شایانیوز- هویج پلو یه غذای محبوب و شناخته شده تبریزیه که توی همه نقاط کشور طرفدار داره. هویج پلو به روش های مختلف و با گوشت تکه ای، گوشت چرخ کرده، مرغ و یا حتی بدون گوشت و به صورت گیاهی می پزن. اگر هویج پلو با رعایت اصول و فوت و فن خودش و با برنج خوش عطر شمالی و زعفرون با کیفیت جنوب خراسان طبخ بشه طعم و مزه بی نظیری داره. قبلا طرز تهیه هویج پلو رو با انواع گوشت ها بهتون آموزش دادیم. در ادامه این مطلب، قصد داریم طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و لذیذ بدون گوشت و با قارچ رو بهتون آموزش بدیم. تا پایان همراه ما باشید.

havijpolo-3

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با قارچ

برنج ٢ لیوان

هویج ٣ یا ٤ عدد

قارچ متوسط ٨ یا ٩ عدد

زرشک یک فنجون

شکر ۲ قاشق مرباخوری

دارچین یک قاشق چایخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

havijpolo-6

طرز تهیه هویج پلو با قارچ

مرحله اول

پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده رو به همراه دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه سرخ کنید. ٧،٨ دقیقه بعد قارچ ها رو چهار قسمت کنید، به پیاز اضافه و با حرارت زیاد ۳ دقیقه سرخ کنید.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ لیوان برنج رو که از قبل شستید و خیس کردید رو اضافه کنید، مقداری آب بریزید و اجازه بدید روی حرارت زیاد بجوشه و آبش تبخیر بشه. بعد در قابلمه رو ببندید و روی حرارت کم بذارید تا به مدت 40 دقیقه دم بکشه.

havijpolo-5

مرحله سوم

تا پلو دم میکشه، زعفرون رو آسیاب کنید و روش 2 تا 3 تکه یخ بریزید تا رنگش کاملا باز بشه. هویج ‌ها رو هم پوست بگیرید و درشت رنده کنید، سپس ۱۰ دقیقه با مقداری روغن روی حرارت کم سرخ کنید.

مرحله چهارم

وقتی هویج نرم شد، زرشک رو به همراه شکر، کمی نمک و زعفرون دم کرده اضافه کنید و تفت بدید. ٢ دقیقه‌ بعد از روی حرارت بردارید.

havijpolo-4

مرحله پنجم

وقتی پلو دم کشید، اون رو به همراه هویج و زرشک تفت داده شده، به صورت لایه لایه توی ظرف مورد نظرتون بکشید و همراه سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.

اگر به آشپزی علاقمند هستید، صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو با کلی دستورهای عالی دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir