۱۷:۰۰ – ۰۸ دی ۱۴۰۳
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی– علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی با اشاره به تاثیر قطعی برق کارخانه های لبنی بر تولید گفت: با قطع و خاموشی ۲ ساعته برق کارخانه های لبنی، مقداری محصول یا مواد خام وارد فاضلاب می شود و از طرفی بدلیل آنکه عمده خطوط تولید برقی است، آسیبی از حیث خاموشی ها به دستگاه الکترونیکی وارد می شود.
به گفته او، با قطع روزانه و مکرر برق واحدهای لبنی عملا ۷ تا ۸ ساعت فعالیت واحدهای تولید لبنیات را متوقف کرده ایم چراکه ۲ ساعت برق واحد قطع می شود، ۴ ساعت شست و شوی مجدد خطوط تولید زمان می برد و همچنین ساعتی بالارفتن دستگاه ها برای آمادگی دریافت محصول زمان می برد.
ظفری ادامه داد: با توجه به آنکه ماده اولیه تولید محصولات لبنیات، شیرخام است و امکان نگهداری شیر بدلیل ورود مجدد شیر در روز بعد وجود ندارد، از این رو قطعی برق ها آسیب جدی به تولید وارد می کند که اکنون در خصوص خسارت کلی قطعی برق ها اطلاع رسانی دقیقی صورت نگرفته است.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی افزود: با قطعی ۷ تا ۸ ساعته برق واحدهای لبنی در طول روز و توقف خطوط تولید، تولیدکنندگان ناگریز به پرداخت اضافه کار به نیروی کار هستند، حال این هزینه ها را باید از کجا تامین کند ؟ چه کسی خسارت این واحدها را می پردازد؟
او با بیان اینکه قطعی برق ها ساعت مشخصی ندارد و یکبار در صبح و روز دیگر در ظهر اتفاق می افتد، تصریح کرد: قطعی برق صنایع لبنی، ۲۰ تا ۳۰ درصد منجر به کاهش تولید محصولات لبنی شده است.
source