شایانیوز- اگر ازت بپرسن چند تا دسر سنتی ایرونی نام ببر احتمالا میگی شله زرد، فرنی، ماقوت، شیر برنج و یکی دو تا دسر معروف دیگه. اما لیست دسرهای سنتی کشورمون بلند بالاست و تنوع خیلی زیادی داره. مسقطی یکی از خوشمزه ترین موارد این لیسته که توی شهرهای مختلف کشور به شیوه های مختلف و با مواد غذایی متنوع درست میشه.
در معمول ترین شیوه، شکر با زعفرون، نشاسته و یکی دو مورد مغزیجات ترکیب میشه ولی میشه مسقطی رو سالم تر و کم کالری تر و با شیره انگور هم درست کرد. ما قصد داریم در ادامه این مطلب، طرز تهیه مسقطی با شیره انگور و گردو رو بهتون آموزش بدیم که طعم و مزه خیلی خوبی داره و برای کسانی که محدودیت مصرف شکر دارن، مناسبه. این آموزش رو از دست ندید و تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی با شیره انگور
شیره انگور یک لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گردو ۴ عدد
آب ۲ لیوان
طرز تهیه مسقطی با شیره انگور
مرحله اول
برای درست کردن مسقطی با شیره انگور، ابتدا آب، نشاسته ذرت، آرد سفید و شیره انگور رو با هم مخلوط کنید و وقتی یکدست شد روی حرارت ملایم گاز قرار بدید.
مرحله دوم
مایه رو مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. سپس گردوی خرد شده و پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت مایه بیشتر بشه و حالت کشدار پیدا کنه.
مرحله سوم
یک ظرف مناسب که کمی گود باشه انتخاب کرده و کف و دیواره های اون رو کمی چرب کنید. حالا مایه مسقطی با شیره انگور رو که به غلظت مناسب رسیده رو داخل ظرف بریزید و سطح اون رو با پشت قاشق صاف کنید.
مرحله چهارم
ظرف رو برای چند ساعت در یخچال قرار بدید تا سفت بشه و خودش رو بگیره. بعد از این مدت روی تخته یا کانتر آشپزخونه مقداری پودر نارگیل بپاشید و مسقطی رو روی اون برگردونید. سمت دیگه اون رو هم پودر نارگیل بریزید و به قطعات و اندازه های دلخواه برش بزنید.
مرحله پنجم
مسقطی با شیره انگور حاضره و می تونید اون رو سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای عالی غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.
source