شایانیوز- آش دوغ یک آش سنتی و خوشمزه مربوط به شمال غرب ایرانه و اردبیلی ها و اهالی ارومیه این آش رو به خوشمزگی تمام می پزن. آش دوغ به شیوه های مختلف درست میشه در بعضی دستورها، گوشت قلقلی داخل آش دوغ می ریزن و برخی دیگه بدون گوشت این آش خوشمزه رو درست می کنن. در این مطلب، طرز تهیه آش دوغ ارومیه رو که خیلی سریع و بدون گوشت آماده میشه بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

ash-e-dugh-6

مواد لازم برای تهیه آش دوغ ارومیه

ماست کم چرب یک سطل متوسط

سبزی آش یک و نیم کیلوگرم

نخود پخته یک لیوان

آب یک لیتر

آرد گندم 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

*سبزی آش شامل یک کیلوگرم اسفناج یا برگ چغندر، 500 گرم سبزی معطر شامل جعفری، گشنیز، شوید و ریحان

ash-e-dugh-5

طرز تهیه آش دوغ ارومیه

مرحله اول

برای تهیه آش دوغ ارومیه، ابتدا سبزی رو پاک کرده و چند بار بشویید و اجازه بدید آب اضافیش خارج بشه. سپس اسفناج (یا برگ چغندر) رو جدا و سبزی های معطر رو هم جدا خرد کنید.

مرحله دوم

ماست رو در یک قابلمه ریخته و با همزن دستی کاملا باز کنید. سپس آرد گندم رو به اون اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس کم کم آب رو اضافه کنید تا ماست رقیق بشه و دوغ به دست بیاد.

ash-e-dugh-1

مرحله سوم

اسفناج خرد شده رو جدا در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا با آب خودش بپزه و نرم بشه. دوغ رو هم روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا دوغ اصطلاحا نبره.

مرحله چهارم

سبزی های معطر رو هم خرد کنید و به دوغ اضافه کنید و همچنان هم بزنید  تا دوغ به جوش بیاد و سبزی هم بپزه. زمانی که دوغ شروع به جوشیدن کرد اسفناج پخته شده رو هم به آش اضافه کرده و مخلوط کنید. از این مرحله به بعد نیازی نیست مدام آش رو هم بزنید.

ash-e-dugh-3

مرحله پنجم

در اواخر پخت نخود پخته شده و نمک و فلفل سیاه رو هم اضافه کنید. وقتی آش کاملا جا افتاد، اون رو از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و سرو کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای عالی و متنوع دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir