روکر انار
روکر انار

برای درست کردن این روکر انار خوشمزه و زیبا اول پودر ژله انار را داخل یک کاسه پیرکس یا شیشه‌ای بریزید و یک لیوان دسته‌دار فرانسوی آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. کاسه را روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید و اجازه بدهید دانه‌های ژله کاملا حل شود و یک مایه شفاف داشته باشید. حالا قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید. در انتها درباره نحوه بیرون آوردن دسر از انواع قالب توضیح می‌دهیم، پس با خیال راحت قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید و برای اطمینان کمی کف قالب را با پنبه چرب کنید. دانه‌های انار را کف قالب بریزید و چند قاشق از ژله را روی انار‌ها بریزید و قالب را یک ربع داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. دوباره قالب را خارج کنید و بقیه ژله را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

در مرحله بعد باید کرم روکر را آماده کنیم. آرد گندم، شکر و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام مواد را هم بزنید تا کم‌کم به غلظت فرنی برسد. وقتی به غلظت رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط کنید تا باز شود، سپس روی بخار آب جوش بگذارید تا کاملا شفاف شود. حالا پودر ژلاتین آب شده را همراه با وانیل و خامه صبحانه به قابلمه کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید کرم از حرارت بیفتد. بیسکوییت پتی‌پور را خرد کنید و داخل کرم بریزید و هم بزنید تا بیسکوییت با مواد مخلوط شود. قالب ژله را از یخچال خارج کنید. مطمئن باشید که ژله کاملا بسته و سفت شده است. حالا کرمی را که آماده کرده‌اید، با ملاقه کم کم داخل قالب و روی لایه ژله‌ای بریزید. قالب را دوباره داخل یخچال بگذارید و سه تا پنج ساعت زمان بدهید تا روکر کاملا ببندد. بعد از این مدت زمان می‌توانید روکر را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید.

برای اینکه دسر را به راحتی از قالب خارج کنید، باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد، سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش داخل ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید در یک کاسه آب جوش بگذارید و کمتر از یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود و قالب پلاستیکی و چدنی مدت بیش‌تری طول می‌کشد. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت. به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خامه و دانه‌های سرخ انار تزیین کنید. نوش جان.

نکات تکمیلی

۱ ـ برای درست کردن روکز انار می‌توانید از بیسکوییت پتی‌پور ساده یا کاکائویی به دلخواه استفاده کنید. به جای بسکوییت پتی‌پور می‌توانید از هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی یا کاکائویی بدون کرم استفاده کنید.

۲ ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۳ ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

source

توسط expressjs.ir