تراشه Dimensity 7350 با استفاده از نسل دوم لیتوگرافی 4 نانومتری TSMC (به احتمال زیاد N4P) ساخته شده است. این چیپست مشتمل بر دو هسته 3 گیگاهرتزی Cortex-A715 و شش هسته Cortex-A510 است. لازم به ذکر است، گوشیهای مجهز به این چیپست، میتوانند از رمهای LPDDR5 و LPDDRx (با حداکثر فرکانس 6,400 مگابیت بر ثانیه) و همچنین حافظه داخلی از نوع UFS 3.1 بهرهمند شوند.
پردازنده گرافیکی تراشه جدید مدیاتک Mali-G610 MC4 است. این پردازنده در کنار MediaTek HyperEngine 5.0، به اجرای سریع و روانتر بازیها کمک کرده و در عین حال به کاهش مصرف باتری نیز نیمنگاهی دارد. گفتنیست، Dimensity 7350 برای پردازشهای مرتبط با هوش مصنوعی به MediaTek NPU 657 تکیه میکند.
پردازنده سیگنالهای تصویری یا ISP در این تراشه Imagiq 765 نام دارد که از تصاویر 14 بیتی HDR پشتیبانی میکند. به لطف این ISP، دیوایسهای مجهز به Dimensity 7350 میتوانند از دوربینهایی با وضوح حداکثر 200 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری 4K (با سرعت 30 فریم در ثانیه) بهرهمند باشند. گفتنیست، ترکیب این ISP با NPU 657 میتواند «نویز در تصاویر را به حداقل رسانده»، «عملکرد در محیطهای کمنور را بهبود بخشیده» و «سبکهای منحصربهفردی را خلق کند.»
علاوه بر فیلمبرداری 4K، ضبط ویدئوی FHD به صورت همزمان با دو دوربین و در عین حال حفظ فوکوس با فوکوس خودکار تمام-پیکسلی از دیگر ظرفیتهای این ISP به شمار میرود. همچنین، طبق ادعای مدیاتک، به لطف قابلیتی موسوم به MCNR (کاهش نویز با جبران حرکتی)، ویدئوها و استریمهای زنده باکیفیت و واضح خواهند بود.
با توجه به تکنولوژی MiraVision 765، دیوایسهایی که در ساخت آنها از Dimensity 7350 استفاده شود، میتوانند نمایشگری با رزولوشن FHD+ با نرخ تازهسازی حداکثر 144 هرتز داشته باشند. به گفته مدیاتک، تکنولوژی MiraVision 765 با انواع مختلف استانداردهای HDR – از جمله HDR10+ ،CUVA HDR و دالبی HDR – سازگار بوده و نکته جالب آنکه به لطف هوش مصنوعی، محتوای SDR میتواند به طور هوشمند به محتوایی با کیفیت HDR تبدیل شده و همین امر تجربه بصری را تا حد قابلتوجهی بهبود میبخشد.
با توجه به حضور مودم نسل پنجمی – که با استاندارد 3GPP Release-16 سازگار است – دیوایسهای مجهز به Dimensity 7350 از هر دو حالت مستقل (SA) و غیرمستقل (NSA) شبکه 5G پشتیبانی میکنند. به گفته مدیاتک، این مودم حداکثر سرعت دانلود 4.7 گیگابیت بر ثانیه را امکانپذیر کرده و به لطف قابلیتی موسوم به MediaTek 5G UltraSave 2.0، مصرف باتری برای ارتباطات 5G به کمترین میزان خود میرسد. سایر گزینههای ارتباطی این تراشه عبارتند از وای-فای 6E، بلوتوث 5.3 و موقعیتیابی ماهوارهای.
کمپانی مدیاتک هنوز اعلام نکرده که چیپست Dimensity 7350 برای اولین بار در ساخت چه دیوایسی به کار گرفته میشود، اما همان طور که گفته شد، این تراشه برای محصولات میانرده طراحی شده و لذا اینکه اسمارتفون ردهبالایی با این چیپست وارد بازار شود، دور از انتظار است.
source