شایانیوز- خورش های سنتی ایرونی در کنار پلوی زعفرونی و یا کته، مورد پسند خیلی از ایرونیاست. عده معدودی هستن که پلو و خورش قورمه سبزی یا پلو و خورش فسنجون رو دوست نداشته باشن. خورش قیمه هم یکی دیگه از خورش های پرطرفداره که به ابتکار اون هایی که به بادمجون علاقمندن، نوع بهتری به نام قیمه بادمجون پیدا کرده و اون هم خیلی خوشمزه ست. خورش قیمه اگر با گوشت گوسفندی و با حوصله آماده بشه خیلی عالیه و اگر خورش قیمه بادمجون رو هم می پسندید ما اینجا یه دستور فوق العاده از این غذا رو براتون داریم. تا پایان همراه ما باشید.

gheyme-bademjun-2

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجون

گوشت گوسفندی یا گوساله ۲۰۰ گرم

لپه ۵ قاشق غذاخوری

بادمجون متوسط یک عدد

گوجه فرنگی متوسط 6 عدد

پیاز متوسط یک عدد

لیمو عمانی ٣ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

پودر زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری پُر

زردچوبه یک و نیم قاشق چایخوری

فلفل ‌سیاه نصف قاشق چایخوری

نمک و روغن به مقدار لازم

gheyme-bademjun-4

طرز تهیه خورش قیمه بادمجون

مرحله اول

برای درست کردن خورش قیمه بادمجون، ابتدا از حدود 2 ساعت قبل لپه‌ ها رو بشویید و با مقداری آب خیس کنید. گوجه‌ فرنگی ها رو پوره یا رنده کنید و داخل ماهیتابه روی شعله ملایم تفت بدید تا آبش کشیده بشه سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

پیاز رو پوست بگیرید، نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید. وقتی سبک شد، گوشت خورشتی‌ رو اضافه کنید. زردچوبه، زیره و فلفل رو هم بهش اضافه کنید و چند دقیقه دیگه تفت بدید.

gheyme-bademjun-5

مرحله سوم

پوره گوجه‌ فرنگی رو به همراه کمی آب بریزید و اجازه بدید حدود یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم بپزه. بعد از این مدت، لپه خیس خورده، نمک، لیمو عمانی ‌ها و یکم آب اضافه کنید و یک ساعت و نیم دیگه هم بذارید تا بپزه.

مرحله چهارم

بادمجون رو پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنید و با روغن سرخ کنید. ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید و روی حرارت کم بذارید خورش جا بیفته.

gheyme-bademjun-1

مرحله پنجم

تا خورش قیمه بادمجون خوشمزه و لذیذ جا میفته، سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرید و سرخ کنید و کنار خورش همراه با پلو یا کته سرو کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir