شایانیوز- احتمالا با شنیدن «کاچی» یاد خانم های تازه زایمان کرده میفتید! یه خوردنی سنتی خوشمزه و مقوی که قدیمی ها معتقدن خیلی برای خانم های تازه زایمان کرده مفیده و باعث بهبود حالشون میشه. اما خب این دسر خوشمزه فقط مخصوص این دسته از خانم ها نیست و میشه اون رو توی خونه درست کرد و از خوردنش در کنار عزیزان، لذت برد.
هرچند که کاچی اگر برای خانم های تازه زایمان کرده درست بشه، مغزها و ادویه های گرم زیادی داره، میشه اون رو برای بقیه افراد، متعادل تر درست کرد. در ادامه این مطلب، طرز تهیه کاچی با دستور خاص مادربزرگ ها رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کاچی
آرد گندم یک پیمانه
کره 100 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آب سرد سه پیمانه
زعفرون دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام به اندازه دلخواه
ادویه ها:
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
*استفاده از این ادویه ها اختیاری هست و می تونید هر کدوم رو که تمایل دارید، حذف کنید.
طرز تهیه کاچی
مرحله اول
برای درست کردن کاچی، ابتدا شکر و آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر کاملا توی آب حل بشه. گلاب و زعفرون دم کرده رو هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی این مخلوط به جوش اومد اون رو از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
آرد رو یکی دو بار الک کنید. کره و روغن رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بذارید. وقتی کره ذوب شد، آرد رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ آرد طلایی بشه.
مرحله سوم
پودر دارچین، پودر زیره، پودر زنجبیل و پودر هل رو اضافه کنید و تفت بدید. کمی بعد شربتی که درست کردید رو با احتیاط و به آرومی به آرد تفت داده شده اضافه کنید و اجازه بدید غلیظ بشه و به روغن بیفته.
مرحله چهارم
خلال پسته و خلال بادام رو اضافه کرده و مخلوط کنید. کاچی خوشمزه حاضره و می تونید از روی حرارت بردارید. اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با خلال پسته، خلال بادام و گل رز خشک تزئین کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای عالی غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.
source