شایانیوز- شاید اگر از آدم ها بپرسی با شنیدن کلمه «پیش غذا» یاد چی میفتید؟ اکثرشون بگن «سوپ» این پیش غذای محبوب در سراسر جهان بهترین و معمول ترین شروع برای یه وعده غذایی به حساب میاد. انواع خیلی زیادی از سوپ ها با طعم و مزه های متفاوت وجود داره که هرکس میتونه بنا به ذائقه خودش اون ها رو انتخاب کنه و بپزه.
سوپ جو، سوپ ورمیشل، سوپ شیر و… از معروف ترین و خوشمزه ترین سوپ ها هستن. سوپ قارچ که میشه اون رو با شیر یا خامه هم درست کرد یکی دیگه از سوپ های خوشمزه و محبوبه که ما در ادامه این مطلب، طرز تهیه اون رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و شیر
برنج ۵ قاشق غذاخوری
شیر یک لیتر
قارچ متوسط 15 عدد
هویج متوسط یک عدد
نخود فرنگی نصف لیوان
پیازچه خرد شده یک سوم لیوان
جعفری خرد شده یک سوم لیوان
کره ۵۰ گرم
زردچوبه نوک قاشق چایخوری
نمک، جوز هندی، فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ قارچ و شیر
مرحله اول
قارچ ها و هویج رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه روی حرارت بذارید، کره رو بریزید و قارچ و هویج خرد شده رو همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک تفت بدید.
مرحله دوم
برنج رو بشویید و حدود 3، 4 دقیقه بعد از تفت خوردن هویج و قارچ، به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدید به مدت حدودا نیم ساعت بجوشه.
مرحله سوم
بعد از گذشت این مدت، جعفری خرد شده، پیازچه خرد شده، نخود فرنگی، فلفل قرمز و ۳ لیوان آب به قابلمه سوپ قارچ اضافه کنید و اجازه بدید حدود 30 تا 40 دقیقه دیگه با در باز روی حرارت کم بجوشه.
مرحله چهارم
وقتی سوپ قارچ به غلظت دلخواهتون رسید مقداری جوز هندی داخل اون رنده کنید، هم بزنید و از روی حرارت بردارید، داخل ظرف بکشید و همراه آب لیمو ترش تازه سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با دستورهای عالی غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.
source