بسیاری از مردم تلفن‌های خودشان را در طول شب شارژ می‌کنند تا بتوانند در ابتدای صبح از آن‌ها با شارژ کامل استفاده کنند. با این حال، با اینکه به نظر می‌رسد که شارژ گوشی وقتی که شما در خواب هستید و میزان شارژ به ۱۰۰ درصد برسد، خوب است اما باید گفت که این کار به باتری گوشی شما آسیب می‌زند و عمر آن را کاهش می‌دهد.

تخریب باتری و خطرات ایمنی

چرا نباید باتری گوشی خود را در طول شب شارژ کنید؟ دلایل اصلی این است که انجام این کار می‌تواند به طول عمر باتری شما آسیب برساند و گرمای بیش از حد تولید کند که در صورت عدم مراقبت می‌تواند یک خطر ایمنی باشد. زمانی که باتری شما به طور منظم از ۸۰ درصد گذشته باشد و اجازه بدهید به زیر ۲۰ درصد برسد، باتری شما در زمان سریع‌تری خراب می‌شود. در واقع، دستگاه شما با ۵۰ درصد شارژ بهترین عملکرد را دارد.

شارژ طولانی مدت همچنین می‌تواند منجر به افزایش دما شود که به طور طبیعی باتری شما را ضعیف می‌کند و می‌تواند یک خطر ایمنی باشد. به همین دلیل است که نباید دستگاه خود را زیر بالش بگذارید. کمبود جریان هوا به معنای آسیب احتمالی به باتری شما است و خطر آتش‌سوزی را افزایش می‌دهد. همچنین در نظر داشته باشید که تلفن شما تنها چیزی است که در حال شارژ داغ می‌شود و شارژر و کابل تلفن شما نیز داغ می‌شوند و همین موارد نیز خطرات ایمنی به همراه دارند، به ویژه وقتی که شارژر رسمی گوشی شما نباشد.
شما باید از قرار دادن گوشی خود در معرض هر گونه افراط و تفریط اجتناب کنید. دمای کمتر از صفر درجه سانتیگراد و بالاتر از ۷۰ درجه سانتیگراد باتری لیتیوم یونی شما را تخریب می‌کند. هنگام آفتاب گرفتن گوشی خود را در کنارتان قرار ندهید و در روزهای سرد یا گرم، آن را در داخل ماشین خود رها نکنید.

شارژ شبانه سلامت باتری را کاهش می‌دهد

باتری گوشی شما نمی‌تواند بیش از حد شارژ شود. سازندگان برای جلوگیری از این امر تدابیری را در نظر گرفته‌اند. با این حال، وقتی که شما گوشی خودتان را تا ۱۰۰ درصد شارژ می‌کنید، یک شارژ قطره‌ای اضافه می‌کند، یعنی انرژی اضافی کافی برای جبران آنچه دستگاه شما به طور پیش فرض استفاده می‌کند. با شارژ کردن گوشی تا ۱۰۰ درصد و وصل نگه داشتن آن، شما بیش از حد از باتری خود استفاده می‌کنید و آن را مجبور می‌کنید تا در زمانی که لازم نیست، انرژی مصرف کند.

گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها از نوعی باتری لیتیوم یونی به نام پلیمر لیتیوم (Li-Poly) استفاده می‌کنند. این‌ها معمولاً ایمن‌تر و کوچک‌تر هستند و سریع‌تر شارژ می‌شوند. با این حال، همان قوانین طول عمر برای این نوع باتری‌ها نیز مانند هر باتری لیتیوم یونی صدق می‌کند. همه چیز به نحوه عملکرد باتری‌های مبتنی بر لیتیوم بستگی دارد. هنگام شارژ، یون‌ها را بین لایه‌ها جابه‌جا می‌کنید. شارژ بیش از حد یا خیلی کم، یکپارچگی سلول را به خطر می‌اندازد چراکه پر کردن بیش از حد یک لایه با لیتیوم، مقاومت داخلی را افزایش می‌دهد.
بنابراین، طول عمر باتری گوشی شما چطور تعیین می‌شود؟ سازندگان طول عمر گوشی‌های هوشمند را از طریق «چرخه‌های شارژ باتری» مشخص می‌کنند. یک چرخه به‌عنوان شارژ باتری از ۰ تا ۱۰۰ درصد و سپس تخلیه مجدد آن به صفر درصد تعریف می‌شود. تعداد چرخه‌های شارژ مورد انتظار به شما می‌گوید که باتری چند چرخه کامل را می‌تواند تحمل کند قبل از اینکه به طور محسوسی ظرفیت خودش را از دست بدهد.

از افراط و تفریط برای افزایش عمر باتری خود اجتناب کنید. بارها و دشارژهای جزئی که جمع آن‌ها ۱۰۰ درصد شود، یک چرخه کامل به حساب می‌آید. با نیمه شارژ کردن و استفاده از گوشی بین ۲۰ تا ۸۰ درصد، می‌توانید ۱۰۰۰ چرخه کامل یا بیشتر را قبل از کاهش محسوس ظرفیت باتری استفاده کنید. این حدود سه سال شارژ روزانه است.

منبع makeuseof

source

توسط expressjs.ir