شایانیوز- خورش های ایرانی وقتی با کته یا پلوی زعفرونی همراه میشن، طعم و مزه ای دارن که واقعا فوق العاده ست. یه ظرف خورش قورمه سبزی رو تصور کن در کنار یه دیس پلو با پیاز و سالاد شیرازی یا خورش قیمه با سیب زمینی سرخ کرده و کته و یا خورش به آلو به همراه پلوی زعفرونی و سبزی خوردن!

احتمالا مزه همه شون رو تونستی تصور کنی و حالا دلت می خواد اونی که بیشتر از همه دوست داری رو هر چه زودتر بپزی و نوش جان کنی! خورش های زیاد دیگه ای هست که در فرهنگ غذایی ایرونیا جایگاه خاصی دارن؛ یکی از این خورش ها، خورش کرفسه که طرفدارای زیادی داره. این خورش خوشمزه رو میشه هم با گوشت گوسفندی، هم گوشت گوساله و هم مرغ درست کرد و همگی هم خوشمزه و لذیذ هستن. توی این مطلب طرز تهیه خورش کرفس با مرغ رو بهتون آموزش میدیم ضمن اینکه رازهای لعاب دار و خوشمزه شدنش رو هم یادآوری می کنیم. تا پایان همراه ما باشید.

khorosh-karafs-3

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با مرغ

کرفس 500 گرم

مرغ 5 تکه

پیاز بزرگ یک عدد

سیر 2 حبه

زعفرون دم کرده 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آبغوره نصف لیوان

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواه

روغن به میزان کافی

این میزان مواد اولیه برای 5 نفر کافیه و  میتونید بسته به تعداد نفراتی که قصد دارید خورشت کرفس براشون بپزید، این مقادیر رو کم یا زیاد کنید.

khorosh-karafs-4

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

مرحله اول

پیاز رو رنده کنید و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید. وقتی طلایی شد تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و بعد از تغییر رنگ کامل مرغ ها، سیر له شده، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید.

مرحله دوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا بوی خامی رب گرفته بشه. حالا نوبت اضافه کردن ساقه و برگ کرفس شسته و خرد شده هست. چند دقیقه روی حرارت تفت بدید و بعد حدود 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاد.

khorosh-karafs-5

مرحله سوم

وقتی خورشت به جوش اومد، زعفرون دم کرده و آبغوره رو هم اضافه کنید. حرارت رو کم کرده و حدود دو ساعت زمان بدید تا خورشت کرفس با مرغ بپزه. بعد از این مدت مزه خورش رو تست کنید و اگه به نمک و آبغوره بیشتری نیاز داره اضافه کنید.

مرحله چهارم

تا خورش جا میفته چند پیمانه برنج هم کته یا آبکش کنید و در کنار هم سرو کنید. نوش جان.

khorosh-karafs-1

فوت و فن خوشمزه و لعاب دار شدن خورش کرفس با مرغ

-رنده کردن پیاز تاثیر خوبی در لعاب دار شدن خورش کرفس داره. پیاز رو ابتدا رنده ریز کنید و بعد تفت بدید.

-استفاده از یک قاشق سرخالی آرد گندم و تفت دادن اون همراه مرغ و پیاز تاثیر خوبی در لعاب دار شدن خورش کرفس میذاره.

-استفاده از برگ های خرد شده کرفس هم میتونه در لعاب دار شدن خورش کرفس موثر باشه.

khorosh-karafs-2

-جوشیدن خورشت کرفس با مرغ به مدت طولانی و با حرارت کم یکی دیگه از عوامل لعاب دار شدن این خورشته.

-استفاده از یک قاشق غذاخوری رب انار هم میتونه مزه خوبی به خورش کرفس بده.

در تهیه خورش کرفس می تونید از لوبیا قرمز و یا لوبیا چیتی استفاده کنید. برای این کار لازمه که لوبیا رو از شب قبل خیس کنید و همراه مرغ کمی تفت بدید.

اگه به آشپزی علاقمند هستید میتونید صفحه آشپزی سایت شایانیوز رو دنبال کنید.

source

توسط expressjs.ir