به نقل از ریانووستی،  سرگئی آگاپکین و  میخائیل گینسبورگ مواد غذایی که مصرف آن ها در وعده  شام باعث ایجاد مشکلات سلامتی می شوند را معرفی کردند.

این دو پزشک تصریح کرده اند که لیست این مواد شامل مرکبات، ترشی، سوسیس، محصولات گوشتی فراوری شده و همچنین نان سفید است.

به گفته آگاپکین غذاهای شور باعث احتباس مایعات در بدن می‌شوند؛ بنابراین کسانی که هنگام شام این مواد غذایی استفاده می‌کنند با بدن متورم و صورت پر از چین و چروک بیدار می‌شوند و در حالت طبیعی خود نیستند.

 گینسبورگ نیز نسبت به خوردن سوسیس و کالباس در شام هشدار می‌دهد؛ زیرا این مواد سرشار از نمک هستند که خطر ورم معده را افزایش می‌دهد.

نان سفید شاخص گلیسمی بالایی دارد؛ بنابراین خوردن آن سطح قند خون را به شدت افزایش می‌دهد، چرا که افزایش هورمون انسولین به طور مستقیما منجر به فشار خون و ظهور برخی از تومورها می‌شود. همچنین شوک‌های انسولین قبل از خواب منجر به تنش شدید و احساس گرسنگی ناگهانی می‌شود.

source

توسط expressjs.ir