یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان، نانوذرات اکسید روی(ZnO) با کاربرد در آبکاری شیرآلات ساختمانی را به بازار معرفی کرد و به گفته آنها تا زمانی که پوشش روی سطح شیرآلات باقی باشد، خاصیت آنتی‌باکتریال نیز در محصول وجود خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، ریحانه اتفاق، عضو هیات مدیره این شرکت گفت: شرکت ما برای دو محصول نانوذرات اکسید روی و اکسید گرافن گواهی نانومقیاس دریافت کرده است. در حال حاضر پودر اکسید روی به تولید صنعتی رسیده و ماهانه ۲۰۰ کیلوگرم از این پودر تولید می‌شود.

وی افزود: از این نانوذرات در آبکاری شیرآلات استفاده می‌شود تا خواص آنتی باکتریال روی محصولات خود ایجاد کند. تا زمانی که پوشش حاوی نانوذرات اکسید روی در بدنه شیرآلات وجود داشته باشند و پوشش آن خراب نشود، خاصیت آنتی‌باکتریال روی محصول وجود خواهد داشت.

اتفاق افزود: علاوه براین با شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی نیز وارد همکاری شدیم تا از این نانوذرات اکسید روی در محصولات پزشکی به‌ویژه ادوات فیزیوتراپی استفاده شود. یکی از شرکت‌های تولیدکننده پدهای کولر نیز قرار است از این نانوذرات اکسید روی در محصولات خود استفاده کند.

عضو هیات مدیره این شرکت ادامه داد: اکسید گرافن را به صورت سوسپانسیون و در مقیاس نیمه‌صنعتی تولید می‌کنیم و در حال حاضر ۵۰ لیتر در ماه تولید داریم. این کلوئید را به شرکت‌های صنعتی مختلف به منظور انجام تحقیق و توسعه می‌دهیم. یکی از شرکت‌های تولیدکننده باتری، از این اکسید گرافن برای توسعه محصولات جدید خود استفاده می‌کند.

به نقل از ستاد نانو، وی اظهار کرد: در بخش تولید پارکت نیز اکسید گرافن برای افزایش استحکام محصولات به کار گرفته شده است. رایزنی با بخش‌های دیگر صنعت در حال انجام است تا دامنه استفاده صنعتی از اکسیدگرافن افزایش یابد. برخلاف اکسید روی، هنوز میزان استفاده از اکسیدگرافن در صنعت کم است، بنابراین فرصت‌های تجاری زیادی برای اکسیدگرافن وجود دارد. با معرفی بهتر و بیشتر اکسید گرافن امکان استفاده بیشتر آن در صنعت فراهم می‌شود.

این شرکت دانش‌بنیان متشکل از اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دوره‌های پسادکتری و دکتری دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه فناوری‌نانو، فیزیک، شیمی و علم مواد است. هدف محوری این شرکت تولید محصولات متنوع و متعدد در حوزه نانو با کاربردهای مختلف، با کیفیت عالی و با قیمتی مناسب برای عرضه به مراکز پژوهشی و دانشگاهی کشور بوده تا به تدریج نیاز پژوهشگران را به واردات محصولات خارجی کاهش دهد.

انتهای پیام 

source

توسط expressjs.ir