شایانیوز- فرهنگ غذایی کشور ترکیه با غذاها، دسرها و شیرینی های خوشمزه ای که داره، شناخته میشه. غذاهای متنوع با طعم و مزه هایی که اغلب با ذائقه ما ایرانی ها هم سازگاره و خیلی از اون ها رو میشه در برنامه غذایی خانواده مون قرار بدیم و از خوردنشون لذت ببریم.
داود پاشا، کوزالاک مانتی، لاهماجون، دونر کباب، سیب زمینی شکم پر، بورک، سوپ برنج و… از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه ست که خوشمزه هستن و درست کردن اون ها سخت نیست. محلبی هم یه دسر ترکی هست که به سادگی درست میشه و شما می تونید اون رو به شکل ساده، زبرا و زعفرونی درست کنید و مخصوصا برای افطار و یا مهمونی هاتون خیلی عالیه. در این مطلب، طرز تهیه دسر محلبی زبرا رو بهتون آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر محلبی زبرا
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته 2 قاشق غذاخوری پر
آرد یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق مرباخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه دسر محلبی زبرا
مرحله اول
برای درست کردن دسر محلبی خوشمزه، ابتدا باید شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته، آرد و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا این مواد داخل شیر حل بشن.
مرحله دوم
برای اینکه محلبی دو رنگ داشته باشید مواد رو نصف کنید و هر کدوم رو در قابلمه جداگانه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار بدید. به یک قابلمه پودر کاکائو رو اضافه کنید و مواد هر دو قابلمه رو مرتب هم بزنید.
*در صورت تمایل می تونید به جای پودر کاکائو، زعفرون دم کرده داخل مواد دسر بریزید و محلبی زعفرونی درست کنید.
مرحله سوم
بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه که مواد به غلظت رسید و به شکل فرنی دراومد به قابلمه محلبی سفید، وانیل و گلاب رو اضافه کنید و سپس کره رو نصف کرده و به هر دو قابلمه اضافه کنید، به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم
حالا قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و تا دسر حرارت داره با ملاقه یک بار محلبی ساده و یک بار محلبی کاکائویی رو داخل ظرف و یا قالب تون بریزید.
مرحله پنجم
دسر محلبی خوشمزه رو به مدت حدودا 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا سفت بشه و خودش رو بگیره. بعد از این مدت، قالب رو از یخچال خارج کرده و دور ظرف رو با چاقوی تیزی که خیس کردید، جدا کنید، یک بشقاب روی ظرف یا قالب قرار بدید و اون رو به آرومی برگردونید. در آخر روی دسر محلبی که اون رو به شکل زبرا درست کردید، با پودر نارگیل تزئین و سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.
source