به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا فیروزفر در نشست خبری مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد استان تهران برگزار شد، به تشریح جزئیات برگزاری این مسابقات پرداخت و گفت: مسیر تحولی که امروزه در دانشگاه آزاد اسلامی در جریان است یک مسیری بسیار هوشمندانه است؛ بهطوریکه این رویکرد با تدبیر ریاست دانشگاه در تمامی ابعاد دانشگاه برنامهریزی شد. در این راستا امروز این دانشگاه در تمامی ارکان اولویت خود را بر تدبیر گذاشت و رسیدن به دانشگاه کارآمد را هدف خود قرار داد.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامهریزیهای خوبی برای رسیدن به دانشگاه پایدار در دانشگاه آزاد قرار گرفته است؛ بهطوریکه برای رسیدن به هوش مصنوعی بسترهایی را فراهم کردیم و در تمامی حوزهها در حال تغییر و تحول است؛ ضمن اینکه بازآرایی خوبی در گروه های دانش صورت گرفته تا هم آسیب های حوزه آموزش فراهم شود و هم بتوانیم به آموزش کارآمد دست یابیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تاکید کرد: دانشکده های موضوعی دانشگاه آزاد در حال تاسیس و راه اندازی است و قرار است این دانشکده ها بستر حرکت های فناورانه باشد. در واقع اجتماع امروز ما نیازمند این حرکت های فناورانه است.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه تهران آزاد مرکز از نظر وسعت، پرسنل آموزشی و دانشجو بزرگترین دانشگاه کشور است و بیش از ۶۰ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند.
وی یادآور شد: با توجه به تاکید رهبری و توجه به هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی سلسله اهدافی را در این راستا برای خود تعریف کرده و میزبانی مسابقات ربوکاپ را برای خود تعریف کرد. این مسابقات ۳۱ فروردین تا دوم اردیبهشت ماه جاری در نمایشگاه بینالمللی برگزار می شود.
فیروزفر ادامه داد: برنامهریزی مسابقات ربوکاپ مثل هر سال صورت گرفت و جلسات مکرری برای هماهنگی های اولیه برگزار شد. ۶ کارگروه تخصصی برای میزبانی این مسابقات در دانشگاه آزاد تهران مرکز انجام شد. تا به امروز تمامی برنامه ریزی ها به خوبی پیش رفته است و امروز تیمهای مسابقات مستقر می شوند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: دانشجویان و دانش آموزان سهم عمده ای در برگزاری مسابقات رباتیک دارند و بیش از ۲۰۰۰ نفر در قالب ۴۰۰ تیم در این مسابقات شرکت کردند.
به گفته فیروزفر، علاوه بر مسابقات امسال یک سری تمهیدات را برای بهره برداری بیشتر از مسابقات داریم؛ به طوریکه سه پنل تخصصی کاربردهای هوش مصنوعی در صنعتی رباتیک، هوش مصنوعی عامل گرا در ربوکاپ و کنترل حرکت در رباتیک در این مسابقات برگزار میکنیم.
این استاد دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: برگزیدگان مسابقات ربوکاپ به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.
وی گفت: ما در دانشگاه تهران مرکزی به دنبال مرکزیت برای هوش مصنوعی هستیم. در این راستا قرار است دو اتفاق مهم در این دانشگاه رخ دهد. به طوری که مرکز کوانتوم دانشگاه و مرکز هوش مصنوعی در واحد تهران مرکز ایجاد خواهد شد. در واقع با مسیری که شروع شده است در آینده نزدیک این مرکز راه اندازی می شود؛ ضمن اینکه در حال تجهیز مرکز هوش مصنوعی هستیم.
انتهای پیام