایسنا، دکتر روح‌الله رضوی نژاد مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری که در چهارمین نشست تخصصی مدیران کانون‌های مراکز بسیج وزارتخانه‌ها سخن می‌گفت، با اشاره به نقش مهم رسانه و تاثیرات آن، به موضوع مظلومیت مردم غزه و شهادت بیش از ده‌هزار کودک و زن در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی اشاره کرد .

وی همچنین به حرکت عظیم انقلاب اسلامی در مسیر تمدن‌سازی اشاره کرد و در ادامه با تاکید فرمایش مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در موضوع ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی به تشریح طرح‌های کتابچه نهضت و خیزش جدید علمی بسیج پرداخت.

این استاد دانشگاه در تشریح کتابچه نهضت و خیزش جدید علمی بر اهمیت نقش مردم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تمدن‌سازی تأکید کرد.

 وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تا امروز شاهد بوده‌ایم که هرگاه کاری به مردم سپرده شده، آن کار به پیشرفت رسیده است، عنوان کرد: این مسئله در دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها به‌وضوح دیده شده است. بسیج بزرگترین شبکه مردمی تسهیل‌گر در خدمت مردم و نظام است.

وی افزود: مردم می‌توانند در همه عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی حضور پررنگی داشته‌ باشند.

وی عنوان کرد: آرمان انقلاب اسلامی تمدن‌سازی است. به فرموده رهبر معظم انقلاب علم پایه اصلی این تمدن محسوب می‌شود. این مرجعیت علمی با جهاد علمی محقق می‌شود، بنابراین سه کار اساسی و مهم در بسیج علمی بر عهده داریم. مهم‌ترین کارها شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی، جریان‌سازی و امیدآفرینی است که می‌تواند نقش مؤثری در این زمینه ایفا کند. 

رضوی نژاد افزود: گام دوم، تقویت بنیه‌ و تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی است. باید بستری فراهم کرد تا مردم خودشان طراحی و خودشان نقش آفرینی کنند. 

گام سومی که رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری تشریح کرد، از نوع علم و فناوری و  تولید فناوری‌های نوظهور بود.

رئیس سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری در بخش دیگری از این نشست، به موضوع نخبه پروری پرداخت و از راه‌اندازی ۱۶۰ مجموعه نخبه پرور در سراسر کشور سخن گفت.

وی سپس به طرح‌هایی چون طرح شهید احمدی روشن و طرح باقرالعلوم (ع) اشاره کرد و افزود: این طرح‌ها با هدف حمایت از ایده‌های فناورانه و تبدیل آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شده‌اند.   

رضوی نژاد بیان کرد: در طرح باقرالعلوم، اگر تیم‌های دانشجویی یا استادی ایده‌ای با قابلیت اقتصادی و پاسخگویی به نیازهای واقعی کشور داشته باشند، از آن‌ها حمایت می‌شود. این طرح می‌تواند به ایجاد شرکت‌های فناور و اشتغال‌زایی منجر شود.

وی همچنین بر اهمیت شبکه‌های مردمی در حل مشکلات کشور تأکید کرد و گفت: ما سه شبکه اصلی داریم؛ شبکه مردمی یا شبکه پاسخ ، شبکه پشتیبان و شبکه کارفرمایان یا صاحبان مسأله. اگر این شبکه‌ها به‌درستی فعال شوند، بسیاری از مسائل کشور با سرعت و دقت بیشتری حل خواهند شد.

رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری، در خصوص طرح جهاد علمی که ذیل نیاز نیروهای مسلح تعریف شده است، توضیح داد.

در پایان این نشست، رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری از مدیران کانون‌های مراکز بسیج وزارتخانه‌ها دعوت کرد، در طرح‌ها مشارکت نموده و همچنین طرح‌های دیگری که مورد نیاز است را به این سازمان معرفی کنند.

وی اظهار امیدواری کرد با مشارکت در این طرح‌ها، گام‌های مؤثری در جهت پیشرفت کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی برداشته‌ شود.

گفتنی‌ست، این نشست به همت بسیج مهندسین صنعت و معدن برگزار شد. بسیج مهندسین صنعت و معدن کانون‌های تخصصی را در ۶ وزارتخانه و حدود ۵۴ سازمان مرتبط با وزارتخانه‌ها ایجاد کرده است که در مسیر حل مسائل و مشکلات کشور فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

source

توسط expressjs.ir