شایانیوز- فرهنگ غذایی کشور ترکیه با غذاها، دسرها و شیرینی های خوشمزه ای که داره، شناخته میشه. غذاهای متنوع با طعم و مزه هایی که اغلب با ذائقه ما ایرانی ها هم سازگاره و خیلی از اون ها رو میشه در برنامه غذایی خانواده مون قرار بدیم و از خوردنشون لذت ببریم.

داود پاشا، کوزالاک مانتی، لاهماجون، دونر کباب، سیب زمینی شکم پر، بورک، سوپ برنج و… از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه ست که خوشمزه هستن و درست کردن اون ها سخت نیست. محلبی هم یه دسر ترکی هست که به سادگی درست میشه و شما می تونید اون رو به شکل ساده، زبرا و زعفرونی درست کنید و مخصوصا برای افطار و یا مهمونی هاتون خیلی عالیه. در این مطلب، طرز تهیه دسر محلبی زبرا رو بهتون آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید. تا پایان همراه ما باشید.

mahlabi-5

مواد لازم برای تهیه دسر محلبی زبرا

شیر 2 لیوان

شکر نصف لیوان

نشاسته 2 قاشق غذاخوری پر

آرد یک قاشق غذاخوری

پودر کاکائو یک قاشق مرباخوری

وانیل نوک قاشق مرباخوری

گلاب یک قاشق غذاخوری

کره یک قاشق غذاخوری

پودر نارگیل برای تزئین

mahlabi-4

طرز تهیه دسر محلبی زبرا

مرحله اول

برای درست کردن دسر محلبی خوشمزه، ابتدا باید شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته، آرد و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا این مواد داخل شیر حل بشن.

مرحله دوم

برای اینکه محلبی دو رنگ داشته باشید مواد رو نصف کنید و هر کدوم رو در قابلمه جداگانه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار بدید. به یک قابلمه پودر کاکائو رو اضافه کنید و مواد هر دو قابلمه رو مرتب هم بزنید.

*در صورت تمایل می تونید به جای پودر کاکائو، زعفرون دم کرده داخل مواد دسر بریزید و محلبی زعفرونی درست کنید.

مرحله سوم

بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه که مواد به غلظت رسید و به شکل فرنی دراومد به قابلمه محلبی سفید، وانیل و گلاب رو اضافه کنید و سپس کره رو نصف کرده و به هر دو قابلمه اضافه کنید، به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد از روی شعله بردارید.

مرحله چهارم

حالا قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و تا دسر حرارت داره با ملاقه یک بار محلبی ساده و یک بار محلبی کاکائویی رو داخل ظرف و یا قالب تون بریزید.

mahlabi-1

مرحله پنجم

دسر محلبی خوشمزه رو به مدت حدودا 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا سفت بشه و خودش رو بگیره. بعد از این مدت، قالب رو از یخچال خارج کرده و دور ظرف رو با چاقوی تیزی که خیس کردید، جدا کنید، یک بشقاب روی ظرف یا قالب قرار بدید و اون رو به آرومی برگردونید. در آخر روی دسر محلبی که اون رو به شکل زبرا درست کردید، با پودر نارگیل تزئین و سرو کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir