انیمیشن‌های بسیار زیادی وجود دارند که می‌توانید به تماشای آن‌ها بنشینید. این آثار انیمیشنی با انیمیشن‌های شناخته شده و محبوب متفاوت هستند و می‌توانند داستان‌های جدید و ناشناخته‌ای را برای شما به نمایش در بیاورند. با اینکه بیشتر انیمیشن‌ها از استودیوی دیزنی، پیکسار، دریم‌ورکس و استودیو جیبلی است اما همچنان فیلمسازان از سراسر جهان توانستند با آثار مستقل مرزهای انیمیشن را جابه‌جا کنند.

۱۰. انیمیشن The Thief & The Cobbler محصول سال ۱۹۹۳

انیمیشن سینمایی «دزد و پینه‌دوز» در سال 1993 میلادی به روی پرده سینماها آمد و عملکرد ضعیف آن در گیشه نشان دهنده آن است که افراد بسیار زیادی فکر می‌کردند که این اثر سینمایی یک تقلید ضعیف از انیمیشن Aladdin از دیزنی است. با این حال، ریچارد ویلیامز برای دهه‌ها در حال کار روی این انیمیشن بوده، آن هم مدت‌ها قبل از اینکه انیمیشن «علاءالدین» ساخته شود. این انیمیشن برای علاقه‌مندان به این ژانر اثری جالب توجه خواهد بود.

۹. انیمیشن Mary & Max محصول سال ۲۰۰۹

انیماتور استرالیایی آدام الیوت قبل از اینکه اولین فیلم بلند خودش را شروع کند، برنده جایزه اسکار شده بود و از همین رو، انتظار برای انیمیشن «مری و مکس» ارزشش را داشت. این اثر داستان رابطه دو دوست غیرمنتظره را دنبال می‌کند که تونی کولت و فیلیپ سیمور هافمن صداپیشگی آن‌ها را برعهده دارند. این انیمیشن سینمایی پر از کمدی تاریک است و این در حالی است که توانسته موارد احساسی خوبی را نیز ارائه کند.

۸. انیمیشن Cryptozoo محصول سال ۲۰۲۱

انیمیشن سینمایی «کریپتوزو» یکی از انیمیشن‌های سینمایی منحصربه‌فرد سال‌های اخیر به شمار می‌رود که نشان داده این رسانه همچنان فضا برای رشد و کاوش دارد و دیدگاه بینندگان نسبت به انیمیشن نباید فقط توسط استودیوهای بزرگ شکل بگیرد. این انیمیشن سینمایی از یک قالب هنری تکه تکه از اشکال مختلف هنری استفاده می‌کند که شامل طرح‌های مدادی، کلاژ کاغذی و آبرنگ است. نتیجه آن نیز یک اثر پر از جلوه‌های بصری است که پیش‌بینی آن غیرممکن است.

۷. انیمیشن The Illusionist محصول سال ۲۰۱۰

بسیاری از افراد سبک هنری انیمیشن سینمایی «تردستی» را می‌شناسند چراکه شبیه به فیلم قلی سیلوین شومت یعنی انیمیشن The Triplets of Belleville است. به همین دلیل نیز این انیمیشن سینمایی جدید نتوانسته آن طور که باید مورد توجه مخاطبان بین‌المللی قرار بگیرد اما همچنان به همان اندازه انیمیشن قبلی وی جذاب و خلاقانه است. داستان این انیمیشن نیز بر اساس فیلم‌نامه اورجینالی نوشته کمدین افسانه‌ای فرانسوی ژک تاتی است.

۶. انیمیشن The Night Is Short, Walk On Girl محصول سال ۲۰۱۷

ماساکی یوآسا همیشه یک هنرمند پرکار مانگا بوده است اما او همچنین چندین انیمه محبوب نیز دارد که نشان می‌دهد او در هر دو رسانه تسلط دارد. انیمیشن سینمایی «شب کوتاه، دختر پیاده» یک اثر کمدی جذاب درباره یک دانشجوی است که یک شب را به جشن گرفتن در سراسر شهر کیوتو می‌گذراند و با گروهی از شخصیت‌های عجیب و غریب از جمله موجودات فراطبیعی برخورد می‌کند.

۵. انیمیشن Marcel The Shell With Shoes On محصول سال ۲۰۲۱

تاکنون فیلم‌های بسیار عالی‌ای از سوی کمپانی A24 به روی پرده سینماها آمدند که باعث شدند تا این استودیو از جایگاه والایی در بین مخاطبان برخوردار باشد اما انیمیشن سینمایی «مارسل، صدف کفش به پا» همچنان یک گوهر پنهان و کمتر مورد توجه قرار گرفته است. این انیمیشن بر اساس داستان‌های کوتاهی است و داستان یک صدف کوچک را دنبال می‌کند که با کمک یک مستندساز به دنبال خانواده‌اش می‌گردد.

۴. انیمیشن The Secret Of Kells محصول سال ۲۰۰۹

انیمیشن سینمایی «راز کلز» اولین فیلم از سه‌گانه اساطیر ایرلندی ساخته تام مور است. هر سه انیمیشن در این سه‌گانه نامزد جایزه اسکار بهترین انیمیشن سینمایی شدند اما هیچ کدام موفق به دریافت جایزه نشدند. این سه فیلم با وجود موفقیتشان در نظر منتقدان، آن طور که باید مورد توجه مخاطبان زیادی قرار نگرفتند چراکه سبک هنری خلاقانه و داستان سرایی هوشمندانه این آثار بر خلاف اکثر فیلم‌های انیمیشنی رایج است.

۳. انیمیشن Ernest & Celestine محصول سال ۲۰۱۲

کتاب‌های کمیک در بلژیک یکی از هنرهای قابل احترام محسوب می‌شوند. این انیمیشن سینمایی نیز مجموعه‌ای محبوب از کمیک‌های کودکان بلژیکی را به روی پرده سینماها می‌آورد و این اقتباس توانسته نسبت به منبع اصلی خودش حتی محبوب‌تر نیز باشد. ارنست و سلستین نام‌های یک خرس و یک موش است که دوستی غیرمنتظره‌ای را با هم پیدا می‌کنند.

۲. انیمیشن Flee محصول سال ۲۰۲۱

انیمیشن‌های زیادی وجود ندارند که بر اساس داستان‌های واقعی ساخته شده باشند اما انیمیشن رسانه بسیار خوبی برای انیمیشن سینمایی «فرار کن» است. این انیمیشن داستان مستندی را با بخش‌های دراماتیک ترکیب می‌کند تا داستان مردی را روایت کند که خانه‌اش در افغانستان را ترک می‌کند تا بتواند در دانمارک پناهندگی بگیرد. این مرد نام مستعاری به خودش گرفته و سعی دارد تا هویت واقعی‌اش را پنهان کند چراکه همچنان از آزار و اذیت در کشورش می‌هراسد.

۱. انیمیشن Ruben Brandt, Collector محصول سال ۲۰۱۸

انیمیشن سینمایی «روبن برنت مجموعه‌دار» درباره یک هنر درمانگر است که با بیمارانش توطئه می‌کند تا نقاشی‌های معروفی را بدزدند که رؤیاهای او را تسخیر کردند. از همین رو، این انیمیشن سینمایی مملو از ارجاعات به آثار هنری معروف است. چهره‌های کوبیست بسیاری از شخصیت‌ها پرتره‌های پابلو پیکاسو را تداعی می‌کنند و این در حالی است که کنایه‌هایی به هنرمندان متعددی نیز در این اثر وجود دارند.

منبع screenrant

source

توسط expressjs.ir