تریدر فارکس فردی است که در بازار فارکس معامله می‌کند. با توجه به اینکه بازار فارکس بجز شنبه و یکشنبه در باقی روزها به‌طور یکسره باز است، بنابراین افراد زیادی می‌توانند در کنار شغل اصلی خود تریدر فارکس شوند. این موضوع باعث می‌شود افراد زیادی به دنبال راهنمایی باشند که صفر تا صد شغل تریدر فارکس را توضیح دهد. برای این منظور در این مطلب از مجله فرادرس به این موضوع می‌پردازیم که تریدر فارکس چیست و مهارت‌های لازم برای ورود به بازار فارکس را شرح می‌دهیم. بنابراین مواردی از قبیل مقدار درآمد تریدرهای فارکس را توضیح می‌دهیم و مزایا و معایب این شغل را بیان می‌کنیم.

فهرست مطالب این نوشته
997696

صفر تا صد تریدر فارکس چیست؟

تریدر فارکس عنوان شغلی برای افرادی است که در بازار فارکس معامله می‌کنند. افرادی که تریدر فارکس هستند ارزهای کشورها را خرید و فروش می‌کنند. بنابراین تریدر فارکس شخصی است که ارز کشورهای مختلف را برای کسب سود معامله می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه ترید در بازار فارکس می‌توانید فیلم آموزش مدیریت حرفه‌ای ترید در بازار سرمایه فرادرس را مشاهده کنید.

تراکنش‌های مربوط به خرید و فروش ارز کشورها از طریق کارگزاری‌های فارکس و با استفاده از پلتفرم‌های معاملاتی کارگزاری‌ها انجام می‌شود. بازار فارکس بزرگترین بازار مالی دنیا است که حجم معاملات روزانه در آن بیش از ۶/۶ تریلیون دلار است. برای معرفی صفر تا صد شغل تریدر فارکس در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که به چه کسی تریدر فارکس می‌گویند و درباره تریدر فارکس توضیحاتی می‌دهیم.

تریدر فارکس چه کسی است؟

تریدر فارکس شخصی است که در یک یا تعدادی از بازارهای فارکس معامله می‌کند. برای این منظور تریدر فارکس همانند تریدرهای سایر بازارهای مالی پس از ثبت نام در فارکس ممکن است از روش ترید روزانه، سوئینگ تریدینگ یا استراتژی معاملاتی دیگری برای کسب سود استفاده کند. پس از اینکه دانستیم تریدر فارکس به چه کسی گفته می‌شود در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که در فارکس چه چیزی خرید و فروش می‌شود.

چه چیزی در فارکس ترید می‌شود؟

در پاسخی کوتاه به سوال در فارکس چه چیزی معامله می‌شود می‌توان گفت پول در فارکس خرید و فروش می‌‌شود. با توجه به اینکه در بازار فارکس کالایی فیزیکی معامله نمی‌شود، بنابراین درک نحوه ترید در بازار فارکس ممکن است مقداری دشوار باشد.

ارزندگی ارز یک کشور نسبت به سایر ارزها بیان‌گر میزان سلامت اقتصادی آن کشور است. ارزش ارز یک کشور بازتابی مستقیم از نظر بازار درباره قدرت اقتصادی کشور مربوطه است. بنابراین زمانی که در بازار فارکس برای مثال ین ژاپن را خریداری می‌کنید، در واقع سهامی مفهومی از اقتصاد این کشور را می‌خرید.

با خرید ارز کشور ژاپن برای مثال به این نتیجه رسیده‌اید که اقتصاد این کشور به درستی عمل می‌کند و در آینده نیز بهتر از حال حاضر عمل خواهد کرد. در زمانی که ارز کشوری را می‌فروشید نیز به این نتیجه رسیده‌اید که بازه زمانی کسب سود از ارز موردنظر پایان یافته است.

فردی در حال بررسی نمودار قیمت - تریدر فارکس چیست

فرق سرمایه‌گذاری با ترید در فارکس چیست؟

برای اینکه بدانیم تفاوت ترید فارکس با سرمایه‌‌گذاری در آن چیست لازم است به این موضوع توجه کنیم که زمانی که افراد سرمایه‌گذاری می‌کنند برای مدتی طولانی نمادی را خریداری می‌کنند. در بازار فارکس علاوه بر خرید و فروش ارزها این امکان وجود دارد که نماد فلزات گرانبها، نفت و گاز، کالاهای خوراکی مانند گندم و سایر نمادها را معامله کنید.

اما ترید در فارکس در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت‌تری انجام می‌شود. بنابراین هدف از ترید کسب سود از نوسانات قیمتی نمادهای معاملاتی در بازه‌های زمانی کوتاه است. اما در سرمایه‌گذاری نوسانات مثبت و منفی کوتاه‌مدت در بازار مربوطه برای کسب سود از رشد بلند مدت نادیده گرفته می‌شود.

چگونه با فرادرس تریدر فارکس شویم؟

برای یادگیری فارکس در ابتدا لازم است با نحوه کارکرد این بازار و ساختار آن آشنا شوید. برای این منظور مطالب متنوعی در مجله فرادرس تهیه شده است که این اطلاعات را در اختیار شما قرار می‌دهد. برای اینکه بدانید چگونه می‌توان تریدر فارکس شد لازم است تا مهارت لازم در تحلیل تکنیکال را فرا بگیرید. علاوه بر این عوامل اقتصاد کلان تاثیر زیادی در نوسانات بازار فارکس دارند که یادگیری آن‌ها باعث انجام معاملات موفق در فارکس می‌شود.

توضیح تصویری باز کردن حساب در کارگزاری فارکس
برای مشاهده مجموعه فیلم‌های آموزش بورس و تحلیل تکنیکال فرادرس، روی تصویر کلیک کنید.

با توجه به اهمیت یادگیری تحلیل‌های بنیادی و تکنیکال برای تریدر شدن در فارکس، فیلم‌های آموزشی متنوعی نیز در فرادرس تهیه شده است که لینک برخی از آن‌ها را در ادامه مشاهده می‌کنید.

برای مشاهده فیلم‌های آموزشی بیشتر در حوزه بورس و تحلیل تکنیکال می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

یادگیری شغل تریدر فارکس

یادگیری شغل تریدر فارکس مزیت‌های زیادی دارد ولی از سویی دیگر افراد را با چالش‌هایی نیز روبرو می‌کند. بنابراین لازم است تا افراد آموزش‌های لازم برای ورود به فارکس را دریافت کنند. هر اندازه میزان آمادگی و مهارت افراد برای شروع ترید در فارکس افزایش یابد، احتمال موفقیت آن‌ها در این بازار نیز افزایش پیدا می‌کند.

یادگیری مفاهیم اصلی بازار فارکس یکی از موضوعاتی است که در آموزش شغل فارکس مطرح می‌شود. بنابراین برای یادگیری شغل تریدر فارکس در ادامه مفاهیم پایه در فارکس را شرح می‌دهیم.

مفاهیم پایه فارکس

اولین قدم برای یادگیری فارکس آشنایی با این بازار است که شامل موارد زیر می‌شود.

  • ساختار بازار فارکس
  • فعالان بازار فارکس
  • اصطلاحات بازار فارکس
  • عوامل تاثیرگذار در بازار فارکس

برای کسب اطلاعات موردنیاز درباره اصطلاحات فارکس می‌توانید مطلب اصطلاحات فارکس به زبان ساده از مجله فرادرس را مطالعه کنید.

انتخاب کارگزاری معتبر

کارگزاری امکان دسترسی افراد به بازار فارکس را فراهم می‌کند. بنابراین تریدرها لازم است تا در انتخاب کارگزاری مناسب فارکس دقت کنند. برای انتخاب بهترین بروکر یا کارگزاری لازم است تا به موارد زیر توجه کنیم.

  • مسائل قانون‌گذاری: قوانین و شرایط مربوطه به فعالیت در کارگزاری را شامل می‌شود. مانند مواردی از قبیل مجوزهای فعالیت کارگزاری و میزان شفافیت خدمات کارگزاری مربوطه.
  • منابع لازم برای ترید: کارگزاری مناسب فارکس می‌بایست منابعی نظیر تقویم اقتصادی، منابع آموزشی، حساب آزمایشی، ابزارهای مدیریت ریسک و سایر ابزارهای لازم برای ترید را در اختیار تریدرها قرار دهد.
  • روش‌های پرداخت مناسب: بهترین کارگزاری فارکس می‌بایست گزینه‌های ایمن و راحتی برای پرداخت وجه یا برداشت از کارگزاری برای کاربران پلتفرم معاملاتی مربوطه فراهم کند.
  • خدمات پشتیبانی: در انتخاب بروکر مناسب فارکس لازم است تا به نحوه ارائه خدمات پشتیبانی مناسب در کارگزاری مربوطه توجه کنیم.

پلتفرم معاملاتی فارکس

پلتفرم‌ معاملاتی فارکس نرم‌افزارهایی هستند که تریدرها می‌توانند با استفاده از آن‌ها انواع معاملات بازار فارکس را مدیریت کنند. انتخاب پلتفرم معاملاتی مناسب فارکس مانند متاتریدر از آن جهت دارای اهمیت است که ابزارهای مناسب برای ترید را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. پس از ثبت نام در کارگزاری تریدرها می‌توانند با نام کاربری و رمز عبور انتخابی وارد پلتفرم معاملاتی مربوطه شوند و معاملات خود را شروع کنند.

تریدری در کنار نمودار قیمت

مهارت‌های لازم برای تریدر فارکس

مهارت‌های لازم برای ورود به بازار فارکس را می‌توان به مهارت در تحلیل تکنیکال، مهارت در تحلیل بنیادی بازار فارکس و نحوه مدیریت ریسک در این بازار تقسیم کرد که در مجموع باعث می‌شود تا تریدرها استراتژی معاملاتی بهینه‌ای را در این بازار انتخاب کنند.

  • یادگیری تحلیل تکنیکال: یادگیری تحلیل تکنیکال شامل کسب مهارت در شناخت و استفاده از انواع الگوهای قیمتی و اندیکاتورها برای پیش‌بینی روندهای آتی قیمت است.
  • کسب مهارت در تحلیل بنیادی: کسب مهارت در تحلیل بنیادی بازار فارکس، تریدرها را قادر می‌کند تا بتوانند عوامل اقتصادی تاثیرگذار بر ارزش ارز کشورها را شناسایی و از آن‌ها برای انجام معاملات موفق استفاده کنند.
  • مهارت در مدیریت ریسک: با توجه به اینکه در بازار فارکس تریدرها همواره با انواع ریسک‌ها از قبیل ریسک نوسان قیمتی و ریسک نقدینگی روبرو هستند، بنابراین افزایش مهارت در مدیریت ریسک به تریدرها در انجام معاملات موفق کمک می‌کند.

برای آشنایی بیشتر با تحلیل تکنیکال می‌توانید فیلم آموزش تحلیل تکنیکال در سرمایه‌گذاری بازارهای مالی فرادرس را مشاهده کنید.

استراتژی تریدر فارکس چیست؟

استراتژی تریدر فارکس شامل تمامی موارد مربوطه به نحوه ورود به معامله و خروج از آن می‌‌شود. انتخاب استراتژی معاملاتی مناسب یکی از مواردی است که باعث انجام معاملات موفق در بازار فارکس می‌شود.

روش‌های ترید متنوعی وجود دارد که تریدرها می‌توانند برای انجام معاملات موفق در بازار فارکس از آن‌ها استفاده کنند. با توجه به تغییرات دائمی در شرایط بازار فارکس استفاده از استراتژی‌های انعطاف‌پذیر فرصت‌های سودآور بیشتری را در اختیار تریدرها قرار می‌دهد. برخی از استراتژی‌های معاملاتی بازار فارکس را در ادامه شرح می‌دهیم.

  • استراتژی ترید روند: این روش معاملاتی به تریدرها در شناسایی روندهای بازار و باز کردن پوزیشن‌های معاملاتی همراستا با آن کمک می‌کند.
  • ترید در بازه محدود قیمتی: این سبک معاملاتی بر روی انجام معاملات بین دو سطح قیمتی معین در بازه‌ زمانی مربوطه تمرکز می‌کند.
  • ترید شکست: این روش معاملاتی در زمان خروج قیمت از سطوح حمایت و مقاومت موردنظر در بازار مربوطه استفاده می‌شود.
  • استراتژی ترید مومنتوم: در این استراتژی از میزان قدرت روندهای موجود در بازار برای پیش‌بینی احتمال حرکت قیمت در جهت موردنظر استفاده می‌شود.
  • ترید با اخبار: در این استراتژی اخبار تاثیرگذار بر بازار فارکس مبنای تصمیم‌گیری در انجام معاملات قرار می‌گیرد.

نکات طلایی ترید فارکس

سوالی که همواره در میان فعالان بازار فارکس مطرح می‌شود این است که راز طلایی بهترین تریدر فارکس چیست. برای پاسخ به این سوال در ادامه نکات مهمی برای حرفه‌ای شدن در فارکس را شرح می‌دهیم.

  • استفاده از حساب دمو: همواره برای آزمایش استراتژی‌های معاملاتی جدید از حساب آزمایشی استفاده کنید. حساب دمو به تریدرها این امکان را می‌دهد تا بتوانند همواره استراتژی‌های معاملاتی خود را بهینه‌سازی کنند.
  • یادگیری مستمر: با توجه به اینکه بازار فارکس همواره در حال تغییر است بنابراین تریدرها نیاز دارند تا همواره روش‌های جدید معاملاتی در این بازار را یاد بگیرند.
  • استفاده از حد ضرر: با توجه به پرریسک بودن ترید در بازار فارکس همواره از استاپ لاس برای محافظت از دارایی‌های خود استفاده کنید.
  • کنترل احساسات: احساساتی از قبیل ترس، طمع و اعتماد به‌ نفس کاذب باعث تصمیم‌گیری‌های غیرمنطقی در زمان انجام معاملات می‌شود. بنابراین لازم است تا همواره احساسات خود را در زمان ترید کنترل کنید.
  • ثبت جزئیات معاملات: همواره جزئیات معاملات خود را یادداشت کنید. این موضوع کمک می‌کند تا نحوه انجام معاملات خود را ارزیابی کنید و این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید استراتژی‌های بهینه را پیدا کنید و اشتباهات قبلی در ترید را برطرف کنید.

مقدار درآمد تریدر فارکس

شغل تریدر فارکس چقدر درآمد دارد سوال پرتکراری است که بسیاری از افراد قبل از ورود به فارکس و یادگیری نحوه ترید در این بازار به دنبال پاسخی برای آن هستند. درآمد تریدر فارکس به میزان تجربیات و مهارت تریدر در انجام معاملات بستگی دارد. بنابراین مقدار مشخصی برای درآمد تریدرهای فارکس نمی‌توان ذکر است.

یادگیری مهارت‌های لازم قبل از ورود به بازار فارکس، برطرف کردن اشتباهات تریدهای ناموفق و استفاده از استراتژی‌های مناسبی برای مدیریت ریسک و سرمایه از عواملی هستند که تریدرها می‌توانند با رعایت آن‌ها درصد معاملات موفق و در نتیجه سطح درآمد خود از بازار فارکس را افزایش دهند.

فردی در حال ترید

برای ورود به فارکس چقدر سرمایه لازم است؟

سرمایه اولیه برای ورود به فارکس چقدر است. در حال حاضر این امکان وجود دارد که با سرمایه‌هایی در حدود ۲۰ دلار نیز برای ورود به فارکس اقدام کنید. بنابراین افراد می‌توانند با هر سرمایه‌ای در فارکس فعالیت کنند.

برخی از افراد نیز می‌توانند در شرکت‌هایی به عنوان تریدر استخدام شوند و بدون سرمایه نیز برای شرکت‌های مربوطه سودآوری کنند. شرکت‌های موردنظر نیز درصدی از سود حاصل را به این افراد می‌دهد.

تریدر فارکس چگونه شغلی است؟

برخی افراد قبل از اقدامات اولیه برای تریدر شدن در فارکس ممکن است بپرسند آیا تریدر فارکس شغل خوبی است و با توجه به هزینه شغل تریدر فارکس آیا این شغل به درد می‌خورد. برای اینکه بتوانید راحت‌تر به این سوال پاسخ دهید در ادامه مزایا و معایب شغل تریدر فارکس را شرح می‌دهیم تا با توجه به آن‌ها بتوانید تصمیم‌گیری درباره تریدر شدن در فارکس را انجام دهید. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که مزایای تریدر فارکس چیست و فواید ترید در این بازار را شرح می‌دهیم.

مزایای تریدر فارکس چیست؟

با وجود اینکه شغل تریدر فارکس یکی از حرفه‌های پرریسک است اما با توجه به برخی مزایای شغل فارکس افراد تمایل دارند در این بازار فعالیت کنند. برای اینکه بدانیم مزایای تریدر فارکس چیست در ادامه آن‌ها را شرح می‌دهیم.

  • در دسترس بودن: بازار فارکس یکی از بازارهایی است که تمامی افراد می‌توانند به‌راحتی وارد آن شوند. تریدرها می‌توانند با ایجاد حسابی در کارگزاری در کمترین زمان ممکن معاملات خود را شروع کنند.
  • انجام معاملات آنلاین: تریدرهای فارکس تمامی معاملات را به‌طور آنلاین و در قیمت لحظه‌ای بازار انجام می‌دهند. از سویی دیگر می‌توانند اطلاعات و اخبار موردنیاز را نیز به‌طور آنلاین دریافت کنند.
  • بازه کاری مناسب: با توجه به اینکه بازار فارکس پنج روز هفته و به‌طور ۲۴ ساعته فعالیت می‌کند، بنابراین تریدرها می‌توانند زمان کاری انعطاف‌پذیری داشته باشند.
  • کسب سود آنی: نوسانات بالای بازار فارکس باعث می‌شود تا موقعیت‌های معاملاتی بیشتری در اختیار تریدرها قرار بگیرد. در این حالت تریدرها با نوسان‌گیری از بازار فارکس می‌توانند کسب سود کنند.
  • نقدینگی بالا: بازار فارکس دارای بیشترین حجم معاملات در میان بازارهای مالی است. این موضوع باعث می‌شود تا همواره نقدینگی کافی برای انجام معاملات وجود داشته باشد.
  • تاثیرپذیری اندک از اخبار درون شرکتی: برخلاف بازار سهام، اوراق قرضه و حتی بورس کالا که ممکن است تحت تاثیر اخبار خصوصی افراد سازمانی خاص و سهام‌داران عمده قرار گیرند، بازار فارکس از این موارد تاثیرپذیری کمتری دارد.

معایب فعالیت در فارکس

در کنار مزایای شغل فارکس تریدرها در این بازار ممکن است با مواردی مواجه شوند که انجام معاملات موفق در بازار فارکس را با چالش روبرو می‌کند. این موارد را می‌توانیم جزو معایب شغل فارکس دسته‌بندی کنیم که در ادامه برخی از آن‌ها را شرح می‌دهیم.

  • ریسک نوسانات بازار: با وجود اینکه نوسانات قیمت باعث کسب سود می‌شود اما در بسیاری موارد این نوسانات تریدرهای فارکس را با زیان مواجه می‌کند.
  • ریسک بالا برای تریدرهای خرد: با توجه به اینکه حجم زیادی از معاملات بازار فارکس را بانک‌ها و موسسات اقتصادی بزرگ انجام می‌دهند، بنابراین این سازمان‌ها بر روی نوسانات بازار فارکس تاثیرگذار هستند و ریسک تریدرهای خرد را در بازار فارکس افزایش می‌دهند.
  • عدم امنیت شغلی: در بازار فارکس هیچ نهادی پاسخگوی مشکلات احتمالی تریدرها نیست و معامله‌گران باید به تنهایی مشکلات خود را حل کنند.
  • استرس کاری بالا: نوسانات دائمی قیمت‌ها و دشواری در شناسایی روندهای احتمالی تریدرها را با استرس کاری بالایی روبرو می‌کند.
  • ریسک اهرم در معاملات: فارکس امکان گسترده‌ای را برای تریدرهای مجرب در استفاده از اهرم در معاملات فراهم می‌‌کند. تریدرها می‌توانند در این بازار از اهرم‌های ۱:۱۰۰ یا بالاتر استفاده کنند که این موضوع باعث افزایش ریسک و ضرردهی تریدرها می‌شود.

یادگیری فارکس با فرادرس

برای یادگیری فارکس نیاز است تا علاوه بر درک مفاهیم اولیه و ساختار این بازار، تحلیل تکنیکال را یاد بگیریم و از تاثیر عوامل بنیادی بر نوسانات این بازار نیز مطلع باشیم.

برای این منظور لازم است تا افراد برای انجام معاملات موفق در این بازار در ابتدا اصول تحلیل انواع الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال را فرا بگیرند و در کنار آشنایی با الگوهای شمعی نحوه تاثیرگذاری عوامل بنیادی بر نوسانات بازار فارکس را یاد بگیرند.

مجموعه آموزش علوم اقتصادی
برای مشاهده مجموعه فیلم آموزش علوم اقتصادی روی تصویر کلیک کنید.

برای اینکه بدانیم شغل تریدر فارکس چیست فیلم‌های آموزشی متنوعی در فرادرس تهیه شده است که لینک برخی از آن‌ها را در فهرست زیر مشاهده می‌کنید.

برای مشاهده فیلم‌های آموزشی بیشتری در حوزه اقتصاد می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

جمع‌بندی

در ابتدای این مطلب از مجله فرادرس شغل تریدر فارکس را شرح دادیم و به این موضوع پرداختیم که تریدر فارکس چه کسی است. در ادامه به این سوال پاسخ دادیم که چه چیزی در فارکس خرید و فروش می‌شود. سپس فرق سرمایه‌گذاری و ترید در این بازار را شرح دادیم.

در ادامه مواردی از قبیل مفاهیم پایه فارکس، انتخاب کارگزاری معتبر و پلتفرم معاملاتی فارکس را توضیح دادیم. با توجه به اینکه موفقیت در بازار فارکس نیازمند کسب مهارت‌های ویژه‌ای است بنابراین مهارت‌های لازم برای تریدر فارکس را بیان کردیم. سپس به این موضوع پرداختیم که استراتژی تریدر فارکس چیست.

نکات طلایی ترید فارکس را توضیح دادیم و به این سوال پاسخ دادیم که برای ورود به فارکس چه مقدار سرمایه لازم است. مزایا و معایب ترید در بازار فارکس را شرح دادیم و در پایان درباره یادگیری فارکس با فرادرس توضیحاتی را بیان کردیم.

source

توسط expressjs.ir