شایانیوز- فینگرفودها غذاهای خوشمزه و جذابی هستن که مخصوصا برای مهمونی ها، رنگ و لعاب خوبی به میز غذا میدن و خیلی هم طرفدار دارن. انواع خیلی زیادی از فینگرفودها رو میشه با مواد غذایی مختلف درست کرد و مهمون ها رو ذوق زده کرد! کراکت مرغ و سیب زمینی هم یه فینگرفود خیلی خوشمزه ست که ما در این مطلب، طرز تهیه اون رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

keraket-morgh-5

مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ

ران مرغ 4 عدد

سیب زمینی متوسط 3 عدد

پیاز یک عدد

برگ بو یک برگ

پنیر پیتزا یک پیمانه

پاپریکا یک قاشق غذاخوری

پودر سیر و پودر آویشن از هر کدوم نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه  نصف قاشق چایخوری

آرد 1 تا 2 قاشق غذاخوری

کره یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم سوخاری کردن:

آرد گندم یک پیمانه

پودر سیر، پاپریکا، فلفل به میزان لازم

تخم مرغ  3 عدد

پودر سوخاری 150 گرم

keraket-morgh-2

طرز تهیه کراکت مرغ

مرحله اول

برای درست کردن کراکت مرغ، ابتدا مرغ، سیب زمینی های پوست گرفته، پیاز دو قسمت شده، برگ بو، نمک و زردچوبه رو داخل قابلمه بریزید، مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدید به مدت یک و نیم ساعت کاملا بپزه.

مرحله دوم

بعد از اینکه پختن سیب زمینی ها رو جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید و تا داغن، با گوشت کوب لهشون کنید. مرغ ها رو هم جداگانه از استخون جدا کنید و روی تخته آشپزخونه خیلی ریز خرد کنید و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه پودر سیر، آویشن، پاپریکا و پنیر پیتزا رو اضافه کنید و با دست حسابی چنگ بزنید و ورز بدید و در نهایت یک قاشق کره ذوب شده و اگر خمیر انسجام نداشت کمی آرد اضافه کنید و دوباره ورز بدید. حالا از خمیر کمی بزرگتر از گردو بردارید و داخل دستدون گرد کنید و بعد به شکل بیضی دربیارید و در ظرفی بچینید و نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید.

مرحله چهارم

آرد رو داخل یک بشقاب بریزید؛ پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه بهش اضافه کنید و هم بزنید تا آرد مزه دار بشه. داخل یک بشقاب دیگه هم تخم مرغ ها رو بشکنید و با چنگال هم بزنید و داخل یک ظرف دیگه پودر سوخاری دانه ریز بریزید.

keraket-morgh-3

مرحله پنجم

کراکت ها رو یکی یکی اول داخل آرد مزه دار شده بغلتونید، بعد خارج کرده به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت داخل آرد سوخاری بغلتونید. همه کراکت ها رو به همین ترتیب سوخاری کنید و داخل یک ظرف بچینید.

مرحله ششم

داخل یک تابه خیلی کم روغن بریزید و هر دو طرف کراکت ها رو سرخ کنید. چون داخل کراکت ها پخته شده، نیازی نیست داخل روغن شناور سرخ بشن. بعد از اینکه سرخ شدن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافیشون کشیده بشه.

مرحله هفتم

کراکت های مرغ خوشمزه رو داخل ظرف بچینید و با کاهو، گوجه گیلاسی، خیارشور و سس مورد علاقتون سرو کنید. نوش جان.

*اگر کراکت مرغ رو در تعداد زیاد درست کردید، اون ها رو قبل از سرخ کردن داخل ظرف دردار بذارید، بین شون کاغذ روغنی پهن کنید تا به هم نچسبن و داخل فریزر نگهداری کنید.

keraket-morgh-4

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir