شایانیوز- داشتن یه لیست پر و پیمون از غذاهای ساده که خوشمزه هم هستن، به ما کمک میکنه تا همیشه تنوع خوبی در برنامه غذایی مون داشته باشیم و در مواقع لزوم، تصمیم گیری برای پختن غذا برامون سخت نشه. غذاهایی که با مواد اولیه در دسترس و ساده و در مدت زمان نسبتا کم آماده میشن و طعم و مزه خوبی هم دارن.
کشک و بادمجون، خوراک لوبیا سبز، خوراک لوبیا چیتی، عدسی، اشکنه، گوجه پلو و… از جمله این غذاهای ساده و خوشمزه هستن. خوراک عدس و بادمجون هم یه غذای فوق العاده ست که با بادمجون کبابی و عدس تهیه میشه و به همین خاطر طعم و مزه خاصی داره. در این مطلب طرز تهیه خوراک عدس و بادمجون رو بهتون آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک عدس و بادمجون
عدس 3 پیمانه
بادمجون متوسط 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
ریحان خشک یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز به مقدار لازم
ماست پر چرب یک پیمانه
طرز تهیه خوراک عدس و بادمجون
مرحله اول
برای درست کردن خوراک عدس و بادمجون، ابتدا باید از قبل عدس رو چند بار بشویید و حدودا یک ساعت خیس کنید. بعد از این مدت عدس رو آبکش کرده و با مقداری آب و کمی نمک بپزید.
مرحله دوم
بادمجون های شسته شده رو به هر روشی که دوست دارید، مثل قرار دادن روی گاز، منقل و یا داخل فر کبابی کنید. سپس کنار بذارید تا خنک بشن و بعد پوست بادمجون ها رو جدا کرده و اون ها رو ساطوری کنید.
مرحله سوم
پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه روغن زیتون بریزید و پیاز خرد شده رو تفت بدید تا سبک و طلایی رنگ بشه. سپس فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز رو بریزید و یک دقیقه تفت بدید.
مرحله چهارم
حالا بادمجون کبابی رو به پیاز سرخ شده اضافه کنید. عدس رو هم که کاملا پخته آبکش کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. نعنا خشک و ریحان خشک رو هم به خوراک عدس و بادمجون اضافه کرده و همه مواد رو به خوبی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، نمک غذا رو اندازه کنید و وقتی خوراک عدس و بادمجون جا افتاد و منسجم شد، اون رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه. وقتی از حرارت افتاد، ماست پر چرب رو داخل غذا بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه.
مرحله ششم
خوراک عدس و بادمجون خوشمزه رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با نعنا یا ریحون خرد شده تزئین و سپس با نون تازه سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
source